• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Letnje gaming prezentacije 2023 [Summer Game Fest, PlayStation, Xbox...]

dve multiplat leaked igre za xbox show u nedelju

Prosle godine je Atlus na Xbox prezentaciji predstavio portove za Personu 4, tako da bilo je ocekivati da ce i buduce portove i spinoffove tu da prikazu.

za koje li ce platforme izaci Shadows of the Damned: Remastered, trebam uskoro da pocnem original, pa ako izlazi za PC, da to onda ne radim, vec sacekam remaster, kao sto cu sa Snake Eater-om, ali ne vidim nigde da pominju...

U sredu je Grasshoperov online event, verovatno ce reci tada platforme [najverovatnije bice za sve]

Sa Days of Play-om, Geoff je najzad posle par godina pandemije vratio nazad vece in-person novinarsko okupljanje, gde developeri mogu da prikazu nezavrsene igre bez potrebe da peglaju bas sve za javnu distribuciju.

Evo krenuli da izlaze Closed Door utisci od Alan Wake 2, bice uskoro i C2077 ekspanzija.

Vracamo se polako "u normalu".

edit -

Last edited:
Drzim palceve sutra za Gears 6 reveal i neki Hellblade 2 i/ili Avowed gameplay. 🙏

Za pocetak ce biti dovoljno da radi stabilno i bez bug-ova, sto je do sada bio tezak zadatak za Bethesda Softworks.

Danas u 19h su Microsoft & Bethesda + Starfield Direct, sve vezano u jedan show.

Lol, ja se nadam da ce Starfield dobro da ispadne. Imam gomilu zamerki na ono sto su prikazali ranije, ali vreme bi bilo da se Bethesda Softworks najzad tehnicki popravi. Da ubace normalan AI, da uloze vise u streaming tech pa da ne bude non stop load ekrana izmedju planeta i orbite, da smanje open world jank... Nece sve to biti odmah sada, ali makar da krenu sa ozbiljnijim promenama.

U duhu ljetnih gaming showcaseova u pripremi je i Homebrew Summer Showcase. Očekuje se u srpnju.
Danas je zadnji dan za prijavu, a po broju dosadašnjih prijava čini se da nas očekuje bogat showcase.

Screenshot_20230610_090029_Chrome.jpg

Lol, ja se nadam da ce Starfield dobro da ispadne. Imam gomilu zamerki na ono sto su prikazali ranije, ali vreme bi bilo da se Bethesda Softworks najzad tehnicki popravi. Da ubace normalan AI, da uloze vise u streaming tech pa da ne bude non stop load ekrana izmedju planeta i orbite, da smanje open world jank... Nece sve to biti odmah sada, ali makar da krenu sa ozbiljnijim promenama.
Nek ispadne kakav god sto se mene tice samo nek izadje,jer onda mogu da se lepo fokusiraju na TES VI :)

Sto se tice prezentacije veceras jedva cekam da prikazu Fable i Avowed :) i P3 remake i ako sam video pravicu se da nisam :D

Back
Top Bottom