• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobile igre koje su OK za gamere?

Netflix daje into the breach za android, good game.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

To je u stvari poslednjih godina uobičajen naziv kada live service igra dođe do kraja, čudi me da niste čuli.

Jeste igrali ikad neku mobile igru a da je zapravo stvarno kvalitetna, da nije samo da se zabave ultra casual ljudi koje igre i ne interesuju?

Ja na svakih par meseci uzmem kao ajde da vidim šta ima na Store-u možda promenim mišljenje ali sve što probam mi je užasno.
Ultra svedene kontrolne šeme i gameplay plus OCD rage što zaklanjaš ekran prstima.

Deluje mi da je jedini žanr koji bi mogao da funkcioniše neki city building sim ili tako nešto gde kontrolna šema ne bi bila problem.
Ili neke druge igre koje nisu real time pa touch kontrole nisu problem?

U svakom slučaju ako ste ikada igrali nešto što mislite da je ok bacite preporuku ovde.

Evo ih par koje smatram izuzetnim na ovaj ili onaj način. I dalje su u pitanju igre za mobilni, znači namenjene za kraće seanse, ali dovoljno duboke, izazovne ili unikatne da se izdignu nad 99% smeća.

maze machinu sam primetio bas zbog artworka i sve hocu da je instaliram pa zaboravim. bas cu da je probam

U dobro ste me podsetili da Netflix ima igre, i to dobre. Vruća preporuka za Into The Breach, to su radili autori FTL, nuff said. Mislim da imamo i thread o njoj.

Takođe preporuka za Oxenfree, i naravno Shredders Revenge.

Ja igram ove igre trenutno, jesu prilicno casual, tipa nivo se predje za par sekundi :D
Nije nesto sto drzi paznju duze, ali eto:

Screenshot_20230317_140310_One UI Home.jpgScreenshot_20230317_140524_One UI Home.jpg

Probah Mighty DOOM, sranje, sam puca, a da nije zanimljivo kao u Vampires Survivor...

Fliperi su mi se jako svideli na mobu, zbog tog staticnog ekrana, koji je istih dimenzija kao pravi sto, samo mini verzija i zbog naprednog force feedback-a, bas se osetis ko da stvarno igras fliper u fliperani, samo mini verziju, preporuka da probate najpopularnije, ja igram Pinball Deluxe Reloaded.

Hoce li vratiti onaj tablet companion app sto su gurali promociju pre premijere prve Division igre? :D

I hope not ahaha :D

Ovo je do jaja igra, samo što je na mobilnom. Mada i ova test verzija je mogla da se igra na bluestacku i još nekom emulatoru sa nekom dodatnom ekstenzijom.

Ima li neka slična igra Monument Valleyu na androidu?

Devojka se oduševila sa kecom, dvojka joj iz nekog razloga ne radi na Huawei telefonu, pa gledam šta još da joj kažem da instalira što može da se igra in short bursts.

Back
Top Bottom