• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Paranormal Activity (UFO,Reptilijanci,Bitcoin,Crni Papa,Seoski fudbal, Hiromantija i RTX 4090 nabavka)

Zar nije Vlado trol? Ja sam tako skapirao, tj. da vrhunski troluje ljude, jer mnogo uziva u tome :D

F_2r8o0XEAE6ggQ.png
b9baf174-e643-4ef1-bada-a5f8c77e67d2.png

@DieH@rd
Šta se dešava sa Grush-om i ekipom? Nekako ne čuje se ništa u poslednje vreme. Deluje kao da su ih... ućutkali :censored:

Btw, Corridor se i dalje sprda na ovu temu

@DieH@rd
Šta se dešava sa Grush-om i ekipom? Nekako ne čuje se ništa u poslednje vreme. Deluje kao da su ih... ućutkali :censored:

Bilo je glasanje za onaj zakon da se predaju sve informacije vladi i da se oformi nezavisna civilna komisija koja ce predlagati za sta da se skine Secret oznaka. Pre glasanja je par republikanaca [iz drzava gde su Lockheed i sl velike firme] uspeli da proguraju drasticnu secu tog zakona, skoro sve je izbaceno. Dem+Rep sentori koji su gurali ovaj zakon su razocarani, ali kazu, malo po malo, gurace slicne predloge u buducim glasanjima.

Grush-a i dalje niko ne sme da takne, ponajvise jer sefovi i visoko rangirane kolege govore da lik legit. Veliki mediji ga uglavnom samo ignorisu. Navodno se sprema da objavi Op-Ed u narednim nedeljama, videcemo hoce li biti nekih novih informacija tamo.

US Senatori su sad pre neki dan imali sastanak sa Inpector General of Intelligence Community, covekom kojem je Grush predao whistleblower zalbu sa svim podatcima koje je sakupio. Taj inspektor je sam bio proverio sve sto mu Grush dao, intervjuisao je sve svedoke koje je Grush predlozio, i oznacio mu je zalbu "hitom" i "tacnom".

Na sastanku Senatori nisu mogli dobiti sve odgovore jer nemaju dozvolu da cuju Secret informacije, ali su svi sa sastanka izasli malo uzdrmani. Kazu da im je sada jasnije malo, ali imaju jos vise pitanja. Niko nije doveo u pitanje Grush-a.

Btw, Corridor se i dalje sprda na ovu temu
Taj snimak je od pre par godina sa vojnog balona koji je nagledao obliznju US bazu i teren. Na prvi pogled mi se cinilo da je samo fleka na jednom od slojeva stakla koje stiti kameru, ali tokom snimka se ta mrlja lagano malo zarotira. Ko zna sta je, zanimljiv snimak ali bolje je kada ima vise senzora [radar i sl] i vojnih svedoka. Ovo ce verovatno proci kao random snimak kojem nema objasnjenja.

edit -
Pilot David Fravor se kao i ranije ne pojavljuje javno, zaposlen je u nekoj defense firmi.

Ali zato Ryan Graves gura svoju novu organizaciju Americans for Safe Aerospace sa kojom hoce da organizuje nove procedure gde vojni i civilni piloti mogu da javljaju UAP vidjenja bez straha od odmazde.

Last edited:
Hvala na detaljnom odgovoru.

Pogledah sve ovo, i ovo što si rekao "Na sastanku Senatori nisu mogli dobiti sve odgovore jer nemaju dozvolu da cuju Secret informacije, ali su svi sa sastanka izasli malo uzdrmani", baš u ovom klipu ispod (tvoj klip, ali opet ga postavih) se vidi da su u stvari isfrustrirani što se ne odgovara na konkretna pitanja niti radi na tome, nego se bave nekim birokratijama. Tako da bih ja rekao da niko od njih ništa tu nije saznao, samo su frustrirani jer gube vreme na gluposti.

Tako da za sad, po meni mrka kapa od ovoga.

Ako nemaju dozvolu da cuju Secret/TopSecret/Comparmentalized, nece im niko reci jasan odgovor. Postoji par senatora koji su zaduzeni za Intelligence sektor, oni imaju dozvolu za sve [Marco Rubio iz Floride], ali tu je problem sto i oni kada dobiju brifing, oni ne smeju da pricaju o tome javno. Grush je njima [njihovim sekretarima, ne senatorima licno] dao otvorenu celodnevnu prezentaciju od 10-12h gde je rekao sve, to je i pokrenulo postupak da on, Fravor i Raves svedoce javno.

TLDW;

Ništa posebno novo, više da se ljudi upoznaju sa ovim problemom (prikrivanje informacija i stigma oko prijavljivanja kod pilota). Takođe je dobar intro deo o istoriji UFO ludnice.

Što se tiče one priče koja se provlačila ovde, kako vidim, ništa se ne dešava specijalno. Mislim niko (valjda niko) odavde nije valjda ni očekivao vanzemaljce 👽
🛸

Trenutno je faza "razvlacenja". Senatori su dobili na kasicicu par dodatnih prezentacija sa "secret" security cleareance-om ali uglavnom javljaju da im tamo odbijaju da kazu detalje i da ima bas previse informacija koje automatski dobijaju secret oznaku. Sledeci korak je izgleda jos javnih sastanaka gde ce pozvati jos svedoka. Grush-a i dalje niko ne pipa jer je deo whistleblower procesa.

A inace bio je jos jedan incident sa UAP-ovima [verovatno dronovi, nisu ih identifikovali] kod US vojnih baza, tako da ako nista drugo sada se organizuju mnogo vise da sakupljaju i sortiraju takav info.

A redovna hrana za UAP raspravu su stari vladini dokumenti koji se nabavljaju preko Freedom of Information Act-a. Evo svezeg primera koji je postovao visoko rangirani US zvanicnik

Last edited:
Back
Top Bottom