Ne znam dal postoji tema za PS Mini Classic, ne nalazim je pa da pitam ovde.. Imam problem da povezem Dual Sense sa 8bitdo adapterom na ovu konzolu. Poveze se on ali sve sto mogu je u meniju da idem levo,desno,gore,dole bilo na palicama i krsticu, nijedan drugi taster vise ne radi.. zna neko do cega moze biti. Adapter sam flashovao na najnoviju verziju, dzojped ne znam dal je updejtovan firmware, mislim da to ne bi trebalo biti problem
Ver 3.2: SPU: Correction for overflow of 16 digit numbers. psxbios: implement yet more memcard details. Fixes Formula 1 freezing at first loading screen. Update to latest libCHDr. To avoid errors ...
github.com
Pokidali likovi,pre par godina emulator je bio neupotrebljiv. Sada manje vise radi odlicno. 2D igre kidaju no problem. 3D zavisi od igre ali vecina radi u full speed. Ima opciju za 240p , tako da je na crt odličan . Plus gomila tu nekih opcija . Preporučujem da se baci pogled za one koje nemaju ps1 i ne žele da se zezaju sa diskovima.
Svakih par nedelja izbaciju novu verziju i nonstop unapredjuju.
Trazio sam raznorazne verzije ISS 2 club edition kao i WE 2002 i naidjem na verziju gde ima Partizan koji je usao u LS tamo 2003/2004. Iako navijam za Zvezdu bilo mi zanimljivo i mislim da je jedan od boljih patch-eva koji sam iskopao. Jedino sto je izgleda neki grobar pravio pa je Partizan malo slabiji od Barselone
A free PS1 emulator for iPhone is burning up the App Store charts, currently resting at number six. The app is called Gamma and offers on-screen virtual controls, but allows integration with Bluetooth controllers and keyboards.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.