Ne pratim fudbal, nije mi bitan. FIFA i PES samo kada nema ništa drugo na meniju za kauč igranje. I na kraju dana ovo je se samo zabava, vidim ja da će svima da se rascvetaju kolutići do kraja teme kada se dirnu razni naslovi.Zvucis kao zadrti matorac.
Kada si poslednji put pogledao celu fudbalsku utakmicu i da li si igrao aktivno fifu/pes? Ako nisi imao tim za koji si se jace vezao u proslosti, ne moze to da te drzi dugo.
Eto to mi se omakloSumnjam da su sve tabačine i sve menadžerske igre dobre i legendarne.
Ima li neko na forumu da uživa u digitalnim novelama i dating sim-ovima?![]()
Ima li nekoga na forumu ko je to uopste i probao?! xD
Ja sam odigrao Super Seducer trilogiju![]()
Brt DS je magičan bio za te igre secam se samo Hotel Dusk i Last Window nastavak.Svako ko je igrao Persona igre mora da čekira ovo drugo
A što se tiče digitalnih novela, u najgorem slučaju u pitanju su digitalne verzije "izaberi svoju avanturu" knjiga i ima stvarno vrednih igranja. Naravno 99.9% su hetai đubre ali igre poput VA-11 Hall-A, 999, Divi Dead (koji jeste hentai ali je i dobra horor priča) ili čak i igre tipa Kentucky Road zero.
Ozbiljno, ko ima Nintendo DS stvarno treba da proba 999
Pokushao sam u svojoj turbo weeb fazi, ali nisam uspeo. Previshe mi je naivno pisanje, pa nisam daleko dogurao. Probao sam Higurashi no Naku Koro ni, ali sam na kraju pogledao anime, a igrao sam neku sex visual novelu s drugaricom, ali nismo dugo izdrzhali. Takodje sam pokushao Katawa Shoujo, ali to nisam izdrzhao duzhe od pola sata. Jedina vizuelna novela koju sam preshao je Doki Doki Literature Club, ali ta je veoma kratka i nije bash tipichna vizuelna novela (koliko sam skapirao).Ima li neko na forumu da uživa u digitalnim novelama i dating sim-ovima?![]()
Pokushao sam u svojoj turbo weeb fazi, ali nisam uspeo. Previshe mi je naivno pisanje, pa nisam daleko dogurao. Probao sam Higurashi no Naku Koro ni, ali sam na kraju pogledao anime, a igrao sam neku sex visual novelu s drugaricom, ali nismo dugo izdrzhali. Takodje sam pokushao Katawa Shoujo, ali to nisam izdrzhao duzhe od pola sata. Jedina vizuelna novela koju sam preshao je Doki Doki Literature Club, ali ta je veoma kratka i nije bash tipichna vizuelna novela (koliko sam skapirao).
Preshao sam igru, svidela mi se. Mislim da sam je i spominjao na forumu. E, to je primer vizuelne novele koja mi se dopada.Možeš da probaš "Milk inside a bag of milk inside a bag of milk" koji je sada upravo na popustu i košta 49centi a kako se radi o igri ruskog autora o depresivnoj i mentalno poremećenon jedinki sigurno ti neće biti dosadno![]()
Biće krvi kad se probudimo.Ja se unapred izvinjavam svojim kolegama i gospodinu spasiocu ljudske vrste Kojimi... Ali Metal Gear serijal.
A meni je recimo ovo jedan od najboljih ‘fičra’ igre, osvježavajuće u moru istih stvari.likove koji nemaju voice acting nego neki prrilllilupipiku zvukove
+1Ja se unapred izvinjavam svojim kolegama i gospodinu spasiocu ljudske vrste Kojimi... Ali Metal Gear serijal.
Objektivno gledano jeste nedostatak, ali igre su i dalje odlicneA meni je recimo ovo jedan od najboljih ‘fičra’ igre, osvježavajuće u moru istih stvari.