Konrat
Fromboy
ljivoem. Za tebe je bitno izvođene a ne priča. Sem pokemona sve su to igre koje su legendarne zbog imerzije i priče/a.
Možda više volim ‘bad writing’.
Kod ovih igara uvek mi je nešto kvarilo imerziju.
ljivoem. Za tebe je bitno izvođene a ne priča. Sem pokemona sve su to igre koje su legendarne zbog imerzije i priče/a.
Pa ajd' da se i ja zapljunem, podelio bi prvo na dve kategorije, na igre koje mi subjektivno ne prijaju iako su uglavnom kvalitetne, i na one koje smatram objektivno losim, iako tu nema hejta i ja sam volim neke igre za koje znam da su lose ali mi prijaju.Pa daj nabroj i ti nesto, covece, da vidimo
Tema je zanimljiva, sa tim sto je mnogo lepse kada objasnite recima, zasto vam se nesto ne dopada. Kada izrokate listu, nije zanimljivo.
Zasto bi doslo do svadje? Svako neka napise sta mu smeta u igrama. Nema potrebe neko da komentatise necije misljnje u ovoj temi i da mu obasnjava i ubedjuje u suprotno.Istina, ali ako se to uradi, vrlo lako će doći do svađe... Evo recimo mislim da ne stoji ono što je Nebojša napisao za Dark Souls serijal, ali svako ima svoje mišljenje, videću kasnije i ja da zabiberim...
Istina, ali ako se to uradi, vrlo lako će doći do svađe... Evo recimo mislim da ne stoji ono što je Nebojša napisao za Dark Souls serijal, ali svako ima svoje mišljenje, videću kasnije i ja da zabiberim...
1. World of Warcraft
2. Counter Strike
3. Persona
4. Monster Hunter
5. Skyrim/ Oblivion
6. Ass Creed, oni prvi stealth delovi, dok nisu konacno popravili serijal sa ovim modernim delovima
7. Splatoon
8. Yakuza
9. Igre za mobilni
dodacu jos ako se setim u medjuvremenu
Pa ok su teltalle igre za preći jednom. Meni je Wolf Among Us jedna fenomenalna priča.Footbal Manager - Nikada mi nije bilo jasno što se ljudi zabavbljaju gledajuć imena, statistike igrača. I ujedno što nije bilo pre nikakvog gejmpleja da prikazuje sam fudbal, uglavnom su bile one loptice kada se vode partije. Bolje uzmi igraj mini fubal u balonu pa tamo glumi trenera-menadžera nego sedeti i kliktati u prazno.
Farcry - Igrao sam prva tri dela, skidam kapu na grafickim invocacijama za to vreme. Vatra u drugom delu i dalje šuri kako funkcioniše, ai avaj, svaki deo mi je bio baš isprazno iskustvo sa otvorenim svetom i tim silnim događajima koje možete uraditi. I nekako brzi iščili interesovanje da završim do kraja i svaki zadatak, verovatno je u tom periodu počeo da me smara taj sandbox fazon, koji ne doprinosi građenju sveta.
Crysis - Takođe igra koja je napravila za ono vreme čuda sa grafikom i zbog toga mi jedino i bilo interesantna, priča i svet ubrzo dosade. Generalno mi je žao što razviju koncept da prikažu šta sve mogu sa engine-om za grafiku, ali zato gejmplej i imerzija u isti taj svet nemaju dugačak rok trajanja.
Crusader Kings serijal - Strašno sam želeo da mi se drugi deo dojmi, nema šta nema u igri od mogućnosti, ali isto tako mi se ogadila praksa sa beskonačnim DLC izdanjima koje bukvalno morate da pretplatite. I nemaju dobar tutorijal kako brzo i lako naučiti igru, sreća pa ima ludih youtubera koje nije mrzelo da naprave bolje klipove o igri, koji traju po nekoliko sati. Ali ko će sa time da se bakće kada je život odveć brz.
Telltale igre - Probao većinu, rade oni dobro glasovnu glumu i atmosferu, ali džaba kada je izbor nepostojeći, i maltene su sve walking simulatori. I dalje mogu da obrnem Sam & Max, Walking Dead, Wolf Among Us, al i ne mogu da lažem sebe da su igre jer ne nude puno na tom polju osim par QTE koji treba da odu u penziju.
Jedva chekam dvojku. Prvi deo mi je najbolja Telltale igra, bolja i od Walking Dead. Strip (Fables) je takodje odlichan. No, brzo su me smorile Telltale igre, jer gejmplej je isti, shto znachi da pricha mora da me drzhi. Na zhalost, to nije sluchaj sa vetjinom Telltale igara.Pa ok su teltalle igre za preći jednom. Meni je Wolf Among Us jedna fenomenalna priča.