• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

volim obojicu u suštini, ali mi je ipak bobi draži.
zanimljivo, bobi je i mlađi, iako ima veći ufc staž...

FLAfd31XoAM0zFJ

moji favoriti (ne i predikcije) za večeras

1644681928313.png

ako hoće još neko da zaokružuje...
FLWSceSVgAEnWpW

imo whittaker ce tesko pobediti, malo je mladji ali je dosta potroseniji.

Def će teško pobediti, ali ima šanse, bio je fenomenalan u poslednje tri borbe...

i ja mislim da ce biti veoma tesko, ovo je vise nadanje.
ne znam kakav je sa graplingom Witaker, nisam ga video da to radi, ali to je mozda jedno od resenja, kao sto je Blazovic resio Adesanju.
uglavnom moras se pribliziti Adesanji i u prsa, na razdaljini nema sta da trazi Witaker, tako gubi.

Adesanya vs Whittaker, ja bi ovo dao whittakeru, 2,4 i 5 rundu, ali jbg bilo je blizu. Adesanya fenomenalna odbrana od bacanja ali meh na nogama, milsim bacao je kickove ali ruke jako slabo...srusio je whittakera u prvoj rundi, cak ga nije pogodio ni nekom silinom, a posle kao da je batalio da pokusa isto, wtf malo.

btw svaka cast Tuivasi kako je izdrzao sve one udarce i na kraju pobedio...i jos nesto, on ima istetoviran sorc, on stvarno ima istetoviran ceo sorc...sad sam tek obratio paznju.

Nije Vitaker pokazao dovoljno za pobedu, manje značajnih udaraca u svakoj rundi, a tih par rušenja što je ima nije ni koji način iskoristio. Izi je plasirao par lepih midle kickova, dovoljno da napravi lepu modricu, trebao je još koji. Voleo bih da nije išao toliko rezervisano, ali na Bobiju je bilo da pokaže inicijativu i pritisne, morao je naći način da skrati distancu nekako, pošto je ovaj krakat.

fali mu ta zadnja ruka, samo baca prednju i nikad da nastavi kombaniciju...makar i u telo.

Lewis - Tuivasa, hahaha brate kakva borba, usrao sam se od smejanja, znaci USRAO 😅 :LOL: 😅
prava makljaza, drago mi je da je Tuivasa preokrenuo i dobio, kao sto to samo on ume, a Lewis je pokazao da je prilicno snazan.

Adesanja - Witaker, sta reci... dosadna borba, proracunata, ali takve su sve borbe u kojima je Adesanja, oduzme ceo fun iz njih i zato ga ne volim...
najvislji je od svih boraca, ima najdalji reach i naravno sta radi, samo stoji na daljini i udara, a u to je uzasno brz i neverovatno jak na nogama, tako da ima najbolju odbranu od graplinga od svih boraca u UFC-u... em ne mozes da ga dovatis, em kad ga dovatis, ne mozes nista da uradis sa tim, toliko je jak na nogama, da odmah ustane. Witaker jednostavno nema sta da trazi protiv borca ovakve gradje... i ko da me je poslusao, pokusao je sa graplingom, jer mu je to realno bila jedina sansa, ali nije bilo dovoljno dobro, ni izbliza... steta, jbg.
Adesanja je kao Dhalsim iz Street Fightera:

E14GMv5-800x400.png

ili kao kamperi snajperisti u CS-u, samo stojis u mestu i bijes iz daljine... kao sto rekoh ranije, ne postujem uopste takav kukavicki, no-skill playstyle...

fali mu ta zadnja ruka, samo baca prednju i nikad da nastavi kombaniciju...makar i u telo.
definitivno je trebalo da ide više u telo. ali jbg, takav mu je stil, ne može se to lako promeniti.
mislim da mu je falilo malo samouverenja u startu, a i celo veče je bio mnogo pažljiv da ne popije counter. ipak, bar je pokazao da ima najbolji jab u MW. :D

jako je bila blizu borba. sudija koji je dao 4-1 izraelu u zatvor lagano.

dosta dobrih borbi, tuivasa šta uradi sunce ti jebem 😂
jared bubba smith slabo krenuo, preživeo prvu i posle usro bumsona.
kajler filips fantastičan performans.
bobi grin bratina, veći dijaz od obojice braće zajedno :D
roni lorens usro manu martineza, međutim zamalo da pogine na kraju, kakva borba :D

Back
Top Bottom