• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Letnje gaming prezentacije 2023 [Summer Game Fest, PlayStation, Xbox...]

Ja se baš nadam da neće ispasti sranje remake, tj da ne bude low effort project, mada Konami je to. Videćemo...

Tom Henderson [insider gaming] je rekao da je video trejlere za Sony igre koje nisu bili prikazani sad na showcase-u.

I imamo ovo od snitch-a:
FxCyax5WAAERhOf

Nego hoce li AC Tsushima ove godine na PC?

Oficijelni FF7R twittter account je poceo da izbacuje po jedan dev odgovor dnevno. Ako ovako nastave, sedmi tweet ce biti na dan Summer Game Fest prezentacije

Ne znam zašto, ali mi ovo liči kao da je ChatGPT pisao :D

Lako moze biti prevod sa japanskog, mozda je primarna promocija na japanskom twitteru.

The Xbox Game Showcase will be aired by Microsoft on June 11, 2023, at 7:00 pm CEST
The main showcase will be immediately followed by the Starfield Direct in which Microsoft and Bethesda will provide an in-depth look at the highly anticipated sci-fi RPG Starfield

Bogami ovo me podseca na E3 najavu za PS4 posle uzasnog xbox showcase-a samo sto je ovde obrnuta pozicija :D

Ni blizu. MS 2013. godine nije imao samo losu premijeru konzole, vec je to bila kap koja je prelila casu. Dve-tri godine su nenormalno gurali kinect, maltene nisu vise pravili velike igre za core gamere, pa su svi cekali da vide hoce li se to najzad promeniti. Umesto promene poduplali su svoj fokus na TV, Sports i digital-only gaming. A Sony je bio predstavio dosta jacu konzolu, sa vise zanimljivh igara, privlacnijim DRM-om, i dosta nizom cenom.

Daleeeko je xbox sada od toga, ali moraju da se dokazu posle par osrednjih godina. Kupili su Bethesdu davno, najavili nove timove davno, prosli su kroz period CGI najava, sada ce da najzad prikazu igre.

Dobro se sećam negativnosti koji je Xbox One imao tada, slabiji hardver nego PS4 a $100 skuplja konzola, najava za always online, zabrana za korišćene igre...posle su odustali od tih stvari i 6 meseci kasnije imali price cut od $100, ali već je bilo kasno, PS4 se nametnuo na tržištu kao defalut next gen konzola.

Last edited:

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

biće koja reč o SF6, možda pomenu dlc za RE4 i ostatak malo monster hunter i ono smeće exo..nešto

-------------------------
Summer Game Fest 2023

Prince of Persia The Lost Crown jan 18 2024
Mortal Kombat 1
Path of Exile 2, next look july 28

Exoprimal x SF6
Dead by Daylight Nicholas Cage

Witcher season3 vol1 june 29
Witchfire
Crossfire Sierra Squad aug23
Remnant 2 gameplay trejler july 25
Sonic Superstars, fall 2023

Honkai Starrail, PS5 q4 2023
Lies of P, gameplay trailer, sept19, demo now!
Sandland, prvi trejler, crossgen

Anapurna showcase this summer
Throne and Liberty, amazon & NCSoft MMORPG, gameplay trailer
Warhaven, fall 2023, play for free this summer
Party Animals
Dying Light 2 update
Crash Team Rumble

Alan Wake 2, gameplay segment
Space Marine 2, gameplay trejler, 3 player coop, this winter

Yes Your Grace Snowfall, 2024
John Carpenter's Toxic Commando, Focus, Saber, coop shjooter, gameplay trejler
Baldurs Gate 3 trejler, aug31
Spidey 2, oct20

Palworld, pokemons with guns, EA jan2024
Black Sesert ekspanzija
LOTR Return to Moria
Ever Crisis, preregistrations now
Banishers of New Eden, gameplay trejler, Dontnod, 2023
Like a Dragon Gaiden: The Man who Erased his name
Under The Waves aug29

COD MOW2 Season 4
Marvel Snap
King Arthur Legends Rise, mobile & PC, UE5, register now
Wayfinder
Stellaris Nexus
Star Trek Infinite
Twisted Metal tv show teaser

Lysfanga, top down slasher, 2023
Immortals of Aveum, gameplay trailer
Fortnite Wilds battlepass
FF7 Rebirth

end

OK je bio show, nije bilo bas puno megaton najava, ali dobrih igara ima pretek. Space Marine 2 je pokidao, Banishers i Alan Wake bas super izgedaju, od indie igara su mi u oko upali novi PoP i Lysfanga. I jos na sve to izasao demo za Life of P, i brutalan novi trejler za FF7Remake. Dva timelinea confirmed, svi skoro poginuse u Zackovom timelineu!

Last edited:
Jedino sto sam upamtio od cele prezentacije je Alan Wake 2 i Mortal Kombat 1 i aj FF...
Princ simpa, PoE 2 bas lici na D4, Remnant 2 mi se svidja, iako nisam keca igrao, verujem da cu dvojku...

Prezentacija je trajala skoro 2 sata, predugo, mislim da nijedna ne bi trebala trajati duze od sat vremena, kao i da izbace one glupe razgovore sa gostima, koji nikad nista pametno ne kazu...

Back
Top Bottom