• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Lies of P

Daj neki gejmplej.
Hteo sam naravno da podelim sa vama koliko sam dobar u igri ali jbni xbox nema opciju da snimi recent gamepley kao ps5. Milsim moze ali maximalno 1 minut sto je prekratko. Bas razocarenje

tako najviše dva minuta mislim na X konzoli. Meni to stoji na 30sec jer mi ne treba više za tako kratke stvari a i lakše reorganizujem kada montiram.

Možeš da snimaš na USB 3.0 flešku do sat vremena, klikneš start recording i teraš

Igra šuri! Meni definitivno uz Totk i RE4 je goty 2023. Ove pariske ulice noću [emoji7][emoji7][emoji7]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Evo prebih nadbiskupa, vrlo sam zadovoljan igrom, steta sto je bas preterano pokraden Bloodborne;

Dobra je fora sto je dodge dosta jadan, tera da se igra drugacije; i rally samo na bloku je interesantna izmena

Pokusavam da koristim elemental damage, deluje da sam sebi komplikujem zivot bespotrebno, ali istrajacemo!

Voleo bih da je parry tajming za drugacija oruzja, cisto jer mora da se aktivira nesto ranije nego sto je smisleno sa lakim oruzjem - tajming za parry "ispada iz ritma" sa rapierom koji koristim, recimo, vise lezi nekom tezem oruzju

Malo je preslicno tematski i sa Steelrising, koji jeste Soulsborne-lite igra, dakle manje "fromasta" od Lies of P, ali je pobuna masina u Parizu, tako da "opet igram istu pricu".

Nista, ajmo polako ka tim zecevima.

Ne sjećam se otkad sam igrao demo pa imam pitanje za vas što igrate. Ako protivnik ima nekakav combo sa 3-4 udarca koji dolaze brzo jedan za drugim, što se dogodi ako napraviš perfect guard na prvom udarcu? Prekine li to combo ili moraš napraviti još 3 perfect guarda ili ne možeš raditi tako brzo perfect guardove pa preostale udarce možeš samo blokirati?

Ne sjećam se otkad sam igrao demo pa imam pitanje za vas što igrate. Ako protivnik ima nekakav combo sa 3-4 udarca koji dolaze brzo jedan za drugim, što se dogodi ako napraviš perfect guard na prvom udarcu? Prekine li to combo ili moraš napraviti još 3 perfect guarda ili ne možeš raditi tako brzo perfect guardove pa preostale udarce možeš samo blokirati?
Mora svaki kombo da radis parry. Ja svakog bosa stuggerujem po 3-4 puta jer radim perfect parry u serijama. Uh kako mi je legla igra, odusevljen sam

Znači možeš raditi perfect guardove brzo jedan za drugim kao u Sekiru?

Znači možeš raditi perfect guardove brzo jedan za drugim kao u Sekiru?
Da.zato sam ja i jedino Sekiro presao jer sam ipak parry guy. U ostalim souls igrama koliko kod da rolama sacekam me mac na kraju rolla. Plus kamera koja me tada dodatno zbunjuje.

Ne moraš nužno sve da pariraš jer to prosto nije realno s obzirom na to kako protivnici napadaju i koliko je parry tajming tesan, tako da terati sebe na to je recept za katastrofu. Ako nisi siguran, bolje je da kalkulišeš malo.
Blok radi za sve sem crvene poteze, tako da možeš npr. da blokiraš nekoliko udaraca u combou što znači da ćeš primiti chip dmg, ali pošto igra ima Bloodbornov rally sistem, onda da pariraš poslednji koji je predvidljiviji i povratiš deo tog healtha, i eventualno udariš protivnika da vratiš ostatak.

Ne mogu Romera (king of Puppets druga faza) da dobijem nikako. Kakav pakao od bosa!

Jbg, moraš sve da pariraš, da mu što pre slomiš oružje. A kad krene vatra, samo beži od njega.

Back
Top Bottom