• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Paranormal Activity (UFO,Reptilijanci,Bitcoin,Crni Papa,Seoski fudbal, Hiromantija i RTX 4090 nabavka)

Ovo je trenutno najveca UFO prica u svetu.

Pre par dana je US inteligence officer David Grusch udario nogom u gnezdo osa. Posle par godina rada kao obavestajac sa najvisljim nivoima pristupa ogranicenim podatcima, upao je u staru [sada ugasenu] organizaciju koja je sakupljala info o nepoznatim letecim objektima. O toj organizaciji [Unidentified Aerial Phenomena Task Force] smo najvise culi posle one nedavne runde video snimaka iz US vojnih aviona. Kaze da je tokom godina uspeo je da sakupi toliko intervjua i informacija da je dobija pretnje, predao je zalbu pretpostavljenima za nevolju u kojoj se nasao, predao je sve classified informacije i info o ljudima od kojih je saznao za tajne drzavnim projekte koji su u zadnjih par decenija SAKUPILI NON-HUMAN LETEĆE OBJEKTE. Sluzba koja je obradila njegovu zalbu ju je oznacila kao HITNU I TAČNU.

U principu Gruch govori da definitivno nismo sami, i da US u svom posedu ima jako cudan hardver koji mi nismo mogli napraviti.

Sve je pocelo pre tacno nedelju dana kada je novinarka LESLIE KEAN [koja je pre par godina bila odgovorna za onaj burni New York Times artikl iz 2017. u kojem su objavljeni vojni snimci nepoznatih objekata) objavila vest o David Grusch-ovoj prici.

Posle toga, David Grusch je odradio prvi video intervju sa novinarom Ross Coulthart-om koji je danas objavljen u celosti

Trenutni sef US organizacije AARO [All-domain Anomaly Resolution Office] koja je trenutno zaduzena za ispitivanje UFO/UAP fenomena i njihovog uticaja na bezbednost USA je u svedocenju US vladi pre par dana rekao da nemaju dokaze za non human intelicence, ali da je velik broj slucaja na kojima rade i dalje aktivan zbog nedostatka dokaza.

Sta ce biti oko svega ovoga, videcemo. Ja dajem znacaja samo UFO vestima koje daju kompetentni profesionalci koji nemaju razloga da lazu, na primer oni US vojni piloti sto su videli letelice, snimili ih kamerama i radarima. Imali su konkretne dokaze da su zaista videli nesto cudno. Ovaj lik je highly decorated i ima visok security clearance, ako je lagao pri davanju zalbe ide direkt u zatvor.

Last edited:
Jedno ludilo sastavljeno od bezbroj ludila, pa sve skupljeno na jednom mestu (9+ sati video):

Last edited:
Pratim pomno mada sam skeptik ali I want to believe. Problem je sto mass media ozbiljno servira ovu pricu sto znaci da postoji neka agenda. Vjerovatno je skretanje paznje u pitanju.

Pratim pomno mada sam skeptik ali I want to believe. Problem je sto mass media ozbiljno servira ovu pricu sto znaci da postoji neka agenda. Vjerovatno je skretanje paznje u pitanju.
Saglasan sam, delim gotovo identichan stav. Apsolutno sam u Fox Mulder fazonu, ali od one priche proshle/predproshle godine sa NLO u obliku tic-tac i koliko je pricha bila prisutna u svim medijima mi deluje kao da se skretje pazhnja s nechega.

A možda nas polako pripremaju za nešto...

Ali realno, procenjuje se da samo u našoj galaksiji postoji oko 20 milijardi planeta koje podsećaju na Zemlju,
takođe je procena (na osnovu onoga što trenutno vidimo sa trenutnom tehnologijom) da postoji oko 2 trilona galaksija,
bukvalno ispada da je Zemlja zrno peska u pustinji.

Tako da šanse da smo jedini inteligentni oblik života u svemiru se mere promilima...ogromne su šanse da postoje mnogo intelegentniji oblici života ili civilizacija koje mogu biti stotinama hiljada ili miliona godina stariji od nas.
Inače, pretpostavka je da je svemir star oko 13.7 milijardi godina dok je Zemlja stara oko 4.5 milijardi.

To je totalno druga stvar, jako je malo verovatno da smo sami u svemiru. Ovde se priča o tome da li su nas posetili 😄

Nije totalno druga stvar već je povezana,
ako stvarno postoji mnogo intelegentniji i tehnološki naprednji obilik života ili civilizacija od nas, onda su dobre šanse i da smo posećeni od strane od nekih.

Inače priča o letećim tanjirima, svemirskim letelicima, "svemircima", naprednim civilizacijama...ne postoji samo od Rozvela i 1940-ih,
već postoje razni crteži koji su stari hiljadama godina na kojima su nacrtane takve stvari..

Last edited:
... kompetentni profesionalci koji nemaju razloga da lazu...

Pre mnogo godina jedan od mojih drugara/poznanika je bio verski fanatik, u smislu da veruje u sve to slepo, sve šta je u Bibliji. Tada mi je preporučio sledeću knjigu:

Naravno, nisam mogao da odolim a da ne pročitam, čisto kako bih proširio vidike.
U njoj jedan istraživač radi navodno istraživanje bez ikakvih propusta i istražuje da li je postojao Isus, i na kraju, spoiler alert, to dokazuje.
Pročitao sam naravno tu knjigu ali najsmešnije od svega mi je bilo njegov intervju sa nekim kardinalom kada su pričali o apostolima. U suštini ide ovako razgovor:

- Još jedan dokaz za koji znamo da je Isus bio šta jeste i da je radio čuda je što imamo čak 12 apostola koji su NEZAVISNO pričali iste stvari svuda po svetu gde bi otišli
- Ok, ali zašto mislite da pričaju istinu? Svako može da kaže bilo šta?
- Tačno! Ali razmislite ovako, zašto bi 12 osoba lagalo o ovim stvarima? Koji je njihov motiv?
- (razmislih u sebi dugo da nadjem neki argument protiv, ali kardinal je bio u pravu) Hm... U pravu ste, kada se razmisli bilo bi neverovatno da je 12 osoba lagalo o postojanju Isusa i njegovim čudima. Jednostavno nema razloga da lažu o takvim stvarima.

Nakon toga je utvrđeno u knjizi da je sve to tačno :D I to je jedini dokaz... Zašto bi neko lagao? :D

Ovo napisah čisto jer se setih te priče, bilo mi je smešno tad, a evo i sada. Nema neke ogromne paralele sa ovim šta je rekao DieHard

Razni crtezhi koje danas odredjeni ljudi interpretiraju kao da su nacrtane takve stvari.

Ne treba niko da ti intrepira, možeš i sam da daš svoje mišljenje, iako je istina da se svaki crtež može intrepretirati na više načina.
Inače nije stvar samo o crtežima, ima dosta dokumentovanih slučajeva o UFO viđenjima koji su se desila pre 20 veka.

Ovo je vrlo zanimljvo, prošle godine je izašao Moment of Contact koja govori o dešavanjima u Brazilu 1996" kad se navodne ne samo srušio UFO već su bića završila u gradu i neki ljudi ih videli i imali kontakt sa njima, ceo slučaj je bio završio u novinama i bilo je dosta svedoka.

Zadnja recenica :D

Inace, ovo je dobar presek odnosa US vlade/vojske prema UFO fenomenu, kako se sve lagano promenilo kroz decenije. Jedan od prezentera je i ova novinarka Leslie Kean sto sam je spomenuo gore.

Ne treba niko da ti intrepira, možeš i sam da daš svoje mišljenje
Naravno, slazhemo se. Vishe sam mislio na one koji imaju neku korist od pricha o NLO. Na primer, shatro analizira neku fresku, vidi neshto shto podsetja na NLO, zakljuchi da je NLO iako postoje dobra i vishe logichna objashnjenja, potpomognuta chinjenicom da o njima pricha neko ko se u srednjevekovne freske bolje razume od lika koji pricha o NLO.

Ali realno, procenjuje se da samo u našoj galaksiji postoji oko 20 milijardi planeta koje podsećaju na Zemlju,
takođe je procena (na osnovu onoga što trenutno vidimo sa trenutnom tehnologijom) da postoji oko 2 trilona galaksija,
bukvalno ispada da je Zemlja zrno peska u pustinji.

Tako da šanse da smo jedini inteligentni oblik života u svemiru se mere promilima...ogromne su šanse da postoje mnogo intelegentniji oblici života ili civilizacija koje mogu biti stotinama hiljada ili miliona godina stariji od nas.
Inače, pretpostavka je da je svemir star oko 13.7 milijardi godina dok je Zemlja stara oko 4.5 milijardi.
Što dovodi do paradoksa da bi po matematici sve trebalo da vrvi od vanzemaljaca svuda a ipak nije tako.

Što znači da je moguće i da jesmo sami i da postoji neka ultra specifičnost zbog čega ne blejimo već sa vanzemaljcima iako bi trebalo.

Zadnja recenica :D

Upravo to, ne kažem da su vanzemaljci sigurno ovde, ali da sad neka vlada istupi i kaže oni postoje i ovde su,
praktično bi se sve promenilo, ispalo bi da je ceo život kakav trenutno znamo i shvatamo u stvari laž.

Na stranu šta je sve sakriveno od nas i kakve sve globalne zavere postoje, ovo nije nužno vezano za vanzemaljce ali mi teorija Graham Hancock-a ima puno smisla,
odnosno da ljudska civilizacija nije stara samo 6-7 hiljada godina (Mesopotamija) već da je mnogo starija da je bio bar jedan "reset" ljudske civilizacije.

Sve više i više dokaza je da je pre oko 12 hiljada godina Zemlja pogođena kišom velikih meteorita koja je dovela do globalne poplave i zahlađenja i pri čemu je uništeno preko 90% živog sveta na Zemlji.
Inače poplava koja je prekrila celu Zemlju se spominje ne samo od strane svih vodećih religija, već i je spominju i skoro sve civilizacije na svim kontinentima koje su živele p.n.e.

Naravno, slazhemo se. Vishe sam mislio na one koji imaju neku korist od pricha o NLO. Na primer, shatro analizira neku fresku, vidi neshto shto podsetja na NLO, zakljuchi da je NLO iako postoje dobra i vishe logichna objashnjenja, potpomognuta chinjenicom da o njima pricha neko ko se u srednjevekovne freske bolje razume od lika koji pricha o NLO.

Naravno, ko recimo veruje i traži NLO, videće ga u svakom crtežu ili svakom dokumentu kao dokaz, ko uopšte ne veruje u to, neće ga videti nigde. :)

Zanimljivo da se ovako može napraviti priča, a nema nikakvih dokaza, neko samo rekla kazala... Ali makar u USA postoje sistemi gde možeš da pokreneš neki postupak, nebitno koliko sulud zvučao. Kod nas je to nemoguće :(

Takođe, ovaj lik na snimku deluje baš kao oni likovi iz teorija zavera. Ne znam samo zašto je ovo sada toliko popularno, očigledno ljudima dosadno, nema više šta da se gleda na TV-u. :ROFLMAO:

A čovek i kada razmisli, da sve vlade vode rat oko ovih objekata, da je sve to prikriveno... Niđe veze 🫣

🍿

Što dovodi do paradoksa da bi po matematici sve trebalo da vrvi od vanzemaljaca svuda a ipak nije tako.

Što znači da je moguće i da jesmo sami i da postoji neka ultra specifičnost zbog čega ne blejimo već sa vanzemaljcima iako bi trebalo.

Naravno to ne znači da sad na svakoj drugoj planeti ima života,
ali poenta je da možda i može da vrvi ali mi to ne možemo trenutno znati sa našom tehnologijom (računajući da vanzemaljci već nisu tajno ovde i da nemamo neki tajni kontakt sa njima).

Naša tehnlogija je tolika slaba da 50 godina nakon (navodnog) sletanja čoveka na mesec mi to do sada nismo uspeli da ponovimo,
mi ne možemo 100% da tvrdimo da nema neke vrste životnog oblika čak ni u sunčevom sitemu,
a da ne spominjem to da je nama najbliži planetarni sistem udaljen oko 4-4.5 svetlosne godine.

Back
Top Bottom