• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Letnje gaming prezentacije 2023 [Summer Game Fest, PlayStation, Xbox...]

Nek ispadne kakav god sto se mene tice samo nek izadje,jer onda mogu da se lepo fokusiraju na TES VI :)

Sto se tice prezentacije veceras jedva cekam da prikazu Fable i Avowed :) i P3 remake i ako sam video pravicu se da nisam :D
Eh TES...

Prvo će Avowed da malo zamaže oči nama TES fanovima a tamo 2028 kontam da će TES VI ako ne i 29. Ok možda i 30 taman da Todd izda Starfield na sve moguće platforme.

Iskreno od večeras ne očekujem ništa wow i boom, ali generalno očekujem makar malo bolji show of SGF i malo više bolji od SoP.

Razmišljao sam, ne znam ni ja šta bih voleo da pokažu večeras, Fable da uspe da me kupi magijom kao što je kec uradio kada sam bio u srednjoj bi bilo do jaja, mada sumnjam iskreno. Gears kolekcija je izvesnija od svega, mada X360 naslovi izgledaju već do jaja na XSX, crisp as fuck a igra sama po sebine lackuje sa detaljima. Perfect Dark eh, ne znam ni da li će prikazati. Možda Avowed.

Ono šta bi bilo bomba je da najave 360 naslove za PC :D

Za Perfect Dark kazu insajderi da je tim imao probleme sa razvojom igre, mozda je taj projekat jos daleko.

Coalition nema najavljenu igru, zadnje sto su izbacili je bio Gears tactics pre 3 godine. Oni mogu lako da najave. Rare ce verovatno prikazati Everwild.

Mislim da ce highlight show-a biti nova Indi igra, najavili su taj projekat pre dve i po godine.

--------------------------------------
Xbox & Bethesda Games Showcase 2023

Fable, playground games
South of Midnigh, Compulsion games
Star Wars Outlaws, 2024, Massive Entertainment

33 Immortals, coop, 2024, Thunder Lotus
Payday 3, sept 21
Persona 3 Reload, early 2024
Awoved, Obsidian Ent., 2024
Sea of Theives The legend of mighty pirate, july 20
MS Flight Simulator 2024, Asobo Studio

Hellblade 2, 2024
Like a Dragon: Infnite Wealth, early 2024
Fallout 76: Atlantic City, soon
Path of the Goddess, Capcom
Forza Motorsport, oct10
Elder Scross Online: Necrom shadopw over morrowind
Overwatch 2, aug10
Persona 5 Tactica, 17 nov

Starfield, sept 6
Jusant, Dontnod, oct
Still wakes the Deep, 2024, The Chinese Room
Dungeons of Hinteberg, 2024

C2077 Phantom Liberty, 26.sept 2023
Cities Skylines 2, oct24
Metaphor Re Fantazio, 2024, Atlus
Toweborne, Stoic, 2024
Clockwork Revolution, Inexile, TBA

Xbox Series S 1TB, sept1, $350

One more thing > Starfield Direct

Onako, sat vremena showcase, od cekanih 1st party igara je samo Awoved dobio gameplay prikaz.

Šta je Flight Simulator 2024?

Zar ne izlazi to jednom u 10 godina?

Flight Simulator sa smislenijim gameplay ciljevima.

Inače, očekivao više novih 1st party stvari, ali je bar ono što je prikazano bilo dobro. Svakako mnogo bolje od Playstation prezentacije pre par nedelja.
Starfield prikaz mnooogo bolji nego prošlog puta.

Nije mi se nista posebno svidelo, osim upravo Flight Simulatora, upravo ono sto je takvoj igri falilo (neki smisleni gameplay i ciljevi)
Hellblade 2 previse patetike za mene, takodje mogli su neku zanimljiviju sekvencu da pokazu, a ne ono smaranje...
Awoved ne radi me nesto, sareni buckuris, nista posebno ne deluje, sve dosta puta vidjeno, ali sacekacu da pokazu vise materijala...
Like a Dragon: Infnite Wealth ovo je jedini trailer koji izazvao ikakvu reakciju kod mene (smeh, mozda i najbolji trailer danas)
Still wakes the Deep, ovo mi se svidja, steta sto nema najave za PC
Cities Skylines 2 - simpaticno, da nije toliko komplexna i ne zahteva toliko vremena i posvecivanja, verovatno bih je nekad i probao

i za kraj naravno Starfield, meni ovo izgleda bas dosadno, fali nesto, a to je prica, nema price, kad nema price, nema ni atmosfere, prazna je igra... puna, a prazna...
ko neki single player MMO... steta, bas steta... da sipaju tolke pare i ljudstvo u igru, a nemaju najbitnije - gameplay...
msm igra ima brdo mogucnosti i sigurno cu je probati, ali meni deluje ko teska smaracina, da bauljam onim silnim planetama i pricam sa 1000 ljudi...
pritom fascijalne animacije i dalje bezveze, ali jbg, ne moz, kad ne umes...

Still wakes the Deep, ovo mi se svidja, steta sto nema najave za PC

bbdiro.gif

Ne postoje vise Xbox ekskluzive, vec samo "Microsoft ekskluzive". U prevodu, sve izlazi i za njihov Windows (iliti PC).

Meni je xbox showcase bio EXTRA best ove godine sto se prezentacija tice,svasta novo najavljeno i lepo sklopljeno bez price. mogli su vise od Fable da prikazu ili bar kad izlazi al dobro, Sve u svemu hvala Filu uzivao sam :)

Meni je Microsoftova prezentacija bila najbolja ove godine. Jedina mana je što je dosta prikazanih stvari 2024. ali koliko vidim oni su all in na Starfield i želim im sreću tu, stvarno deluje da će biti zanimljiva igra, naravno ako ne izađe u nedovršenom stanju.
Obožavam da vidim na kraju trailera svake igre kada stoji da će biti day one na game passu + da će igra biti dostupna na Steamu. Idalje mi je kombo PC + Switch najbolji, a koliko vidim i barem naredne 2 godine će tako ostati.

Xbox Games Showcase Extended on Tuesday, June 13 at 10am PT / 1pm ET / 6pm UK.

The extended showcase will feature games from creative partners not shown at the main showcase, as well as deeper dives into Avowed, Towerborne, Senua’s Saga: Hellblade II, The Elder Scrolls Online: Necrom, and Microsoft Flight Simulator – Dune Expansion.

The showcase will also feature in-depth interviews, behind-the-scenes features, gameplay walkthroughs with brand new footage, and more.

Giant Bomt @ Nite sa Philom i Markom, timestamped kada oni kreću da pričaju

Mislim da ne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom