• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Običan PR stunt...
Otkud znas kad je lik zavrsio u bolnici, mislim pustili su ga i nije teze povredjen, jedino ako je i bolnica bio stunt... kazu ljudi lik se stvarno onesvestio, jesi video kako su ga izneli...

Oliveira odlican, nijedna njegova borba nije dosadna... ponovo je gladan
Dariush, nisam ocekivao da je amer... pa da, rodjen u Iranu, tako i izgleda, a bori se kao amer, to nikad ne postujem... a izgleda ko covek koji postuje svoju nativnu zemlju, medjutim...
Pa sta reci, zapusten Dariush, nije se borio 8 meseci, to ti je Dana White, koga ne mirise, njima ne daje borbe i oni mogu da se slikaju...

Amanda je muskarac... a man da 😅

i izigravala vreću za udaranje 5 rundi.

Mora da su placeni po rundama :D

Last edited:
Kanonijer uništio Vetorija. Vetori je imao šansu na početku meča kada je dobrim udarcem uzdrmao Kanonijera ali ga nije pritisnuo nakon toga tako da je ovaj imao šansu da se oporavi. Ako ništa, Vetori još jednom pokazao da ima čeličnu bradu, ne znam kako je uspeo da ostane na nogama ceo meč.

Odlicna borba, zabavna, usvinjio ga Canonier, Vetori uopste nema nikakvu odbranu, samo prima udarce u onu glavudzu, nije ni cudo sto je Canonier postavio rekord za znacajne udarce... bas mi bilo komicno da gledam kako ga Canonier udara, a Vetoriju se samo trese kosa na glavi 😅

Vredi pomenuti jos Manuel Toresa, sa fenomenalnim laktom u glavu.

Slab event juče sa malim brojem finiša mada je main borba bila dobra. Ilija je samleo Emeta, ocene sudija sve govore - 50-44, 50-42, 49-45.
Bilo bi jako zanimljivo videti ga protiv Makedonca.

Skidam kapu Tuporiji, ne samo za impresivnu borbu, vec zato sto je mogao ozbiljno da povredi Emeta u 5-oj rundi, da mu sjebe oko ili uvo, ali odlucio je samo da izbegava da ga udara po glavi, stajao na distanci, drzao gard, udarao ga po nogama, obarao ga i sacuvao ga u toj 5-oj rundi, alal vera.

Impresivan lik, odlicna tehnika, brz i pametan, moze i do samog vrha, ima sansu... a Emet, prespor je za ovog protivnika... Emet mi bas lici na Baraku iz Mortal Kombata... neverovatno sta sve moze da izdrzi i udara jako, ali dzabe, protivnik ga usvinjio za medalju.

odlično veče sinoć.

kevin lee uništen.
brener vs guram borba večeri, brener čarlsov pulen, dismantlovao gurama.
dawson khabibovao damira, svaka čast.

Neverovatno kako je Magomedov ostao bez gasa vec u drugoj rundi, ne znam sta bi da se otislo u pet, kako tako losa priprema...

Back
Top Bottom