• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

lik mi je malo iritantan i zna da lupa gluposti ali kanal mu je super, dosta super klipova i klipova sa poznatim likovima.

do-something-youll-do-nothing.gif

jones je fino cekao najlakseg teskasa koji mu odgovara i prosao kroz njega laganica, cak je rekao na konferenciji gane-ove mane i to iskoristio...laganica. ma koliko milsio da je debil on je goat, imo jedina konkurencija tu mu je miocic...ako hoce da stavi tacku na to mora njega da pobedi.

teško da ima jačeg hw trenutno od sirila.
ipak bones je goat, znao je da od starta treba da vrši pritisak jer siril neće agresivno krenuti, ubacio ga je u zamku na ogradi i matirao. ne vidim šta miočić ovde može bolje... nisam očekivao da će jones biti zaista ovako spreman, ali izgleda da je cringe king trenutno najjači trener :D

FqbzwJwakAIRffA

najveće iznenađenje ipak alexa, fantastična reakcija i najmanja greška valentine je bila kobna.

šavkatu nije bio lak posao protiv nila, ali kakva brutalna pobeda na kraju, najebaće kolbi ako ih stvarno upare 😂

bo nickal dominantan, mada gorka pobeda po meni jer je bio groin shot pred takedown.

bilo je malih naznaka da se vraća stari cody, videćemo, traume su velike, mora još malo da se oslobodi.

dricus ušao u top5, neverovatno :D mogu mislit' kakav će biti kada sredi devijaciju u nosu...

also

Last edited:
valetina je .dobru kolicinu udaraca i na nogama...ali da zeznula se na kraju.

za stipu ima bolji boks i dosta bolje rvanje, milsim da moze da nabije veci pritisak na jonesa....jones je imao problema sa gustafssonom ranije, isto bokser ali ima slabo rvanje. samo pitanje je da li stipe i dalje ima bradu. milsim stipe i fratacis su mi lagodno isped gane-a, ja sam milsio da jones ima dobru sansu da ga pobedi na nogama ako krenu da namestaju i snajperisu.

Ono je bila smejurija od main eventa i ne kapiram kako može Rogan da ga naziva goatom kad je lik juicer.

Očekivao sam da će Valentina da izgubi, prethodnu borbu je jedva dobila a ni ovde nije delovala previše dobro, imala je dosta traljavih pokušaja obaranja. Takođe mislim da je mogla bolje da se odbrani kad joj je Graso skočila na leđa.

Najbolja borba večeri je bila Šavkat - Nil, ono je bilo za gledanje i uživanje. Šavkat išao na finiš iako je ostalo 15 sekundi do kraja da ne kvari statistiku, 17 pobeda, 17 finiša.

bo nickal dominantan, mada gorka pobeda po meni jer je bio groin shot pred takedown.
Lepo rečeno, i meni je to zasmetalo.

daleko od toga da bi picket pobedio i da je bo namerno to uradio, ali mislim i za njega da bi bilo bolje da ima što duži octagon time dok se još penje.

@voja stajpi možda ima bolji boksing, ali generalno striking nema šta da traži pored sirila. bolje bi se branio od rvanja, to stoji. a frensis džabe ga je pominjati kad je dana rekao da neće više nikad biti u ufc-u.

Jon Jones, sta reci, klasa ostaje klasa... konacno sam ga po prvi put gledao "uzivo" i nema sta, ima sta da se vidi... mislim jesu godine ostavile traga i jeste propao donekle i udebljao se zbog ove klase, a da to misici nisu svuda ispratili, vec ima i sala i jeste da je sad spor kao puz, ali ovaj lik ima mozak, jeste budaletina ovako u privatnom zivotu, ali ima mozak, pogotovo za borbu i namazan je, do jaja je namazan, ne znam dal postoji borac koji je namazaniji od njega, mislim da mu cak ni Usman i Adesanja nisu ni blizu... Gane, sta da kazem, dal zato sto je francuz, ali lik se usrao... ne znam kako drugacije da objasnim sto je ovako lako izgubio, mada ja njega nikad nisam mirisao, uvek je delovao kao kukavica, i ko da je slucajno zalutao u vrh ove divizije... to dovoljno govori koliko je slaba divizija, sad kad nema vise Ngannou-a i kad je Stipe bio toliko dugo povredjen, eto jedino mogu da pomenem Sergej Pavlovicha koji dolazi i koji ce siguran sam ostaviti traga...

Velika steta za Ngannou-a, mislim da mu nije pametno sto je otisao iz UFC-a, jer nista bolje nece naci, mogla je to biti mnogo zanimljivija borba sa Jonesom, nego ova sto je bila...

Sta da kazem vise za Ganeta, deluje ko da je jedva cekao da se preda, sto je ostavio nebranjenu bradu, ja sam misljenja da se on uplasio.

Jon Jones... pitao sam se zasto je otisao u diviziju iznad, mozda zbog zaostavstine i istorije, da i tu napravi traga i svakako to podrzavam, mozda i zato sto se IRL udebljao i izgubio na brzini, pa je to imalo vise logike, ali ja bih zaista vise voleo da ga vidim u diviziji ispod, mada ni tu mislim da nema nekog izazova za njega, mozda jedino Prochazka... zivotinja je Jones, bas prava zivotinja, veoma zanimljiv za gledanje, ima taj karakter, steta zbog lude mu glave, voleo bih cesce da ga vidim u kavezu, sad dok je jos u godinama dokle moze da se bori, pa posle nek luduje... ali ovaj covek, stvarno nema ko da ga izazove, ne znam u koju diviziju da ode, da bi imao neki problem... meni su najzanimljivije light, welter i middle, ali naravno, nerealno je da skida toliku kilazu, ali protiv tih protivnika bih voleo da ga vidim...

Shevchenko, sta reci... ne bacas udarac nogom iz okreta iz tolke blizine, da je rukom iz okreta pokusala, bilo bi ok, ovako je pokusala nogom, a bila suvise blizu i naravno napravila kardinalnu gresku, ostavila ledja otvorena i Grasso je odmah zaskocila i udavila, iskoristila priliku... na nogama je bila bolja Grasso, a u rvanju naravno Shevchenko, ovde ce sigurno biti rematcha... zanimljivo u zadnje vreme je bas dosta sampiona popadalo, to je dobro za sport, da ne postane dosadan.

Neal - Rakhmonov - pokazao je veliki potencijal Shavkat, bila dobra borba, udara jako, ali i prima dosta udarca, svakako veliki potencijal, jos nije izgubio borbu

Gamrot - Turner - isto zanimljiva borba, ocekivao sam vise od Turnera posto je usrao naseg Urosa Medica i posle izdominirao sledecu borbu, reko u formi je, ali... Gamrot je zajeban protivnik.

Kad smo vec kod nasih, ok, za naseg najboljeg - Rakica, znam, povreda, pa zato ga nema, ali sta je Medicem i Todorovicem, nisu se bas u skorije vreme borili...

Back
Top Bottom