• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Lies of P

Pa kazem, najtezi boss fight u souls igrama do sada.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Pa kazem, najtezi boss fight u souls igrama do sada.

Tebra ti si odustao od Dark Souls serijala, pa ne mozes porediti, ali tamo imas boss-ova koji ce ti zgaditi zivot, ja sam bio odustao na mesec dana od igre kad sam bio zaglavio kod Ornstein and Smough...

Tebra ti si odustao od Dark Souls serijala, pa ne mozes porediti, ali tamo imas boss-ova koji ce ti zgaditi zivot, ja sam bio odustao na mesec dana od igre kad sam bio zaglavio kod Ornstein and Smough...
Kako sam odustao kada nisam ni pocinjao? Ne sviđa mi se svet u From igrama a za mene je to jedan od najvaznijih faktora.

Pricao si da si igrao, pa obrisao...
Svakako ne mozes da kazes da je boss iz Lies of P, najtezi boss od svih souls igra, kad ih nisi ni igrao...

Kako sam odustao kada nisam ni pocinjao? Ne sviđa mi se svet u From igrama a za mene je to jedan od najvaznijih faktora.

Nikada nisam pocinjao Dark Souls, igrao sam Demon Douls na ps5. E njega sam obrisao. Ne zbog tezine, vec zbog loseg save pointa. U Lies of P mi je save na 10 sekindi od bosa i zato sam bio toliko uporan. Da nije tako i njega bih obrisao.

Tebra, nemoj da me teras da pretrazujem sada forum za tvojim proslim porukama ;)
Igrao si Dark Souls 1 ili 2, mislim da je dvojka, ali brzo si odustao...

kad ih nisi ni igrao...

Covece, kakav plot twist:

Krejzi nekome popuje da ne serenda o necemu sto nije odigrao/odgledao.

th3i9c.jpg

Tebra, nemoj da me teras da pretrazujem sada forum za tvojim proslim porukama ;)
Igrao si Dark Souls 1 ili 2, mislim da je dvojka, ali brzo si odustao...
Slobidno pretrazi- znam da nisam igrao te igre.

Nikada nisam pocinjao Dark Souls, igrao sam Demon Douls na ps5. E njega sam obrisao. Ne zbog tezine, vec zbog loseg save pointa. U Lies of P mi je save na 10 sekindi od bosa i zato sam bio toliko uporan. Da nije tako i njega bih obrisao.
A dobro, treba malo vise od 10s, ali je raspored protivnika takav da mozes lako da stignes do bossa.
Mislim da su tu napravili gresku. Cool je sto su ubacili da rune (ili kako se to vec zove u ovoj igri) budu ispred vrata do bossa, ali su mogli onda i checkpoint odmah tu da stave. Nadam se da u full verziji nece biti situacija gde gubis vreme/health da bi dosao do bossa.

Slobidno pretrazi- znam da nisam igrao te igre.

Sorry, moja greska, pretrazio sam, jeste bio Demon's Souls Remake, o njemu si pisao...

Back
Top Bottom