• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Yan - Dvali - unistio ga Dvali, ko bi reko, pojeo ga, 5 rundi razbijanja, neverovatno koliko lik ima energije... Yan u jako losoj seriji, sve poraz za porazom, a Dvali bogami moze opusteno i do titule... previse pasivan i spor je Yan bio protiv Dvalija, nije mogao nista, cak je imao i neke opasne po sebe pokrete, poput onog kad mu Dvali drzi nogu, a ovaj se uvrce ko lud, samo sam cekao kad ce sam sebi da izokrene casicu u kolenu, sva sreca nije, ali mislim da je definitivno na taj nacin sebi povredio nogu, i jednostavno mislim da nije bas inteligentan, kad radi tako tupave poteze...

Volkov - Romanov - Romanov je borac? lici na sumo rvaca, stvarno ne znam sta ovakvi borci ocekuju sa ovakvom gradjom... jeste, i Tuivasa ima slicnu gradju, al opet... neprijatno za videti

Krylov - Spann - nema sta, Krylov je jak kao stena, prava zivotinja, tesko njegovim protivnicima

Nurmagomedov - Martinez - sta znam, meni je delovalo da je Nurmagomedov pobedio, tesno, ali ameri ko ameri, ako je tesno, pre ce dati pobedu svom, nego rusu, mislim da se to jednom i Yan-u desilo u jednoj skorasnjoj borbi, ako ne i prosloj...

Petrino - Turkalj je za mene bila najbolja borba eventa, vidim sad da je pokupila i "Fight of the night" bonus, više nego zasluženo. Super zabavna borba od početka do kraja.

FrENBnWWwAExrWg

edwards pobedio usmana, mnogo vise kickova u noge/telo, steta sto nije uspeo da namesti taj high kick...za posednju rundu zavisi sta vise gledaju, imo vise bi bodovao uspesnu odbranu od bacanja negu neuspele pokusaje. bindzujem wonderboy klipove, voleo bi njega da vidim protiv edwardsa, jbg verovatno se nece desiti ali dobar matchup...i verovatno poslednja sansa wonderboyu za pojas.
justin pobedio fizieva..fiziev "moramdapipnemsorcnasvake3sekunde" je izgledao super ali je usporio dosta na kraju, justin mu je redovno brisao nos...ne sa maramicom.
todorovicu nazalost otislo koleno odmah u prvoj rundi.

Bedak za Duleta, srpskim borcima kolena slaba tačka očigledno. Džastin dobio Fizijeva ali je tek u trećoj rundi našao recept sa direktima i aperkatima. Edvards nadigrao Usmana u svakom aspektu, ovaj mu ništa nije mogao, čak i kad ga je Usman oborio par puta nije uspeo ništa da uradi.

zaslužena pobeda leona, ne bi se ni dovodila u pitanje da nije bilo hvatanja ograde...
opet su mi išli na kurac dc i anik koliko navijaju za usmana, i kako i dalje ne znaju kako se boduje mma. prva i jedina stavka je damage, takedowni se ne boduju osim ako ne nanose dmg. vreme je da se "control time" izbaci iz rečnika...

jebeni gaethje zombi, šta je sve preživeo, živnuo na pola druge runde i izvukao za dlaku pobedu :D
neverovatno da nema ogrebotine na faci, a rafa razjeban potpuno 😂
definitivno fiziev mora da poradi na pacingu u ovim top level mečevima, jer je gasirao u trećoj rundi, isto kao i protiv bobija grina.

generalno dosta dobrih borbi na eventu, gunni fantastičan grapling.

marvin jedva odneo pobedu protiv romana, ali je jasno zašto nema šta da traži u samom MW vrhu.

šteta za duška, nadam se da ga neće releasovati posle ovoga...

Edvards - Usman - svidja mi se koncetracija koju ima Edvards, ne svidjaju mi se prljavi potezi, ali ovu borbu je veoma sigurno dobio, odlicna odbrana i dosta samopouzdanja i smirenost... Usman je cak na kraju imao smelosti da kaze da misli da je uradio dovoljno da pobedi, idi u penziju covece...

Gejci - Fiziev - opusteno borba veceri... jako mi je krivo, saosecam se sa Fizievim... takva brzina da tek u slowmotionu vidim sta je uradio i takvi pokreti i komboi, tako ubedljiv pocetak i onda odjednom propade sve, premlati ga Gejchi, em sto ga je premlatio, em sto nije bilo nikakve stete na telu Gejchija, cista pobeda, Trevor ga je preporodio... problem sa Fizievim je, pomalo kao sa Yan-om, suvise je brzoplet za svoje dobro, nema strpljenja, te dobija dosta udaraca, ne mozes tako... ima potencijal, ali mora neko kvalitetnije da radi sa njim, ne mozes da primas toliko udaraca i da imas losu odbranu... mislim generalno on ima odlicnu odbranu, ali Gejchi je chudo...

Nelson - Barbarena - odlican match-up, bas je zajebana pojava Nelson, ne bih se ja sa njim zajebavao, impresionira njegov stil i mozak

Vetori - Dolidze - pa sto se mene tice, trebao je Dolidze da pobedi, sve je bolje uradio, osim sto je Vetori isporucio gomilu leg kickova, mrzim te dosadne, kukavichke leg kickove, ja licno bih ih bodovao sa nula poena... ali jbg.

e da, americka publika... da sam samo mogao da ih mutiram, kakve gluposti oni govore tokom borbi, to je jezivo... pardon, ovo je bilo u Engleskoj, svakako britanci isti shabani, ionako ih u svemu kopiraju...

Last edited:
Chito - Sandhagen - cista pobeda Sandhagena, ocekivao sam vise od Chite, ali nista nije uradio u celoj borbi...
Sandhagen je bio bolji i na nogama i u graplingu.

Back
Top Bottom