Super Simke 64
Well-known member
- Reaction score
- 917
Ovo nije smešno. Sigurnim koracima idemo i mi ka ovome.Koncert pop muzike u Sjevernoj Koreji
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ovo nije smešno. Sigurnim koracima idemo i mi ka ovome.Koncert pop muzike u Sjevernoj Koreji
Nije, drugar je išao tu [emoji23]Pošto i devedesete spadaju pod "paranormalno" postaviću ovo ovdje.
Komentar sa 9gag. Je li ovo šala?
"That's my highschoolTechnical School "Radoje Dakic" in Belgrade, also known as "MOC". The Principal was ex boxer and you could challenge him to a duel. If you manage to beat him - he would sign you graduation papers straight away."
![]()
Imao sam priliku da diskutujem sa jednim drugarom o koroni pre godinu ili dve i isto sam se tako proveo kao ti xD Pa sam se naslusao zaprasivanja iz aviona i slicnog... Ne kazem mozda svacega biti ali brate sta god se desi teorija zavere. KatastrofaNe znam gde ovo da stavim, ali ajd ovde.
Ovi ljudi koji ne veruju u Koronu, deep state i sve to ostalo, sada veruju da je USA testirala neko oružje u Turskoj kada je bio zemljotres. Ja stvarno ne znam dokle će više to ludilo da ode. Ovo kada sam čuo, samo sam se ućutao i video da tu više nema nikakve diskusije sa tim osobama. Apsolutno neće da čuju nikakav komentar niti moju kritiku, a ja treba njih da slušam.
Znači znam 3 osobe koje su full blown karikature tih razmišljanja i nezavisno sve tri su mi pričale o novom oružju USA i kako kažnjavaju Tursku zbog NATO/Rusija odnosa...
Korona kada je bila ono u početku i razumem, premalo je bilo informacija i nekako naučna zajednica je uradila loš posao komuniciranja svega. I sasvim mi je nekako razumljivo da ljudi ne veruju u takve stvari, ne podržavam, ali mogu da shvatim. Ali brate mili... U kakve krajnosti oni idu.
I neverovatno je kako postoji korelacija takvih ljudi sa podrškom Rusije u ratu.
Citirao bih Anu Brnabić kada je dala savet Raduletu:
– Gospodine Raduloviću vaše ludilo je uznapredovalo i otelo se kontroli i molim Vas idite lečite se, i ovo nije uvreda, već ljudski savet, poručila je Raduloviću premijerka ana Brnabić.
Balkan UFO: The Thread.Neverovatno koje samopouzdanje i koje "znanje." Uvek me ;udi [to toliki moždani kapacitet ljudi bace na apsoutne nebuloze.