• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Metroid Dread

Zavrsio sam Metroid Dread. Zaista je igra prevazisla moja oceivanja. Fantasticno koncepiran svet gde temeljno glavni karakter raste. Uzivanje je kako Samus dobija nove ability-s i i nacin na koji se koriste. Svaka nova moc unapredjuje gameplay, pa je odlicno implementiran backtracking za prethodno nedostupna mesta. Borbe sa bosovoma su epic, pucanje, dodge, parry…neverovatno sta su upakovali u 2d igru. Emmi zone su isto jako dobro osmisljene i doprinose raznovrsnosti gameplay-a. Ponovo selektiran new game potvrdjuje izuzetan replay value. Zahtevniji igraci ce se iscimati da pronadju sve iteme i na taj nacin poboljsati iskustvo. Dva puta sam zaglavio u igri i lutajici produzio igranje koje je na kraju iznosilo 15 sati. Da nije trapavog skoka, koji me je u nekoliko navrata poprilicno frustrirao da bih ocenu 9.5, ovako ide ocena 9. Svaka preporuka!

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Poceo, nekih pola sata odigrao, rano mi je da sumiram nesto detaljnije, ima stvari koje mi se svidjaju i stvari koje mi se ne svidjaju, tipa grafika i responsivnes mi se svidjaju, kao i zvuk, generalno tehnicki deo, ali mi se gameplay mehanika i zatvoreni level dizajn u maze fazonu i dosta puzzle-a, ne svidja, i generalno nisam voleo ni prethodne delove... tako da je veliko pitanje dal ce da prezivi sutra kad planiram jednu ozbiljniju sesiju, deluje mi kao igra gde cu se u nekom momentu zaglaviti i smoriti, ili ce me jednostavno sam gameplay smoriti, ali videcemo, rano je da sudim, ali za sad mi deluje da ce biti gusto, ako me ubrzo vise ne zainteresuje.

Vidim da ne traje dugo, mozda je to spasi... e da, ni kontrole mi se ne svidjaju na prvu, ali videcemo dal ce leci...

Last edited:
Back
Top Bottom