Tebra ti si odustao od Dark Souls serijala, pa ne mozes porediti, ali tamo imas boss-ova koji ce ti zgaditi zivot, ja sam bio odustao na mesec dana od igre kad sam bio zaglavio kod Ornstein and Smough...Pa kazem, najtezi boss fight u souls igrama do sada.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Kako sam odustao kada nisam ni pocinjao? Ne sviđa mi se svet u From igrama a za mene je to jedan od najvaznijih faktora.Tebra ti si odustao od Dark Souls serijala, pa ne mozes porediti, ali tamo imas boss-ova koji ce ti zgaditi zivot, ja sam bio odustao na mesec dana od igre kad sam bio zaglavio kod Ornstein and Smough...
Odustao si od najlakshe Dark Souls igre - Elden RingKako sam odustao kada nisam ni pocinjao?
Odustao si od najlakshe Dark Souls igre - Elden Ring
Nikada nisam pocinjao Dark Souls, igrao sam Demon Douls na ps5. E njega sam obrisao. Ne zbog tezine, vec zbog loseg save pointa. U Lies of P mi je save na 10 sekindi od bosa i zato sam bio toliko uporan. Da nije tako i njega bih obrisao.Kako sam odustao kada nisam ni pocinjao? Ne sviđa mi se svet u From igrama a za mene je to jedan od najvaznijih faktora.
kad ih nisi ni igrao...
Slobidno pretrazi- znam da nisam igrao te igre.Tebra, nemoj da me teras da pretrazujem sada forum za tvojim proslim porukama
Igrao si Dark Souls 1 ili 2, mislim da je dvojka, ali brzo si odustao...
A dobro, treba malo vise od 10s, ali je raspored protivnika takav da mozes lako da stignes do bossa.Nikada nisam pocinjao Dark Souls, igrao sam Demon Douls na ps5. E njega sam obrisao. Ne zbog tezine, vec zbog loseg save pointa. U Lies of P mi je save na 10 sekindi od bosa i zato sam bio toliko uporan. Da nije tako i njega bih obrisao.
Sorry, moja greska, pretrazio sam, jeste bio Demon's Souls Remake, o njemu si pisao...Slobidno pretrazi- znam da nisam igrao te igre.