• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobile igre koje su OK za gamere?

El ima neke postene igre da nema zilion mikrotransakcija i reklama za mobilne. Back in the day secam se samo skines i uzivas a sada redovno nalecem na ad break, forsirane reklame i tonu kliktova samo da krenem da igram.

Warframe je valjda još uvek samo na iOS?
Generalno uvek možeš da probaš skyforce, vampire survivors, sky, monument valley, Lara croft go, deus ex go, ili neki emulator. Makar ja to držim instalirano :D

Sve se one placaju koliko znam.

Ako vec kupuje nesto, dobio sam 1000 mailova bio za Ad Astris ili tako nesto Ex Astris mozda, neki JRPG, i nahvalili ga dosta ljudi. Pricam za iOS, nemam pojma sta ima na androidu

Sent from my iPhone using Tapatalk

A ma nije frka za placanje same igre nego mi ide na zivce ove silne mikrotransakcije i reklame u samim igrama. Na primer igram onaj 8ball bilijar...brate zilion pop upova, ad breaks, ako oces ovo otvoris odgledaj ovu reklamu, ako oces ovo da uradis, klikni 5 puta ovde itd...de su igre kao Angry Birds da mogu samo upalim i krenem igram.

Ne izgleda lose, ali iskreno radije bih da na mobu imam direktan pristup full verziji od Destiny 2. I dalje igram D2 bas redovno.

Last edited:
A ma nije frka za placanje same igre nego mi ide na zivce ove silne mikrotransakcije i reklame u samim igrama. Na primer igram onaj 8ball bilijar...brate zilion pop upova, ad breaks, ako oces ovo otvoris odgledaj ovu reklamu, ako oces ovo da uradis, klikni 5 puta ovde itd...de su igre kao Angry Birds da mogu samo upalim i krenem igram.

Nekako se mora zaraditi. Uvek će biti poneks stvarno besplatna igra ali to će uvek biti nešto poput Impossible Game

Impresije Destiny Rising bete su bile pozitivne koliko sam video, evo i opisa od Azectross-a. Nazalost pustali su samo igrace u US i Kanadi.

Back
Top Bottom