• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC PC joypads thread

Ja sam iz ove prodavnice uzeo i stiglo je 3 dana pre predviđenog roka, broj pošiljke je imao HU na kraju tako da kapiram da je razlog za brzinu bio što šalju iz Mađarske:

evo i kod mene isto je "HU" na kraju i stoji da je stiglo u lokalnu poštu, tako da cenim da će kod mene biti sutra-prekosutra najkasnije, što je tačno to 2-3 dana pre od roka.

Meni su svi paketi sa hu na kraju, imam ih bar 10 koji su "u lokalnoj posti", na 3 je istekao purchase protection, poruceni su pre više od 75 dana. Naravno da neće da vrate pare jer je paket navodno stigao u srbiju. Nadam se da ćeš imati više sreće nego ja.

Nažalost mogu to da potvrdim. Imam stvari koje su davno stigle u srbiju ali nisu isporučene. Pšiljka krenula, 08.10.2023, stigla u srbiju 30.10.203 i navodno krenula u isporuku 20.11.2023. ali je još nema.

I meni svi paketi imaju HU, na jednom paketu sam odlepio adresnicu mađarske pošte i ispod je bila čajna post nalepnica tako da pretpostavljam da u Mađarskoj imaju neki logistički centar gde im stižu pošiljke pa odatle prosleđuju dalje.

Nažalost mogu to da potvrdim. Imam stvari koje su davno stigle u srbiju ali nisu isporučene. Pšiljka krenula, 08.10.2023, stigla u srbiju 30.10.203 i navodno krenula u isporuku 20.11.2023. ali je još nema.
Ja imam paket koji sam naručio u aprilu prošle godine koji mi nikad nije stigao iako od maja ima status da je "arrived at local delivery center, RS".

Sta mislite o ovom dzoju, jos se nije pojavio ali mi mocno izgleda i cak deluje bolje od fabrickog dzoja? 31 jula izlazi, cim ga bude na aliexpresu sve se vise mislim da ga uzmem za komp, iako imam 2 Dual Sensa , ovaj mi nekako bas top

Ja koristim Xbox Series controller na PC-u na kabl. Imam i mali Hori deciji na USB taj koristi moja cerkica. Nekada sam imao GameSir T4 Pro, ali na njemu sam dobio deadzone na leveom analogu (nije uopste mogao da se pomeram u levo). Otvarao sam ga, cistio i nista nije pomoglo.
Mislim da, kad je rec o controllerima na PCu, da je najbolje uzeti neki oficijalni sa konzola.

Da nemam series x pad, def bi razmotrio ovaj 8bit. Ne znam kakav je u rukama, al za te pare dobijes punjivu bateriju i wifi dongle, odlican deal.

Da nemam series x pad, def bi razmotrio ovaj 8bit. Ne znam kakav je u rukama, al za te pare dobijes punjivu bateriju i wifi dongle, odlican deal.
Meni je u rukama za nijansu bolji nego Xbox Series joypad ali to je kapiram skroz subjektivna kategorija.

Back
Top Bottom