• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

To može da kaže samo neko ko nije gledao ni jednu drugu njegovu borbu, a za no skill ja stvarno ne znam sta da ti kažem, lik jedan od najboljih udaraca ikad, al jbg ako janko sa b92 kaže tako onda je sigurno istina.

Ima mnogo vise noobova koji pametuju nego ljudi koji se razumeju u tematiku, uvek bilo i bice.

Kako je borba odmicala Vitaker je bio sve bolji ali prva runda gde nije ništa uradio je ostavila preveliki utisak na sudije. Mislio sam da je na ivici da pobedi kad je skočio krakatom na leđa i pokušao gušenje u drugoj ili trećoj rundi ali jbg nije uspeo.

Tuivasa me oduševio, pokazao da ima srca, kada ga je Luis pritisnuo u dva navrata nije se samo skupio i molio bogu da preživi već pojeo nekoliko teških udaraca i odmah krenuo da vraća i na kraju ga odvalio.

To može da kaže samo neko ko nije gledao ni jednu drugu njegovu borbu, a za no skill ja stvarno ne znam sta da ti kažem, lik jedan od najboljih udaraca ikad, al jbg ako janko sa b92 kaže tako onda je sigurno istina.
Gledao sam dosta njegovih borbi i takav mi je utisak uvek, on i Habib dok se borio, su mi bili najdosadniji borci za gledanje... jedno vreme je to bio i Usman, ali promenio se u zadnjih par borbi na bolje, mozda je menjao trenera, ne znam dal mu je Trevor i ranije bio trener.

On dobro radi to sto radi, ali ja taj stil ne postujem i takav stil je lakse primeniti... kao sto sam dao primer kampera sa snajperom u CS-u, lakse je sedeti u jednom mestu i staviti nisan gde ocekujes protivnika i opaliti pucanj kad se protivnik pojavi, nego sto je rushovati i uci u borbu u prsa gde trebas i da eskiviras protivnika, a ne samo da aim-ujes...

i nije samo Janko sa b92 to rekao, nego je i lajkovalo skoro 40 ljudi do sad, sto znaci da moje misljenje nije usamljeno kao sto ti to predstavljas i bezveze ti je da diskreditujes nekog u fazonu "on se ne razume", jer se ja i razumem i pratim, mozes da kazes da se ne slazes samnom, to bi bilo ispravnije.

To što je lajkovalo 40 randoma na b92 bas puno govori, a samim tim sto kazes da se razumes u MMA mi govori koliko se zapravo ne razumes. Ja eto pratim zadnjih 15+ godina, pa se opet ne razumem, jer znam koliko ne znam. Cini mi se da se samo lozis na razmenu udaraca i mislis da svi treba da se mlate ko u nekoj ulicnoj tuci bez mozga. Ono sto cini dobrog borca je sklop brzine, preciznosti, osecaja za distancu, (ne)predvidljivosti udaraca, jacini udaraca... i naravno mozak. U svakoj borbi u kojoj se pojave oni rizikuju trajne posledice po svoje zdravlje i najbolje da zanemari sve stvari koje mu idu na ruku i bori se totalno drugacije da bi nekom bilo zaniljivije, kad bi to uradio bio bi debil. Uz to on je sve sem dosadnog borca, pogledaj samo neki HL video, pogledaj koliko borbi je resio (T)KO-om. Sad da ne bude da ti samo nesto spustam, ali evo dobronamerni savet. Skini stare UFC-ove, Pride-ove i gledaj kako je to nekad izgledalo, kako sad izgleda, gledaj kako se recimo lik kao sto je GSP borio, kako se pripremao za svakog protivnika, videces kako to radi jedan od GOAT-ova, da li uvek atraktivna borba, nije, ali mislim da ces vremenom poceti da cenis i vise od obicnog brawl-a.

Cini mi se da se samo lozis na razmenu udaraca i mislis da svi treba da se mlate ko u nekoj ulicnoj tuci bez mozga. Ono sto cini dobrog borca je sklop brzine, preciznosti, osecaja za distancu, (ne)predvidljivosti udaraca, jacini udaraca... i naravno mozak. U svakoj borbi u kojoj se pojave oni rizikuju trajne posledice po svoje zdravlje i najbolje da zanemari sve stvari koje mu idu na ruku i bori se totalno drugacije da bi nekom bilo zaniljivije, kad bi to uradio bio bi debil. Uz to on je sve sem dosadnog borca, pogledaj samo neki HL video, pogledaj koliko borbi je resio (T)KO-om.

Da si pratio ovu temu i ono sto pisem, video bi da itekako obracam paznju ko koristi mozak, sto skoro svaki put i napomenem.
Nigde nisam rekao da me zanima samo makljaza, mahanje bez mozga, recimo Oliveira mi je mozda najomiljeniji, a on covek, pametno se bori i mixuje, dok je Adesanja jednolican i dosadan... od borbe zelim da bude zabavna, to uopste ne mora da bude mahanje bez mozga, ali da bude desavanja, a to kod Adesanje ne vidim, samo drzi svoju daljinu i udara pomalo iz daljine i to je sve... previse na siguricu ide lik... jeste imao je on nekih HL, kao protiv Coste itd, ali kao sto rekoh, generalno ne postujem njegov stil i dosadan mi je, svako ima svoj ukus, slozicemo se da se ne slazemo i idemo dalje.

FLg5W84XoAM1-Mt

Koliko se whittaker saginje cudi me da ga adesanya nije uhvatio cisto highkickom...

i da je bilo izjednaceno, a cak i da je WItaker bio bolji, opet bi pobedu dali Adesanji, kao sto su sa svim sampionima u proslosti... sto bi rekao Dana White, moras da ga nokautiras, a ako je blizu, onda uvek ide u korist sampiona... glupo pravilo...

Back
Top Bottom