Odgledah sve meceve, early, prelim i main, napisacu utiske samo za ono sto mi je bilo najzanimljivije:
Aguilar, impresivan noka(u)t, posle samo 17 sekundi
Menifield zaustavio hypetrain, I like it
Lawler na impresivan nacin zavrsio karijeru, steta sto nije imao nekog kvalitetnijeg protivnika
Bo Nickal - hype is real, ali sacekao bih ipak da ga vidim protiv nekog krstenog protivnika, ali ima impresivnu brzinu i dobru tehniku, deluje zaokruzeno
Turner vs Hooker - ne znam, jeste bilo izjednaceno, ali meni je delovalo da je Turner dobio ovu borbu
Witaker - Duplesis - ne znam sta se desilo Witakeru, trebalo bi da je mnogo brzi od Duplesisa i bolji tehnicki, ali nista od toga nije pokazao, ceo mec bio uspavan i spor, ne znam sta mu je, ko da mu je receno da mora da izgubi...
Duplesis mi ne deluje kao sampionski materijal, vec tu negde top 5.
Moreno - Pantoja - e ovo je ono... ono koga UFC zeli za sampiona, taj je zasticen kao beli medved i njemu moras glavu da odsrafis sa ramena, ne bi li ti sudije dale pobedu, ovde ocigledno UFC ne zeli Morena za sampiona, jer kako drugacije objasniti za ovako izjednacenu borbu, pa su pobedu dali Pantoji... da se tako nesto desi UFC miljenicima poput Konora, Adesanje, Usmana, Volkanovskom, Sugar O Meliju kad postane sampion, nema sanse...
Volkanovski - sta reci, ne moze makedoncu niko nista u ovoj diviziji... toliko je dobar, da je dosadan.
Adesanja ispao neviđeni šaban sa onim obraćanjem Du Plesisu u oktagonu, cringe na kvadrat
Adesanja je lik sa ociglednim mentalnim problemima, bilo bi mu dobro da ulozi to para sto ima, za nekog kvalitetnog psihijatra.