• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

israel nokautirao pereiru i to bas kad su svi mislili da je gotov, nije ga ni pogodio nesto jako ali bas selo gde treba oba puta, pereira nije mogao da ustane 5 minuta.
masvidal nista, izgubio, bacao nesto low kickova i to je to, malo bolji strajker bi ga lagodno nokautirao i burnsu je malo falilo.
holland pobedio, bilo smesno na kraju prve runde zamahnuo bezveze backfist i bup ovaj pao. desna ruka mu verovatno nije zarasla, mozda je bacio 2 puta.

slažem se. dodao bih da je holland zajeban iz svih situacija, backfist je pogotio tačno gde treba :D

nisam očekivao da će font tako lako razbombati yaneza... šteta jbg, nadam se da će se vratiti bolji.
curtis vs gastelum takođe obavezno pogledati. čak bih curtisu dao pobedu, ali jbg...

Font pogodio prelep poluaperkat, Yanez je odleteo u zemlju snova kao u Snatchu

Israel Adesanya defeats Alex Pereira by KO (right hand) at 4:21 of Round 2
Steta, izgubi Pereira, ne znam dal ga je trener zajebao i govorio mu da bude previse ofanzivan, ali upravo to ga je sjebalo, bas steta, dobio bi Pereira ovo bez problema da nije krenuo suvise rano i suvise ofanzivno, jer je dominirao do tog momenta... takodje i nokaut mi je jako cudan i sumnjiv... ok prvi udarac zaista jeste bio jak, da je pao od njega, ne bi mi bilo cudno, vec je pao od drugog i treceg udarca, koji ga kolko ja vidim nisu cak ni zakacili, ili bar nisu celim delom, vec krznuli, i on od toga pao kao pokosen... jako cudno... jedino sto je moguce i meni realno jeste to da je ipak pao od prvog udarca, ali da mu je trebalo par sekundi da dodje do gubitka svesti, kao sto se nekoliko puta vec desavalo ranije... i nista, bice ovde trilogija, skoro kao i uvek, ali ocekujem da ce Pereira biti pametniji u narednoj borbi i da ce pobediti... Adesanja ga je svakako dobro navukao, pravio se da je povredjen, a ustvari je samo drzao jak gard i samo cekao da se ovaj otvori, kako bi ga zveknuo.

Gilbert Burns defeats Jorge Masvidal by unanimous decision (30-27, 30-27, 29-28)
Nema sta, razbio ga Burns ko zvecku... i na nogama i u graplingu, gde oces... Masvidal bivsi borac, nisam znao da ima toliko puno poraza...
Zajeban je Burns, kad se setim one borbe sa Chimaevim, pozelim da se opet bore, Chimaev zaista ima problema sa borcima koje ne moze da obori, a Burns je jedan od njih...

Rob Font defeats Adrian Yanez by TKO (strikes) at 2:57 of Round 1
Zestoka borba, odmah prstali udarci, Font potpuno zasluzeno i ubedljivo pobedljuje.

Kevin Holland defeats Santiago Ponzinibbio by KO (left hook) at 3:16 of Round 3
Odlican je Holland, nema sta, visok, jak, brz, sve ima... kazu i da ima dobar grapling, ali to protiv Chimaeva nije pomoglo, no ovde mu svakako nije trebao grapling.

FtmqQAdWYAECHXM

Sergei Pavlovich - Curtis Blaydes - uff kako jako udara Pavlovich, razbijao ga cak i preko bloka, na kraju ga resio aperkatom.

Bobby Green - Jared Gordon se sudarili glavama, Green ga onda nokautirao, ali je opravdano na kraju dosudjen No Contest

Back
Top Bottom