• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Metroid Dread

Polako menjam mišljenje što se tiče atmosfere i regija, jer sam sad dobila mogućnost da idem u drugu regiju osim industrijske i ono je prelepota. Znači neverovatno je kako izgleda, ne želim da spojlujem i da kažem o kojoj se regiji radi ali je potpuno drugačija od ove do sad industrijske.

Stigla sam i do drugog velikog bossa i ono je najbolji dizajn bossa kog sam u životu videla i potpuno drugačiji od prvog koji je bio prikazan u trejlerima. Znači kida!! A povrh toga je omaž bossu iz Zero Mission ili prvog Metroida na NESu.
Igra je do sad prilično teška, teža definitivno od Returnsa ali to mi se i sviđa jer ću je natenane prelaziti bez žurbe.
Već mogu da kažem da je ovo GOTY na Switchu a možda i za prošlu godinu jer tad nije bilo značajnijih naslova.
Verovatno će mi detronovati Fusion do kraja kao najbolji Metroid, već vidim.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Preko kog stora vi to kupujete kad vec igrate? Evo meni stoji instalirana na Switchu, cekam sutra da igram. US nalog.

Preko kog stora vi to kupujete kad vec igrate? Evo meni stoji instalirana na Switchu, cekam sutra da igram. US nalog.
summer-child-my-sweet-summer-child.gif

"Kupuju" narodnu verziju koja moze da se pusti na jailbroken konzolama. :D

A meni ne pada na pamet da uzimam dok ne bude sub$20. [znaci tamo negde za 5 godina, mozda]

summer-child-my-sweet-summer-child.gif

"Kupuju" narodnu verziju koja moze da se pusti na jailbroken konzolama. :D

A meni ne pada na pamet da uzimam dok ne bude sub$20. [znaci tamo negde za 5 godina, mozda]

Imas Switch? Ili mislis na emulaciju?

A sto se tice sub $20 - s obzirom da od kako imam Switch ne znam ni jednu Nintendo 1st party igru da je pala ispod $50, nesto sumnjam da ce to ikad biti toliko. Ne salim se.

Ja sam uzeo zato sto je taj Metroid, oko kao, klasik i da probam konacno i to. Ali bas me zanima koliko ce mi se dopasti.

I hvala za objasnjenje 😊 Nije mi ni palo na pamet.

Jednog lijepog dana kad Nintendo uvede Selects liniju za Switch igre :D

Jednog lijepog dana kad Nintendo uvede Selects liniju za Switch igre :D

Jedino tako, recimo na KP Nintendo Switch igre teško se nalaze ispod 4.000 din, govorimo o polovnim igrama naravno.
dok igre tipa Mario, Zelda, Mario Kart, Smash Bros, Animal Crosing, DonkeyKong...polovne su 5.000-6.000 din, skoro ko zvanična cena za novu.
Vrlo su skupe, ali bar znaš da možeš da je prodaš po sličnoj ceni po kojoj si je i kupio.

Ili dok Kinezi ne uvedu "R4" kartice za Switch. 😁

To bi bilo vrh, OLED Switch sa R4 karticom. :D
Pogledah na brzinu po netu, na žalost nema ni u najavi nešto tako.

Last edited:
Inace, bas mi je drago sto je Mercury Steam najzad napravio hit igru. Krenuli su sa nesretnom Jericho igrom, pa veoma ambiciozni Lords of Shadow koji mi se svideo [kec] ali nije bio sjano prihvacen, i pokoja portable igara posle toga.

U njihovu cast, upalih ponovo njihov najbolji OST do sada

veoma ambiciozni Lords of Shadow koji mi se svideo [kec] ali nije bio sjano prihvacen
vidis, ovo mi se svidjalo u to doba, ali ne znam sto nisam odigrao do kraja. morao bih ispraviti

Jedan od razloga zasto mnogi nisu zavrsili igru jer je iznenadjujuce dugacka za cinematic action igru, i ima delova gde je pacing los [dugacki nivoi sa razvucenim puzzle/combat deonicama].

edit - PC shots

ryujinx_capture_2021-69kzj.png

ryujinx_capture_2021-v3k27.png

ryujinx_capture_2021-85je1.png

vidis, ovo mi se svidjalo u to doba, ali ne znam sto nisam odigrao do kraja. morao bih ispraviti
Prvi je duplo duži i duplo teža igra.Prelepi predeli i pejzaži su jedan od razloga koji me je držao ,osim lošije kamere u nekim momentima postoji neki minimalistički lag prilikom kretanja u igri ali ništa strašno,ponekad zna da bude problem kada si na nekom balkonu a protivnika previše ,sve u svemu kec 8/10 dvojka 6 zbog dužine.
Dobra stvar u dvojci je što igraš kao drakula (bar je meni to kul) sve ostalo pa i uključujući zagonetke,bilo mi je ne prelako ali i više nego očigledno čak i za moju inteligenciju.

Jedan od razloga zasto mnogi nisu zavrsili igru jer je iznenadjujuce dugacka za cinematic action igru, i ima delova gde je pacing los [dugacki nivoi sa razvucenim puzzle/combat deonicama].

edit - PC shots

ryujinx_capture_2021-69kzj.png

ryujinx_capture_2021-v3k27.png

ryujinx_capture_2021-85je1.png

Wow, odlicno izgleda. Steta sto nismo dobili malo jaci Switch, igra je blurry u docked modu.

U svakom slucaju, ovo mi je najbolja Switch igra do sad, nisam stao dok nisam presao, jako mi se dopala.

nisam stao dok nisam presao, jako mi se dopala.

gde treba da idem nakon sto sam otkljucao cloaking ability :D ? nasao sam transport u novu regiju, ali tamo je konstantna vrucina i ne mogu ni da se mrdnem

gde treba da idem nakon sto sam otkljucao cloaking ability :D ? nasao sam transport u novu regiju, ali tamo je konstantna vrucina i ne mogu ni da se mrdnem
Tu sam se i ja vrtela satima, pretraživala prošlu mapu i nervirala se.
Kafa dođeš u novu regiju liftom, idi levo umesto desno [emoji4]

Naizad sam stigao i ja malo da probam igru. Sve u svemu za sad mi je ekstra. Tek sam uzeo Morph Ball. Grafika je ok , gameplay je extra. Iznenadjujuce dobro radi na Switchu. Definitivno mi se vise svidja nego Samus Returns remake.

S obzirom da konačno imam kompetentan PC, a mrzi me da updateujem fw i cfw na switchu, malo sam testirao ovo. Na ryujinx malo stutteruje, ali na yuzu je skoro pa savršeno, samo ponekad dropuje frejm. Inače, za jednu Nintendo igru previše seče tempo, svaka druga prostorija ima cutscenu :LOL:

S obzirom da konačno imam kompetentan PC, a mrzi me da updateujem fw i cfw na switchu, malo sam testirao ovo. Na ryujinx malo stutteruje, ali na yuzu je skoro pa savršeno, samo ponekad dropuje frejm. Inače, za jednu Nintendo igru previše seče tempo, svaka druga prostorija ima cutscenu [emoji38]
Nema, možda u početku je to malo više naglašeno

S obzirom da konačno imam kompetentan PC, a mrzi me da updateujem fw i cfw na switchu, malo sam testirao ovo. Na ryujinx malo stutteruje, ali na yuzu je skoro pa savršeno, samo ponekad dropuje frejm. Inače, za jednu Nintendo igru previše seče tempo, svaka druga prostorija ima cutscenu :LOL:
Preporucuje se da se ogranici framerate preko drivera/rivatunera da bi se ispeglao taj stutter.

Back
Top Bottom