• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobile igre koje su OK za gamere?

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
4,234
Jeste igrali ikad neku mobile igru a da je zapravo stvarno kvalitetna, da nije samo da se zabave ultra casual ljudi koje igre i ne interesuju?

Ja na svakih par meseci uzmem kao ajde da vidim šta ima na Store-u možda promenim mišljenje ali sve što probam mi je užasno.
Ultra svedene kontrolne šeme i gameplay plus OCD rage što zaklanjaš ekran prstima.

Deluje mi da je jedini žanr koji bi mogao da funkcioniše neki city building sim ili tako nešto gde kontrolna šema ne bi bila problem.
Ili neke druge igre koje nisu real time pa touch kontrole nisu problem?

U svakom slučaju ako ste ikada igrali nešto što mislite da je ok bacite preporuku ovde.

Povremeno igram Monument Valley na telefonu, sem toga retko da me išta privlači. Kao što si rekao, prstima zakloniš pola ekrana, onda nepreciznost istih kontrola, o čemu dalje pričati...

Povremeno igram Monument Valley na telefonu, sem toga retko da me išta privlači. Kao što si rekao, prstima zakloniš pola ekrana, onda nepreciznost istih kontrola, o čemu dalje pričati...
Ovo. Najbolja mobile igra koju sam ja igrao.

Ima portova nekih igara, kotor 1 je portovan, homm3, final fantasy tactics... Tako da u teoriji može, ali se verovatno ne isplati praviti takve igre za mobile.

@rale nas mobile stručnjak sa lica mesta može da kaže koju na ovu temu.

Sent from my J9110 using Tapatalk

ja sam igrao par meseci COD Mobile dok je bio jos osiromasena verzija koju nisu toliko budzili kao sad. Prilicno sam se dobro zabavljao. Sem ove, generalno trazim sto manje graficki zahtevne igre, jer cim osetim kako se ledja telefona pregrevaju, ne uzivam uopste. I onda bas i nisam nesto aktivan na tom polju.

Also, cekam igru sto @rale pravi

jRPGs [FF6, FF7, FF8]
karticne igre [Heathstone, Magic The Gathering Arena, Gwent]
puzzle igre
emulatori sa sporijim/laganijim igrama

Nakacis gamepad [ili one dodatke za ivice telefona koji dodaju kontrole] pa se broj igara drasticno povecava, full Dead Cells je dovoljno za beskfrajnu zabavu.

Ima bar jedna, ali nema šanse da se setim imena. Čak nije imala ni neke intruzivne gacha mehanike.

Sve puzzle igre funkcionisu na telefonu gameplay-wise sasvim normalno, bar meni a i nisu nesto osakacene niti zatupljene.

Dok sam igrao igre na telefonu Where's My Water i Fieldrunners su mi bili super fun, pravi primer mob igara urađenih kako treba.

Ja sam dugo igrao Plants vs Zombies 2. Teška jeste bez mikrotransakcija ali zabavno je bilo.

Ja sam dugo igrao Plants vs Zombies 2. Teška jeste bez mikrotransakcija ali zabavno je bilo.
dobra je i bezobrazno teska, ali kada sam skontao koje free biljke melju klasicne talase neprijatelja, nije bilo tesko preci kampanju. posle toga sam batalio, bilo je dovoljno. usporavanja u kasnijim levelima necu ni da pominjem, preterali su sa kolicinom zombija :D

Ajoj da, nisam im još oprostio što je dvojka samo za mob. :( . Kec je bio vrhunska igra na PC-u.

Ima portova nekih igara, kotor 1 je portovan, homm3, final fantasy tactics... Tako da u teoriji može, ali se verovatno ne isplati praviti takve igre za mobile.

Sent from my J9110 using Tapatalk
Kotor 1 na mobu je posao a ne igra, probao sam iz zezanja.

Ja sam dvojku igrao na emulatoru sa misem vrhunsko iskustvo.

Igrao sam ovo 2012 ili 2013 na Ajpedu, tada je bio samo prvi čepter završen, verovatno su je kompletirali autori u medjuvrmenu.

jRPGs [FF6, FF7, FF8]
karticne igre [Heathstone, Magic The Gathering Arena, Gwent]
puzzle igre
emulatori sa sporijim/laganijim igrama

Nakacis gamepad [ili one dodatke za ivice telefona koji dodaju kontrole] pa se broj igara drasticno povecava, full Dead Cells je dovoljno za beskfrajnu zabavu.
Gwent je super ideja, tu mob ne bi trebao ništa da oduzima od iskustva. Jedino što je meni standalone Gwent bio malo onako, nije imao tu draž kao u W3.

Super mi je Oddmar (za ljubitelje Rayman), mozda probati Archero, F2P ali "gamer friendly"

Ja se uvek zgrozim kada vidim kako bratovi klinci igraju free igre na tabletu, sve reklama do reklame, i ubacene reklame kao deo progresije [watch 2 minutes to get this item]. A klinci naravno pritiskaju sve zivo.

Sta ima od free igara a da nije prenatrpano reklamama?

Back
Top Bottom