• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC PC joypads thread

DS3 do smrti! Koristim isti skoro 10 godina, fino se drzhi, ali moratju uskoro nabaviti novi, tj. neki refurbished. Elite mi deluje kao da bi mi fino legao. Nisam ga dugo drzhao u rukama, ali svidja mi se osetjaj i tezhina. Jedini problem je cena. Mozhda se isprsim ovo leto pa uzmem neki 8bitdo ili Gulikit, chisto radi eksperimentisanja.

Zanimljivo mi ovo izgleda...ima li neko ovaj dzoj? 1300 dindzi, rekao bih dzaba
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD1,201.56 75%OFF | DATA FROG Wireless Controller For Nintendo Switch OLED/Lite Console Pro Gamepad with 1000Mah Battery Programmable Turbo Function

Igrao sam se jedno 6 meseci samo na Xboxu i kada sam seo za PC i uzeo opet 8BitDo 2.4g Ultimate u ruke progledao sam. :)

Inače vidim da su sada izbacili i Ultimate 2C model koji ima baš mali latency.

Jel neko od vas možda koristi Gulikit KK3 Max gamepad i kakva su iskustva? Treba mi gamepad koji bih koristio za PC i Switch (kad je u dock modu), a kod KK3 Max-a mi je dobar feature što ima swappable face buttons layout (Switch ili Xbox).

Gluplje ime nisu mogli smisliti, al deluje kao fin pad, na ovom KK3 Max (ko im smislja imena :D) face button-i deluju mega lose lol

Last edited:
GuliKit, GameSir, Flydigi, EasySMX, Turtle Beach,... Yep, glupava imena, ali nude odlične kontrolere. Razmatrao sam i Elite 2, ali nope, ne želim da razmišljam o potencijalnom driftu na tako skupom proizvodu. U principu za Switch mogu da koristim (pošto mi je konzola modovana) i Wii U Pro gamepad (pomoću Mission Control plugin-a) koji već imam, ali nije loše imati još jedan gamepad koji je out-of-the-box kompatibilan sa Svičem kao alternativu. 😀
Što se tiče build quality-a KK3 Max-a, kažu da je odličan i da gamepad ima premium feel kad se drži u rukama. Razmatrao sam i nedavno izašli GameSir Cyclone 2, deluje kao dosta dobar gamepad, ali mi se KK3 Max ipak više sviđa.

Jel neko od vas možda koristi Gulikit KK3 Max gamepad i kakva su iskustva? Treba mi gamepad koji bih koristio za PC i Switch (kad je u dock modu), a kod KK3 Max-a mi je dobar feature što ima swappable face buttons layout (Switch ili Xbox).
Mislim da @Maxa fura taj.

tako je.
prilično dobar jojpad, nije baš osećaj u rukama kao elite, niti mu traje baterija toliko, ali za te pare odličan + dobijaš hall effect stickove.
za razliku od elite nema gumirane holdove pa klizi sa svake površine, ali ne klizi iz ruku pošto ima sitne tačkice po zadnjem delu holdova.
takođe mi se ne sviđa pozicija "select" i "start" dugmića (+ i - na kk3 max).
plus je i što dolazi sa proprietary usb receiverom koji radi mnogo bolje od BT veze.

ja nisam zaradio drift na elite 2, ali mi je pao na pod, i razguzio mi se desni triger :(
da me ne mrzi da ga rastavljam, i dalje bi mi prvi izbor bio elite2, ali mogu toplo da preporučim kk3 max.

Malo stariji video.
"Sefina" Linus sto bi rekao @Maxa odradio tournament.

Moj cheapo EasySMX X05 koji sam kupio za 16$ odlicno prosao.
Ako je ovaj video vec neko kacio, sorry.

Malo stariji video.
"Sefina" Linus sto bi rekao @Maxa odradio tournament.

Moj cheapo EasySMX X05 koji sam kupio za 16$ odlicno prosao.
Ako je ovaj video vec neko kacio, sorry.

Dobro je dogurao. :D

A ovaj EasySMX X20 bas bas odlican za 40 evra:

bpOjL18.png

Samo steta sto ga nema u crnoj boji.

I Plavi i Zeleni da se ponovo pokriju usima. 🤡

Ne vidim dualsense nigde na thumbu, koji bi trebao biti ubedljivo prvo mesto...

Ponovo procitaj naziv videa. ;)

Moram samo da javim da sam veoma zadovoljan sa Gamesir Cyclone 2, bas je super kontroler. Osecaj u ruci, analozi, softver sve je top notch, plus iako nisam neki rgb fan i to je odradjeno vrhunski stvarno mozes sve u sitna crevca da podesavas, plus ovaj docking station je zlata vredan (samo odlozis pad i puni se milina), bukvalno predobar pad za ~55e. Dobro je sto nisam ponovo uzeo samo series gamepad.

EDIT

Evo i Russ-ov opis, slazem se sve.

Last edited:
Back
Top Bottom