• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Kako jede govna Dana, ljiga... jedan je Last Emperor! Doduse ovaj video je bas pred pocetak pada, al u svakom slucaju pusi ga Dana

gomila dobrih borbi.

hamza se kao leech nakačio na leecha i udavio ga jako brzo. hype is real.

hooker izgubio baš loše.

yan nezaustavljiv, cory je bio dobar ali ne vredi. ovo je bila borba između dva najbolja bantama, yan će samleti prljavog aljoa.

poljski domaćin nije bio na visini zadatka, jako loš start i prelako dao leđa. mislim da će jiri da usere glovera, ipak.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH

FC-wgtCXsAY9DCC

Last edited:
Dobri mečevi bili, pogotovo Jan protiv Korija, vrhunskih pet rundi. A Dagestanci mi idu na kurac više sa njihovim rvanjem, znaš da će svaka borba biti obaranje, parter, gušenje ili poluga.

Chimaev nastavio svoju dominaciju, ne znam koja je kategorija, ali bilo bi ga zanimljivo videti sa naslednikom Khabiba - Makhachevim ili sa samim Khabibom.

Makhachev lagano sa Hookerom, jednostavno je rvanje previse dominantno u ovom sportu i ja bih ga odvojio u posebnu disciplinu, dominiraju grapleri, trebaju to da odvoje, da se grapleri bore samo sa graplerima, a udaraci sa udaracima, ovako nema poente, prakticno kad god vidim da ide grapler na udaraca, znam da grapler pobedjuje

Yan - Sandhagen - meni dosadna borba, previse se merkaju, a premalo udaraju... Yan je dobrim boxom i spining attackom preokrenu situaciju u borbi

i za kraj Blachowicz - Teixeira - steko sam postovanje za matorog... u 42 godini sta radi, brazilci su cudo u ovom sportu... opet je rvanje odlucilo pobednika.

Namajunas v kineskinja. Samo to cekam.
Nadam se da će Žang da je polupa, prošli put je Ruža dobila meč na sreću jer je Žang pogrešno procenila, mislila je da će šut da bude nizak a zapravo je išao u glavu.

sad jbg...tako mozes da kazes za svaki nokaut, ustvari za svaki potez.

Ne može za svaki ali u ovom slučaju jeste, verujem da joj se nikada u karijeri nije desilo da tako pogreši. U svakom slučaju navijam za Žang.

Nadam se da će Žang da je polupa, prošli put je Ruža dobila meč na sreću jer je Žang pogrešno procenila, mislila je da će šut da bude nizak a zapravo je išao u glavu.
Ja za Namajunas

i ja za rose. tehnički je mnogo jača od weili, zapravo sreću vidim jedino kao faktor da weili pobedi, ako prođe neki udarac...

rose i valentina su apex ženskog mma.

Meni je Amanda Nunjes no1, s vremena na vreme pustim ovaj klip da se nasmejem

jaka je amanda, ali su mi tehnički borci privlačniji za gledanje.

also, valentina got robbed u rematchu.

Back
Top Bottom