gruja33
OLED brat
Slazem se jer ako si od onih koji odigraju igu i nisu kolekcionari to je ok ali za skuplanjer je u startu malo skuplje...Sumnjam da će mi se baš svaka S2 ekskluziva dopasti, a nije mi problem da godišnje kupim po toj ceni tih par igara koje želim da odigram. Uvek postoji opcija da se po prelasku prodaju po malo manjoj ceni od kupovne.
Meni je wiiu extra masinaJa sam se lično mnogo više izigrao na WiiU nego na S1, praktično sve Wii U portove za S1 sam već odigrao na WiiU,
obzirom da sam Switch softmodovao čim sam ga uzeo (oko marta 2018.) preskočio sam čak i Splatoon 2 i Splatoon 3, a Splatoon mi je bila najigranija WiiU igra.
Na S1 nisam odigrao sve ukupno više od 5-6 igara..
Sa druge strane, za S2 sam baš hajpovan i uzimam ga day one (prva konzola koju uzimam day one).
Uzeo sam dosta S1 igara koje dobijaju upgrade (planiram još par da uzmem), neke od njih nisam uopšte ni započeo a neke ni završio,
pogotovo sam hajpovan za Splatoon 3 koji jedva čekam da igram.
S1 igre koje dobijaju upgrade (biće još najava za S1 igre koje dobijaju upgrade), MKW i Nintendo online će biti više nego dovoljni da me drže duži period,
tačno dok ne krenu polovne S2 igre da se pojavlju na KP.![]()

Posle xbox series najbolja kompatibility bekvard konzola(sve old konzole plus wii,wiiu,gamecube) plus retroarch do ps1 igara sa emulacijom radi perfektan posao..