• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Ne-aktuelni filmovi

Vidim da je dodato u septembru na r**bg, ja sam jos ranije sa nekog sajta skinuo ovu od 2h59m.
Sad cu da vidim (ako se ikad skine) da li je ovde drugacije.

EDIT: naisao sam na verziju od 3h06m na nekom sajtu za online gledanje filmova, jedina mana je sto zvuk radi samo na levoj slusalici.

Last edited:
Shoot 'Em Up
86 minuta spektakla + Monika Beluci....sta covek da pozeli više od dumb fun akcionog filma?

Vec sam po uvodnoj sceni video da ce ovo biti cisto uzivanje...

10/10

To sto je ovakav film ocajno prosao na box office-u je samo jos jedan znak da smo osudjeni na propast.

Possession (1981), pogledao sinoc...i the fuck sam uopste gledao. prelepa izabela se gubi ceo film, ustvari svi se gume, milsim da bi mi film bio vise svarljiv da svi nisu toliko over he top, u nekim delovima deluje nenamerno smesno. u svakom slucaju interesantno, ko hoce dobar mindfuck preporuka, najbolje nista dalje ne citati niti gledati pored trejlera.

Refnov Pusher I i II kidaju, ostalo mi jos treci deo da pogledam. Jedva cekam jer je Milo tu glavni, a najjaca je glava.

Tek ti sad vidim post, spomenuo sam film pre neki dan na drugom mestu.

Kud se nisi upecao na taj hajp pre 7-8 godina. 😄

Bio sam brzi par dana od tog jednog manjeg Pinkovog kanala u 2014. Vrteo se i pre toga, ali je vise ljudi skontalo ko je Mads Mikkelsen pa je bilo vise filmova na tvu u kojima se on ponavljuje.😄 A i serija Hannibal je pocela 2013.

Zbog Jagtena sam resio da malo izvrtim njegov CV.

Dragged Across Concrete

Iako mislim da je trebalo maaalo manje da traje, da skrati na nekim delovima, film mi je drzao paznju do kraja i nagradio me odlicnom zavrsnicom. Definitivno ce nekima biti dosadan i ugasice vec nakon pola sata. Ovo je tip filma gde cete recimo gledati ceo jedan minut kako Vince Vaughn ne radi nista drugo sem sto jede sendvic i mljacka, pa imajte to na umu.

Gledao sam vec Bone Tomahawk, takodje mi se svideo, ostao jos Brawl in Cell Block 99.

Possession (1981), pogledao sinoc...i the fuck sam uopste gledao. prelepa izabela se gubi ceo film, ustvari svi se gume, milsim da bi mi film bio vise svarljiv da svi nisu toliko over he top, u nekim delovima deluje nenamerno smesno. u svakom slucaju interesantno, ko hoce dobar mindfuck preporuka, najbolje nista dalje ne citati niti gledati pored trejlera.
Joj, meni se uopšte nije dopao film. Pred kraj sam premotavao, smučio mi se više...
Izgleda da mi prosto ne leže filmovi Andreja Žulavskog.

Last edited:
kao sto rekoh interesantno, ima dosta ljudi koji ga dizu u nebesa kao remek delo.

Pogledah napokon Hereditary, citao sam dosta hvalospeva o filmu, ali sam uspeo da ostanem spoiler free. Glavno pitanje je bilo da li ce ispuniti visoka ocekivanja, i ne da ih je ispunio nego debelo prevazisao. Od fenomenalne glume, preko odlicne rezije, na momente fenomenalnog scenarija, jezive atmosfere i potpunog osecaja bede i beznadja, do dosustva jump scare-ova... sve u svemu FENOMENALAN film.

One Cut of the Dead (2017):
Pravo pravcato remek delo. Najbolje gledati bez ikakvog predznanja.
Svaka čast za preporuku. Koliko sam se samo smejao, pogotovo u poslednjoj trećini filma. Jedna od boljih komedija koje sam skoro gledao, a kad bolje razmislim i uopšte.

Pogledah napokon Hereditary, citao sam dosta hvalospeva o filmu, ali sam uspeo da ostanem spoiler free. Glavno pitanje je bilo da li ce ispuniti visoka ocekivanja, i ne da ih je ispunio nego debelo prevazisao. Od fenomenalne glume, preko odlicne rezije, na momente fenomenalnog scenarija, jezive atmosfere i potpunog osecaja bede i beznadja, do dosustva jump scare-ova... sve u svemu FENOMENALAN film.
Мени много бољи од извиканог Мидсомара. Један од ретких који ме је оставио узнемиреним неколико дана после гледања и који не бих поново гледао из тог разлога.

Svaka čast za preporuku. Koliko sam se samo smejao, pogotovo u poslednjoj trećini filma. Jedna od boljih komedija koje sam skoro gledao, a kad bolje razmislim i uopšte.
Drago mi je :)
Koliko vidim koštao je 25 hiljada a zaradio 60-ak miliona. Svaka im čast, ovo je pravi primer kako sve može kad se 'oće.

Back
Top Bottom