JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Ma da ovo je odlično inače do skoro je bio problem na ru trakeru da nadjem bilo kakve ruske filmove tipa tarkovski nije izlazio. Daj to sve u inboks
Uz blizzard cinematic jedna od stvari zbog koje sam počeo da se bavim 3dom. Gledao sam ga u bioskopu još u selu i bio mi je neverovatan trip. Neke 2003e kada sam prvi put došao u kontakt sa 3ds maxom, kod drugara čiji je burazer radio archviz rendere su samo povezane kockice bile i kao to je to.Za koji dan izlazi u 4k Varijanti lol i planiram da ga ponovim PRVI PUT OD BIOSKOPA iz kojeg sam tad izašao prilično zbunjen i pored svog hajpa koji sam imao. Nisam nikad više jednu scenu pogledao niti se sećam uopšte o čemu se radi.
Ko ga je kad gledao i kakav je bio trip voleo bi da čujem
SeksiThe.Outsiders.1983.2160p.BluRay.x265.10bit.SDR.DTS-HD.MA.5.0-SWTYBLZ
Mad.Max.2.The.Road.Warrior.1981.2160p.UHD.BluRay.x265.10bit.HDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-SWTYBLZ
Mad.Max.Beyond.Thunderdome.1985.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT
Za koji dan izlazi u 4k Varijanti lol i planiram da ga ponovim PRVI PUT OD BIOSKOPA iz kojeg sam tad izašao prilično zbunjen i pored svog hajpa koji sam imao. Nisam nikad više jednu scenu pogledao niti se sećam uopšte o čemu se radi.
Ko ga je kad gledao i kakav je bio trip voleo bi da čujem
Ja Bergmana zapravo nisam gledao nikadThe.Seventh.Seal.1957.SWEDISH.2160p.UHD.BluRay.x265.10bit.HDR.FLAC.1.0-GUHZER
Deep.Red.1975.EXPORT.VERSION.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.LPCM.1.0-FGT
Deep Red inače ko bi da skida neka požuri sve manje sidova...
Ja jesam i uglavnom mi to ne leži. Ali ima baš mnogo filmova njegovih koje nisam pa ne bi sudio.Ja Bergmana zapravo nisam gledao nikad