vanjica24
Well-known member
- Reaction score
- 236
Polako menjam mišljenje što se tiče atmosfere i regija, jer sam sad dobila mogućnost da idem u drugu regiju osim industrijske i ono je prelepota. Znači neverovatno je kako izgleda, ne želim da spojlujem i da kažem o kojoj se regiji radi ali je potpuno drugačija od ove do sad industrijske.
Stigla sam i do drugog velikog bossa i ono je najbolji dizajn bossa kog sam u životu videla i potpuno drugačiji od prvog koji je bio prikazan u trejlerima. Znači kida!! A povrh toga je omaž bossu iz Zero Mission ili prvog Metroida na NESu.
Igra je do sad prilično teška, teža definitivno od Returnsa ali to mi se i sviđa jer ću je natenane prelaziti bez žurbe.
Već mogu da kažem da je ovo GOTY na Switchu a možda i za prošlu godinu jer tad nije bilo značajnijih naslova.
Verovatno će mi detronovati Fusion do kraja kao najbolji Metroid, već vidim.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Stigla sam i do drugog velikog bossa i ono je najbolji dizajn bossa kog sam u životu videla i potpuno drugačiji od prvog koji je bio prikazan u trejlerima. Znači kida!! A povrh toga je omaž bossu iz Zero Mission ili prvog Metroida na NESu.
Igra je do sad prilično teška, teža definitivno od Returnsa ali to mi se i sviđa jer ću je natenane prelaziti bez žurbe.
Već mogu da kažem da je ovo GOTY na Switchu a možda i za prošlu godinu jer tad nije bilo značajnijih naslova.
Verovatno će mi detronovati Fusion do kraja kao najbolji Metroid, već vidim.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Nije mi ni palo na pamet.