2CR4ZY
Forumski Apotekar
Yan - Dvali - unistio ga Dvali, ko bi reko, pojeo ga, 5 rundi razbijanja, neverovatno koliko lik ima energije... Yan u jako losoj seriji, sve poraz za porazom, a Dvali bogami moze opusteno i do titule... previse pasivan i spor je Yan bio protiv Dvalija, nije mogao nista, cak je imao i neke opasne po sebe pokrete, poput onog kad mu Dvali drzi nogu, a ovaj se uvrce ko lud, samo sam cekao kad ce sam sebi da izokrene casicu u kolenu, sva sreca nije, ali mislim da je definitivno na taj nacin sebi povredio nogu, i jednostavno mislim da nije bas inteligentan, kad radi tako tupave poteze...
Volkov - Romanov - Romanov je borac? lici na sumo rvaca, stvarno ne znam sta ovakvi borci ocekuju sa ovakvom gradjom... jeste, i Tuivasa ima slicnu gradju, al opet... neprijatno za videti
Krylov - Spann - nema sta, Krylov je jak kao stena, prava zivotinja, tesko njegovim protivnicima
Nurmagomedov - Martinez - sta znam, meni je delovalo da je Nurmagomedov pobedio, tesno, ali ameri ko ameri, ako je tesno, pre ce dati pobedu svom, nego rusu, mislim da se to jednom i Yan-u desilo u jednoj skorasnjoj borbi, ako ne i prosloj...
Volkov - Romanov - Romanov je borac? lici na sumo rvaca, stvarno ne znam sta ovakvi borci ocekuju sa ovakvom gradjom... jeste, i Tuivasa ima slicnu gradju, al opet... neprijatno za videti
Krylov - Spann - nema sta, Krylov je jak kao stena, prava zivotinja, tesko njegovim protivnicima
Nurmagomedov - Martinez - sta znam, meni je delovalo da je Nurmagomedov pobedio, tesno, ali ameri ko ameri, ako je tesno, pre ce dati pobedu svom, nego rusu, mislim da se to jednom i Yan-u desilo u jednoj skorasnjoj borbi, ako ne i prosloj...