• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Paranormal Activity (UFO,Reptilijanci,Bitcoin,Crni Papa,Seoski fudbal, Hiromantija i RTX 4090 nabavka)

Intervju sa jos jednim US military likom sa dugackom uspesnom karijerom...

Hah, ovo prvo pitanje :D Vidi se da lik nije baš normalan 😂
Ne znam gde ih nalaze samo, kao da su iz podruma Lone Gunmen ekipe ispali. Živimo X Files kako ja vidim.

Moraću da pogledam ceo klip, ali morao sam da napišem, jer sam se preglasno nasmejao kada je davao ovaj prvi odgovor :D

Posle eksplozivnog svedocenja David Grush-a, Lt Fravor-a i Ryan Graves-a pre dve godine ispred US kongresa, u utorak ce biti drugo veliko svedocenje UAP/UFO svedoka povodom nadolazeceg amandmana [UAP Disclosure Act] o deklasifikaciji poverljivih UAP materijala, oformljenja nove arhive i komisije koja bi se bavila sortiranjem i deklasifikacijom UAP materijala, i poboljsanja procedura i pomoci za whistleblower-e.

Ovo je drugi pokusaj da se ovaj amandman izglasa, ali sad stize u kracoj formi. Izbacili su naredbe o obaveznim svedocenjima svima iz US vlade i unajmljenih firmi koji imaju znanja o UAP dogadjajima i obaveznom predavanju UAP materijala.

vbce647dsymf1.png

Last edited:
Надвио се мрачни Цион

Гусле моје, од јавора сува,
ђе се мудрост од давнина чува,
загудите, прекините шутњу,
опјевајмо ми свјетску превратњу.

Надвио се мрачни Цион јако,
на Ирана кренуо је пак’о,
америчка сила и галија,
да се руши Техеран-капија.
Брује небом од челика птице,
стежу обруч око персијске границе,
док Израел из потаје гађа,
нова мука у свијету се рађа.

Ал’ да видиш јада ти голема,
што се Србством великим припрема!
Не гледа се Иран и ракете,
већ се кују теорије клете.
Српски витез из многи’ кафана,
што не види даље од екрана,
развезао језик као сабљу бритку,
води туђу небивалу битку.

„Ево браћо!” — виче Сораб неки,
док му поглед сеже у Израиљ далеки,
„Овај напад, свакој правди рана,
што Тарабић збори од давније’ дана
Јер Иран је кула православна,
династије Немањића славна,
све су ово масони и групе,
што нам памет у вакцине купе!”

Други кличе испред продавнице,
док му пиво кваси бркове и лице:
„Не бојте се, то су само слике,
холограми свјетске политике!
Нити рата, нити бомби има,
све то Кју-анон управља са свима!
Прскају нас одозго са неба,
да не знамо шта Србину треба!”

Док ракете Техераном туку,
наши момци преваљују муку:
Траже симбол на крилу авиона,
да докажу печат од демона.
„Видиш бројку, видиш троугао?
Ту је ђаво своју мрежу ткао!
Библија прорекла је давно,
да ће Иран србски пасти неславно,
ал’ ће Србин из пепела нићи,
кад Путинови стигну нам МИГ-ићи!”

Ој Иране, јадна ти је срећа,
што те брани српска памет већа,
из фотеље, уз мезе и ракију,
док теорије к’о из кабла лију.
Чекајући небеско знамење,
док се баца на логику камење,
сваки Србин постао је стратег,
и разуму ударио тег.

Док се сила на Ирана спрема,
у нас више ниђе мира нема:
Ко је гуштер, ко је илуминат,
тјера Србин бјелосвјетски инат.
Гусле ћуте, јавор се осушио,
кад је Сораб завјеру провалио,
у глави му чипови и зраке,
док му гаће висе на сокаке.

Ваљало би ово упратити ових дана. :) Ако имате још неке, дајте. Нисам на "сцени" одавно. Нажалост, на тој првој групи нема више оснивача и мог старог знанца Бранислава из БГ-а, волио сам да га читам. Био је баш дефиниција психотичне особе, покушао сам да га суптилно бејтујем да оде на једну трибину и тамо нападне глобусаре али ме је детектов'о. Додуше после је одреаговао на то са легендарним постом. Мада на ту трибину јесте дошло равноземљаша па су направили мало фрке на крају.

Тај покретач трибине, иако из племенитих намјера по мени гура у погрешном правцу. Видљиво и из овог:

Сјећам се једног краља који им је упао на те групе и почео да их напада да нису довољно ригорозни у теоријама и да су звијезде у ствари шпицеви дијаманата. И онда је образлагао то. Онда га банују, он их убједи да га врате и онда још јаче. Сузе сам исплакао.

Нема више ни другог Бранета, тебра Небра, неки бициклиста који је исто лична испитивања вршио. Пи јеее...

ЗОВУ МЕ БРАНЕ АЛ' ЈА СЕБЕ НЕБРА, КО МИ РАВНУ ЗЕМЉУ ТАКНЕ ЈА МУ ЛОМИМ РЕБРА!!

Колико су ови простори пропали у друштвеном смислу. Замисли током 70-их да неко крене да ваља ове глупости у јавном простору, вјероватно би експресно био хоспитализован у најближој психијатријској установи.

Слажем се али само у мањем проценту. Јер те ствари немају никакву прођу у скандинавским земљама, потом земљама Бенелукса или Јапану. Немају прођу ни у Кини али из других разлога.
Теоретичари завјера и равноземљаши су примарно показатељ урушавања америчког образовног система, ту им је извор масовности. (Ови домаћи дегенерици ионако немају ниједну оригиналну теорију завјере, све се своди на сисање материјала из мрске Америке.) А он се већ деценијама урушава да би капитал елита остала на власти, односно да би најквалитетније образовање било доступно само онима који одржавају тај систем.
Онда се, захваљујући примарно интернету као што си рекао, то шири даље по свијету, а ниво прође зависи од стања подручја гдје се то пласира.
Пошто су екс Ју друштва упропаштена, то овде има високи ниво пролазности као и многе друге друштвене аномалије.

Back
Top Bottom