• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Nurmagomedov me odusevio, ko bi reko da nije u nikakvom srodstvu sa Habibom.
Pereira je jako neinteligentan, ali bar mozes da se odvalis od smejanja kad ga gledas :D
Krivo mi je sto Moreno nije odbranio titulu, ne svidja mi se Figuredo, uzasno je prljav, ali ne sumnjam da ce biti nova borba.
Bilo je bas onako izjednaceno celu borbu, zapravo rekao bih da je Moreno vodio do zadnje runde, a onda se zajebo, posle onog prljavog guranja posle zvona, ko da je izgubio fokus, i neverovatno mi je kako nikakvu kaznu za to nije dobio Figuredo.
Nganu i Gane mi je bila dosadna borba, Nganu je izuzetno jak, ali i veoma spor, no izvuko ga je grapling, ko bi rekao, pokazao je time da ima nesto mozga.

Figi je bio bolji, dva-tri puta je posadio Morena na patos posle dobrih krošea plus ga je cepao niskim šutevima u noge ceo meč.

Zaboravih da spomenem, bila je zanimljiva borba Demopulos vs Gomez, crko sam od smeha kad je Demopulos skočila Džo Roganu u naručje lol

Figi je bio bolji, dva-tri puta je posadio Morena na patos posle dobrih krošea plus ga je cepao niskim šutevima u noge ceo meč.

Zaboravih da spomenem, bila je zanimljiva borba Demopulos vs Gomez, crko sam od smeha kad je Demopulos skočila Džo Roganu u naručje lol

Reče ona na konferenciji da je radila 13 godina kao striptizeta pre mma 😄

što je babi milo... :D

uffff, hamza otišao u tiger, welter na aparatima...

Last edited:
0frDza7.jpg

nek vrate malo steroide, da vidimo malo stesanije HW-te :D

Back
Top Bottom