• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Paranormal Activity (UFO,Reptilijanci,Bitcoin,Crni Papa,Seoski fudbal, Hiromantija i RTX 4090 nabavka)

Pošto i devedesete spadaju pod "paranormalno" postaviću ovo ovdje.

Komentar sa 9gag. Je li ovo šala?

"That's my highschool :D Technical School "Radoje Dakic" in Belgrade, also known as "MOC". The Principal was ex boxer and you could challenge him to a duel. If you manage to beat him - he would sign you graduation papers straight away."

Nije, drugar je išao tu [emoji23]

"U ovom poslu važi jedo osnovno i sveto pravilo: sve je suprotno od onoga što izgleda da jeste":

Teša je otvoren za predloge:

Easy win.

Fkv9oB0X0AMdjxm.png

Ne znam gde ovo da stavim, ali ajd ovde.

Ovi ljudi koji ne veruju u Koronu, deep state i sve to ostalo, sada veruju da je USA testirala neko oružje u Turskoj kada je bio zemljotres. Ja stvarno ne znam dokle će više to ludilo da ode. Ovo kada sam čuo, samo sam se ućutao i video da tu više nema nikakve diskusije sa tim osobama. Apsolutno neće da čuju nikakav komentar niti moju kritiku, a ja treba njih da slušam.

Znači znam 3 osobe koje su full blown karikature tih razmišljanja i nezavisno sve tri su mi pričale o novom oružju USA i kako kažnjavaju Tursku zbog NATO/Rusija odnosa...

Korona kada je bila ono u početku i razumem, premalo je bilo informacija i nekako naučna zajednica je uradila loš posao komuniciranja svega. I sasvim mi je nekako razumljivo da ljudi ne veruju u takve stvari, ne podržavam, ali mogu da shvatim. Ali brate mili... U kakve krajnosti oni idu.

I neverovatno je kako postoji korelacija takvih ljudi sa podrškom Rusije u ratu.

Citirao bih Anu Brnabić kada je dala savet Raduletu:

– Gospodine Raduloviću vaše ludilo je uznapredovalo i otelo se kontroli i molim Vas idite lečite se, i ovo nije uvreda, već ljudski savet, poručila je Raduloviću premijerka ana Brnabić.

Ne znam gde ovo da stavim, ali ajd ovde.

Ovi ljudi koji ne veruju u Koronu, deep state i sve to ostalo, sada veruju da je USA testirala neko oružje u Turskoj kada je bio zemljotres. Ja stvarno ne znam dokle će više to ludilo da ode. Ovo kada sam čuo, samo sam se ućutao i video da tu više nema nikakve diskusije sa tim osobama. Apsolutno neće da čuju nikakav komentar niti moju kritiku, a ja treba njih da slušam.

Znači znam 3 osobe koje su full blown karikature tih razmišljanja i nezavisno sve tri su mi pričale o novom oružju USA i kako kažnjavaju Tursku zbog NATO/Rusija odnosa...

Korona kada je bila ono u početku i razumem, premalo je bilo informacija i nekako naučna zajednica je uradila loš posao komuniciranja svega. I sasvim mi je nekako razumljivo da ljudi ne veruju u takve stvari, ne podržavam, ali mogu da shvatim. Ali brate mili... U kakve krajnosti oni idu.

I neverovatno je kako postoji korelacija takvih ljudi sa podrškom Rusije u ratu.

Citirao bih Anu Brnabić kada je dala savet Raduletu:

– Gospodine Raduloviću vaše ludilo je uznapredovalo i otelo se kontroli i molim Vas idite lečite se, i ovo nije uvreda, već ljudski savet, poručila je Raduloviću premijerka ana Brnabić.
Imao sam priliku da diskutujem sa jednim drugarom o koroni pre godinu ili dve i isto sam se tako proveo kao ti xD Pa sam se naslusao zaprasivanja iz aviona i slicnog... Ne kazem mozda svacega biti ali brate sta god se desi teorija zavere. Katastrofa :D

Када год чујем ту ријеч СИХИР, падне ми на памет овај бенд. Прогањале су их вехабије, у више наврата.

GOST: Nitai Paramananda je duhovni savjetnik, vrsni poznavatelj vedske kulture i filozofije, predavač, kongregacijski brahmanski svećenik, bhakti jogi, Munay ki šaman, majstor reikija i tarota, praktikant hermetičkih znanosti, gnoze i mističnog znanja Galaktičkih Maya.

AHAHAHAHAH, pa jebo sebe, kakav CV ima lik.

Back
Top Bottom