• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Scarlett je trazila samo $100M [vise nego sto je RDJ dobio za bilo koji Avengers film]. $20 pocetna plata, i 80M bonus po racunici da bi film zaradio 1.2 milijarde u bioskopima.

Scarlett je trazila samo $100M [vise nego sto je RDJ dobio za bilo koji Avengers film]. $20 pocetna plata, i 80M bonus po racunici da bi film zaradio 1.2 milijarde u bioskopima.

To sto je trazila ne znaci da je ocekivala da ce da dobije toliko.
Vrlo si izvukao iz konteksta.

Nisam nista izvukao iz konteksta, nego sam naveo sta su tacno trazili od Diznija.

[a RDJ je dobio $75M za Endgame]

Pa kako nisi izvukao iz konteksta?
Da li si naveo koliko je RDJ trazio?
I jedno je ensemble cast, a drugo solo film, koji su joj mozda obecali pre 10 godina.

Dizni bas pokusava da je vilinifikuje da sad trazi nesto specijalno.
Poredjenja sa RDJ uopste nisu na mestu i nedvosmisleno impliciraju da sada ona trazi vise od njega.
A po originalnom ugovoru da je film probio milijardu dobila bi vise nego sto je on dobio od bilo kog filma (bar koliko znamo da je zvanicno dobio).
Tako da sam Disney, u prekorona svetu je bio spreman da je plati vise od RDJ-a.

Naravno da sada nije realisticno da trazi cifru kao da je film zaradio 1.2 milijardu. Ali je i dalje izrazito bezobrazno da Disney kaze javnosti, e pa platili smo ti 20mil sta se bunis, a uzeli film i launchovali ga na svojoj platformi (od cega itekako imaju koristi) umesto samo u bioskopu kao sto jeste bio dogovor koji bi joj doneo znacajno vise od pocetne plate i da je prosao osrednje.

Nisu cak ni morali da je plate toliko, mogli su imati dogovor za narednih n filmova (za Fox).

U ovom filmu Scarlett je bila i producent, mozda zato cilja na vise para.

šeng-či fantastičan. najbolje scene borbi do sada.
ako se po šeng-čiju faza 2 poznaje, dobro je krenulo za sad...

Marvel se deli ns pre-end game eru i post-end game, njihova grupisanja imaju manje smisla

Mislio sam da je ovo faza 4 i da je počela sa Crnom Udovicom
Da, iako je random prequel, BW je na papiru prvi film iz Phase 4. Mada IMO, gledajući uticaj na priču i buduće filmove/serije, WandaVision je prvi započeo Phase 4. BW je doveo rusku porodicu, i Jelenče će biti deo Hawkeye-a koji stiže za manje od tri meseca.

Išamaraćete daj hard za ovo faza 2...
Pa moglo bi se reći da posle Endgame-a sada kreće SECOND AGE OF MCU. Ogromni story arc je gotov, i maltene cela prva postava Avengersa je penzionisana/mrtva.

šeng-či fantastičan. najbolje scene borbi do sada.
Drago mi je što su impresije dobre. Nemam trenutno prostora da idem u bioskop, mozda ni za Dinu... :(

Marvel se deli ns pre-end game eru i post-end game, njihova grupisanja imaju manje smisla
Radi se o nazivima ne o grupisanjima ovo sad je faza 4. Faza 3 se završila sa Far from Home. Sad šta koja faza njima obuhvata, verovatno obuhvata plan i program snimanja lol

Shang Chi je dobro prosao na premijeri. A Sony je pomerio Venom sa 15. oktobra na 1. oktobar.

Last edited:
dugo nisam bio do bioskopa pa sam otisao da pogledam Shang Chi. film je samo ok, apsolutno nista specijalno. najbolji deo filma je negativac, pored thanosa najbolji negativac u marvelu...ostalo, kao sto rekoh, samo ok,, glavni lik, borbe itd. borbe su dobrim delom cgi, komplet likovi, prelasci izmedju pokreta, sve cgi sto meni nije impresivno. najbolja drugarica iritantna, sestra isto...takodje film je u nekom scenama jako glup.

pocetak prve marvel faze, sta vec, je bio iron man...a sada imamo ovo, yeah, nece ova faza dostici prvu, nema teorije.

btw da li je zmaj i u stripu zensko:p

Back
Top Bottom