• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Legendarno dobre igre za koje ne vidite čemu halabuka

Torment, Ico, Shadow of the Colossus, Civilization i Oddworld nisu poznate i legendarne igre?

Sumnjam da su sve tabačine i sve menadžerske igre dobre i legendarne.

Zvucis kao zadrti matorac.

Kada si poslednji put pogledao celu fudbalsku utakmicu i da li si igrao aktivno fifu/pes? Ako nisi imao tim za koji si se jace vezao u proslosti, ne moze to da te drzi dugo.
Ne pratim fudbal, nije mi bitan. FIFA i PES samo kada nema ništa drugo na meniju za kauč igranje. I na kraju dana ovo je se samo zabava, vidim ja da će svima da se rascvetaju kolutići do kraja teme kada se dirnu razni naslovi.
:)

Svako ko je igrao Persona igre mora da čekira ovo drugo :p

A što se tiče digitalnih novela, u najgorem slučaju u pitanju su digitalne verzije "izaberi svoju avanturu" knjiga i ima stvarno vrednih igranja. Naravno 99.9% su hetai đubre ali igre poput VA-11 Hall-A, 999, Divi Dead (koji jeste hentai ali je i dobra horor priča) ili čak i igre tipa Kentucky Road zero.

Ozbiljno, ko ima Nintendo DS stvarno treba da proba 999
Brt DS je magičan bio za te igre secam se samo Hotel Dusk i Last Window nastavak.
Profesor Layton,Phoenix Wright itd

Ima li neko na forumu da uživa u digitalnim novelama i dating sim-ovima? 🤣
Pokushao sam u svojoj turbo weeb fazi, ali nisam uspeo. Previshe mi je naivno pisanje, pa nisam daleko dogurao. Probao sam Higurashi no Naku Koro ni, ali sam na kraju pogledao anime, a igrao sam neku sex visual novelu s drugaricom, ali nismo dugo izdrzhali. Takodje sam pokushao Katawa Shoujo, ali to nisam izdrzhao duzhe od pola sata. Jedina vizuelna novela koju sam preshao je Doki Doki Literature Club, ali ta je veoma kratka i nije bash tipichna vizuelna novela (koliko sam skapirao).

Pokushao sam u svojoj turbo weeb fazi, ali nisam uspeo. Previshe mi je naivno pisanje, pa nisam daleko dogurao. Probao sam Higurashi no Naku Koro ni, ali sam na kraju pogledao anime, a igrao sam neku sex visual novelu s drugaricom, ali nismo dugo izdrzhali. Takodje sam pokushao Katawa Shoujo, ali to nisam izdrzhao duzhe od pola sata. Jedina vizuelna novela koju sam preshao je Doki Doki Literature Club, ali ta je veoma kratka i nije bash tipichna vizuelna novela (koliko sam skapirao).

Možeš da probaš "Milk inside a bag of milk inside a bag of milk" koji je sada upravo na popustu i košta 49centi a kako se radi o igri ruskog autora o depresivnoj i mentalno poremećenon jedinki sigurno ti neće biti dosadno :D

Možeš da probaš "Milk inside a bag of milk inside a bag of milk" koji je sada upravo na popustu i košta 49centi a kako se radi o igri ruskog autora o depresivnoj i mentalno poremećenon jedinki sigurno ti neće biti dosadno :D
Preshao sam igru, svidela mi se. Mislim da sam je i spominjao na forumu. E, to je primer vizuelne novele koja mi se dopada.

1: Zelda serijal - OK neke igre kao LTTP su bile stvarno dobre za svoje vreme al prichamo o franshizi staroj 30+ godina koja i dan danas ima iste neprijatelje, likove koji nemaju voice acting nego neki prrilllilupipiku zvukove. Prica mi nikad nije bila neki epski storyline, sve su mi iste, samo cekam da se zavrse. Da, i Mario igre pate od istih problema al bas zato sto je vise platforma i sakupljanje bodova a ne lozenje da je neka epska prica.

2: Pokemon igre - ne znam ni sta da dodam ovde.

3: Undertale - mislim da ne moze da spadne bas u neki legendarni status al nema ko je nije preporucio. Probao sam dvaput da se unesem u celu tu pricu i kao tih zilion mogucih opcija, meni je trash.

4: Bilo koja popularna rougelike igra - generalno kratki naslovi koji te teraju da gubis vreme igrajuci jedne te iste nivoe al sa boljom opremom.

5: Skyrim - odigrao, presao i posle 5 dana sam zaboravio kako se zove svet u kome samo proveo desetine sati a kamoli neku konkretnu misiju. Cist bloat sadrzaja a prica teski prosek.

Ja se unapred izvinjavam svojim kolegama i gospodinu spasiocu ljudske vrste Kojimi... Ali Metal Gear serijal.
+1
Šalim se. 😂

The last of us bi mi bila ta igra koja važi za nešto spektakularno, a meni je bio samo neki standardni ps walking sim, koji je načeo verovatno taj trend koji sony fura i dan danas sa igrama.

TLOU ima dobru pricu i mislim da je to bitnije od bilo kakvog gameplay-a il grafike. Ako me prica ne uvuce, gledam samo neki vizuelni spektakl i posle par sati i to te prodje. Al skroz razumem ako se nekome ni prica ne svidja. Realno da nije tolko stealth prenaglashen u igri, gameplay je ono basic ko Uncharted 4, sto bi se reklo on rails.

Back
Top Bottom