• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Letnje gaming prezentacije 2023 [Summer Game Fest, PlayStation, Xbox...]

Previše japanskih govana, premalo AAA ekskluziva. Bedna konferencija.
maxresdefault.jpg

Eh, nije mi se gledalo pa sam iskulirao. Odgledah najavu za MGS Snake Eater, nisam nesto hajpovan jer nisam nista ni video. Strpicu se malo pre no sto se nalozim.

Spiderman 2 ce izgleda biti fenomenalan.
Malo me brine sto nema datuma jos ali ono sto smo videli je stvarno korak napred u akcionim igrama,ta promena sa jednog lika na drugog u sklopu iste sekvence bas daje mnogo na dinamici i podize adrenalin.
Graficki sve prsti koliko je dobro. Ne znam da li sam bolju vodu video u nekoj igri do sada. Uglavnom jedva cekam i bice day1 za mene.
Sto se tice MGS vol1 kolekcije zar mnogo godina ranije nisu pricali da mgs1 remaster nije moguc zato sto je prva igra too low poly i da od toga ne moze da se uradi nista?
Inace ovome se takodje bas radujem ako ispadne dobro(metroid prime remaster nivo kvaliteta).

Danas u 18h po nasem vremenu ce biti odrzan Warhammer Skulls 2023: Festival Of Video Game showcase stream

Every year on Warhammer Community, we celebrate all the best Warhammer video games, whether they're upcoming or out now. With sneak peeks, previews, and free stuff for literally dozens of games set across the worlds of Warhammer.

This year's show will land on Thursday the 25th of May, and it's going to be hosted by a bona fide celebrity – the actor Rahul Kohli.
Expect new world premieres and behind-the-scenes looks for some of the biggest and best Warhammer titles around.

Top billing goes to Warhammer 40,000: Boltgun, which launches on May 23rd on PC, Xbox, PlayStation, Switch, alongside Warhammer 40,000: Space Marine 2, Total War: Warhammer III, Warhammer 40,000: Darktide, and Warhammer 40,000: Rogue Trader. There's also some exciting news coming from Frontier Developments, and plenty more besides!

Sto se tice MGS vol1 kolekcije zar mnogo godina ranije nisu pricali da mgs1 remaster nije moguc zato sto je prva igra too low poly i da od toga ne moze da se uradi nista?
PC verzija sa boljim teksturama bi po meni bio skroz ok pristup remasteru.

Prvo da se zahvalim Sonyju sto mi stedi pare :D Dragons Dogma me iznenadio i odusevio sve ostalo meh.spajdi odlicno izgleda vizualno i gameplay ali ono price sto sam video nije mi se dopalo.I Granblue Fantasy: Relink mi super deluje :)

Danas u 18h po nasem vremenu ce biti odrzan Warhammer Skulls 2023: Festival Of Video Game showcase stream

Će se gleda. Taman da završim Boltgun to tada, mada igram 3 sata i nisam Chapter 1 završio :D

Sto se tice Spiderman-a, kako je trailer sve duze isao i bilo sve haoticnije, tako je FPS sve vise padao u nekim momentima je cak bio slow motion, ali smooth slow motion, tako da videcemo kako ce igra na kraju raditi, za sad ima tih problema sa FPS-om, ali na PC-u ce da klizi kako treba.

Ja bih se pre plašio da ne odu u suprotnom smeru od Twin Snakes, fazon da im padne na pamet da je nešto previše blesavo ili over the top pa da ublaže ili izbace, a to je ipak deo MGS šarma.

MGS Δ Snake Eater je bluepoint-tier remaster, menjace sto manje moguce. Cim sami glasovi ostaju isti, to znaci da ce maltene cela igra ostati netaknuta. Mogu da nadograde bolje animacije, UI, ucitavanja, i sl.

MGS Δ Snake Eater je bluepoint-tier remaster, menjace sto manje moguce. Cim sami glasovi ostaju isti, to znaci da ce maltene cela igra ostati netaknuta. Mogu da nadograde bolje animacije, UI, ucitavanja, i sl.
Ako će da ga "očuvaju" kao SotC - neka hvala.

Back
Top Bottom