To može da kaže samo neko ko nije gledao ni jednu drugu njegovu borbu, a za no skill ja stvarno ne znam sta da ti kažem, lik jedan od najboljih udaraca ikad, al jbg ako janko sa b92 kaže tako onda je sigurno istina.
Gledao sam dosta njegovih borbi i takav mi je utisak uvek, on i Habib dok se borio, su mi bili najdosadniji borci za gledanje... jedno vreme je to bio i Usman, ali promenio se u zadnjih par borbi na bolje, mozda je menjao trenera, ne znam dal mu je Trevor i ranije bio trener.To može da kaže samo neko ko nije gledao ni jednu drugu njegovu borbu, a za no skill ja stvarno ne znam sta da ti kažem, lik jedan od najboljih udaraca ikad, al jbg ako janko sa b92 kaže tako onda je sigurno istina.
Cini mi se da se samo lozis na razmenu udaraca i mislis da svi treba da se mlate ko u nekoj ulicnoj tuci bez mozga. Ono sto cini dobrog borca je sklop brzine, preciznosti, osecaja za distancu, (ne)predvidljivosti udaraca, jacini udaraca... i naravno mozak. U svakoj borbi u kojoj se pojave oni rizikuju trajne posledice po svoje zdravlje i najbolje da zanemari sve stvari koje mu idu na ruku i bori se totalno drugacije da bi nekom bilo zaniljivije, kad bi to uradio bio bi debil. Uz to on je sve sem dosadnog borca, pogledaj samo neki HL video, pogledaj koliko borbi je resio (T)KO-om.
zato što mu je bobi hvatao tajmingKoliko se whittaker saginje cudi me da ga adesanya nije uhvatio cisto highkickom...