vanjica24
Well-known member
- Reaction score
- 193
Polako menjam mišljenje što se tiče atmosfere i regija, jer sam sad dobila mogućnost da idem u drugu regiju osim industrijske i ono je prelepota. Znači neverovatno je kako izgleda, ne želim da spojlujem i da kažem o kojoj se regiji radi ali je potpuno drugačija od ove do sad industrijske.
Stigla sam i do drugog velikog bossa i ono je najbolji dizajn bossa kog sam u životu videla i potpuno drugačiji od prvog koji je bio prikazan u trejlerima. Znači kida!! A povrh toga je omaž bossu iz Zero Mission ili prvog Metroida na NESu.
Igra je do sad prilično teška, teža definitivno od Returnsa ali to mi se i sviđa jer ću je natenane prelaziti bez žurbe.
Već mogu da kažem da je ovo GOTY na Switchu a možda i za prošlu godinu jer tad nije bilo značajnijih naslova.
Verovatno će mi detronovati Fusion do kraja kao najbolji Metroid, već vidim.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Stigla sam i do drugog velikog bossa i ono je najbolji dizajn bossa kog sam u životu videla i potpuno drugačiji od prvog koji je bio prikazan u trejlerima. Znači kida!! A povrh toga je omaž bossu iz Zero Mission ili prvog Metroida na NESu.
Igra je do sad prilično teška, teža definitivno od Returnsa ali to mi se i sviđa jer ću je natenane prelaziti bez žurbe.
Već mogu da kažem da je ovo GOTY na Switchu a možda i za prošlu godinu jer tad nije bilo značajnijih naslova.
Verovatno će mi detronovati Fusion do kraja kao najbolji Metroid, već vidim.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk