1. World of Warcraft - igru nikad nisam probao, odbila me ta mesecna pretplata i uzas mi je sto se danas ta praksa usvojila na gomili stvari, pa nismo svi bogati ko ameri...
2. Counter Strike - vuce previse na simulaciju, dok sam ja za arkadu i zabavu... takodje onaj down time, kad te roknu, pa cekas kraj partije mi je van pameti... ja mogu da sacekam 5 sekundi za respawn i to je najduze sto cu cekati... zatim kamper snajperi, koji ti ne dozvoljavaju da igras igru na zabavan nacin...
3. Persona - ne znam sta bih ovde rekao, zaista nikakvu privlacnost ne vidim u igri i ne znam kako neko moze da igra ovo...
4. Monster Hunter - isto kao gore^
5. Skyrim/ Oblivion - isti razlozi, ubi boga dosadna igra, pricas sa hiljadu dosadnih likova, nista se ne desava, borbe ocajne... silovao sam se pet puta da zavolim igru, nikad nisam igro duze od par sati...
6. Ass Creed, oni prvi stealth delovi, dok nisu konacno popravili serijal sa ovim modernim delovima - pa sta reci... ne lezi mi ni seting, ni prica, ni likovi, ni gameplay... mozda jedna od igra kojoj bih jos jednom dao sansu, ali... uglavnom se pokajem kad to uradim i potvrdim svoj prvobitni odabir...
7. Splatoon - pa bukvalno igra za decu, koja kao donosi neku novinu, ali meni nije zanimljiva...
8. Yakuza - smrkachina...
9. Igre za mobilni - previse casual, previse menija sa previse reklama... najretardiranije nesto sto postoji i zalim ljude koji ne znaju za bolje, koji imaju samo mobilni i misle da su to "igre"
10. Gears of War - smaracki americki serijal... slicno smaranje ko Halo, ali Halo bar ima neke stvari koje ga izdvajaju, iako svi nastavci previse recikliraju, ali Gear of War nema nista... meni deluje da je ta igra vise marketing, nego da je neko zaista bas nesto voli, jer ne razumem kome ovako nesto moze biti zanimljivo...
11. Sonic - voleo sam ga kao klinac na Segi, a sad ne mogu da ga smislim...
12. Upravljacke Simulacije, ma bilo kakve simulacije... ista prica kao gore, sa tim sto bih dodao, da otkad sam omatorio, zaista nemam volje i energije da se posvetim tako nekoj igri, koju treba uciti sad nesto posebno... eto recimo Dark Souls je bio izuzetak, jer mi je neverovatno zanimljiva igra, dok ove simulacije... obozavao sam ih kao klinac, ali sad da se ja tome posvetim, da naucim, pa onako spor gameplay... nema se vremena i volje... i jednostavno mi vise nije zanimljivo... neke zanrove sam jednostavno prerastao...