• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Ne-aktuelni filmovi

Citizen.Kane.1941.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.LPCM.1.0-FGT​

Invasion.of.the.Body.Snatchers.1978.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT​

Maniac.Cop.2.1990.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT​

The.Addams.Family.1991.EXTENDED.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT​

Final.Fantasy.The.Spirits.Within.2001.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT​

Mulholland.Dr.2001.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT​

ff i addams family mora da se overi :)

Užasan je Adams Famili ponovio ga prošle godine jedva sam izdržao baš ono BLOATED, a FF skidam ofc

Pogledao sinoc Na mlecnom putu. Ne ocekujem ja od Kusturice "normalan" film, ali pretera ga. Ugusio me skroz, uglavnom mi je bio naporan, pogotovo sto je ovo sve moglo pola sata krace. Sve zivo je preuzeo na sebe i to je problem, bolje samo da je rezirao, a nekom drugom prepustio scenario. Naravno, postujem sto je sebe ubacio da se vata sa Monikom, a ko ne bi, to ne mogu da mu zamerim.

Fotografija je lepa, predivni predeli Hercegovine su cisto uzivanje za gledanje, a i muzika mi se takodje svidela.

Nisam siguran da cemo ikad vise dobiti od njega film pribliznog kvaliteta kao oni koji su ga proslavili, sto mi je steta.

Last edited:
Izasao Krampus: The Naughty Cut u 4k , taman ponovo da ga overim za praznike , secam se pre 5-6 godina kad sam gledao da je bio skroz ok film. U sustini kome se svidja Trick'r'Treat svidece mu se i ovo .

krampus-4k.jpg

Skroz je cool film , dosta prakticnih efekata , price se ne secam nesto puno osim da je na Bozicnu noc i shit happens.

Ako se dobro sećam, Krampus je onaj self-aware trešić :D Sladokusci ga vole, ali meni je nešto bio dosadan.

Krenuo sam da ponovo odgledam Matrix trilogiju pre nego sto izadje Resurrections. Sinoc pogledao prvi deo.

Volim koliko me ovaj film vozi na max i pored 10+ gledanja. Bukvalno znam svaku scenu napamet. Osecaj je i dalje kul, lozenje je tu, a pored svega, i dalje deluje sveze, posle toliko godina. Obozavam.

Skinuo sam onu verziju pre remasterizovanih, jbg, ne volem izgled remastera.

Last edited:
Zdravkeljin opis jednog filma me je naterao da poslednjih 20 minuta trazim film koji sam gledao i sve nesto mislim da se zove Black Diamond ili nesto sa Black. Nisam mogao da nadjem, pokusao sam na vise nacina, ulazio na sajtove ili liste u nadi da ce da izadje taj film. Black trash movies i onda u jednom trenutku ukucam black movies 70s hero.

Dosao sam ubrzo do termina Blaxploitation i skontao sam da film koji trazim je omaz tom periodu i u tom trenutku sam se setio da je izasao 2009. Ukucam taj pojam i godinu, dobijem Black Dynamite. Zahvaljujuci guglovanju sam skontao neku pozadinu i kakvi su se to filmovi snimali 70ih.

Gledace se ponovo ovih dana.😆

Back
Top Bottom