• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Legendarno dobre igre za koje ne vidite čemu halabuka

Heroes of Might and Magic (od dvojke naovamo)
Svi oko mene obožavaju Heroje. Meni nikad nije bila zanimljiva. Pokušavao sam više puta, šetao konjića tamo-ovamo, kliktao po mapi, povremeno uživao u grafici i animacijama ali i dalje kad god se u društvu zapodene priča o ovoj igri ja ćutim; kod nas se podrazumeva da je to najlegendarnija igra na svetu i kunu Ubisoft što je sjebao franšizu…

Meni je Borderlands single player teška smorčina, dok mi je online co-op sa prijateljem ostao u najlepšem sećanju.

Heroes of Might and Magic (od dvojke naovamo)
Svi oko mene obožavaju Heroje. Meni nikad nije bila zanimljiva. Pokušavao sam više puta, šetao konjića tamo-ovamo, kliktao po mapi, povremeno uživao u grafici i animacijama ali i dalje kad god se u društvu zapodene priča o ovoj igri ja ćutim; kod nas se podrazumeva da je to najlegendarnija igra na svetu i kunu Ubisoft što je sjebao franšizu…

DetGgOKUEAU3Mx4.jpg

Last edited by a moderator:
Footbal Manager - Nikada mi nije bilo jasno što se ljudi zabavbljaju gledajuć imena, statistike igrača. I ujedno što nije bilo pre nikakvog gejmpleja da prikazuje sam fudbal, uglavnom su bile one loptice kada se vode partije. Bolje uzmi igraj mini fubal u balonu pa tamo glumi trenera-menadžera nego sedeti i kliktati u prazno.

Zvucis kao zadrti matorac.

Kada si poslednji put pogledao celu fudbalsku utakmicu i da li si igrao aktivno fifu/pes? Ako nisi imao tim za koji si se jace vezao u proslosti, ne moze to da te drzi dugo.

Razumem ljude koji ne vole FM igre, u glavnom su to ljudi koji ne vole fudbal generalno. Ja kao neko ko voli fudbal i da igra i da gleda sam uzivao u svakoj sekundi igrajuci ga kao klinac. Pre interneta nisi mogao izguglati dobre potencijale pa smo medjusobno delili iskustva ko je kogs pronasao za koliko novaca itd. Plus igra nije bila zahtevna. Sto se tice loptica kad se i pojavio u FM 3D view da vidis prave igraca kako igraju nije me interesovalo uopste i dalje sam gledao u loptice 😁

1. World of Warcraft - igru nikad nisam probao, odbila me ta mesecna pretplata i uzas mi je sto se danas ta praksa usvojila na gomili stvari, pa nismo svi bogati ko ameri...

2. Counter Strike - vuce previse na simulaciju, dok sam ja za arkadu i zabavu... takodje onaj down time, kad te roknu, pa cekas kraj partije mi je van pameti... ja mogu da sacekam 5 sekundi za respawn i to je najduze sto cu cekati... zatim kamper snajperi, koji ti ne dozvoljavaju da igras igru na zabavan nacin...

3. Persona - ne znam sta bih ovde rekao, zaista nikakvu privlacnost ne vidim u igri i ne znam kako neko moze da igra ovo...

4. Monster Hunter - isto kao gore^

5. Skyrim/ Oblivion - isti razlozi, ubi boga dosadna igra, pricas sa hiljadu dosadnih likova, nista se ne desava, borbe ocajne... silovao sam se pet puta da zavolim igru, nikad nisam igro duze od par sati...

6. Ass Creed, oni prvi stealth delovi, dok nisu konacno popravili serijal sa ovim modernim delovima - pa sta reci... ne lezi mi ni seting, ni prica, ni likovi, ni gameplay... mozda jedna od igra kojoj bih jos jednom dao sansu, ali... uglavnom se pokajem kad to uradim i potvrdim svoj prvobitni odabir...

7. Splatoon - pa bukvalno igra za decu, koja kao donosi neku novinu, ali meni nije zanimljiva...

8. Yakuza - smrkachina...

9. Igre za mobilni - previse casual, previse menija sa previse reklama... najretardiranije nesto sto postoji i zalim ljude koji ne znaju za bolje, koji imaju samo mobilni i misle da su to "igre"

10. Gears of War - smaracki americki serijal... slicno smaranje ko Halo, ali Halo bar ima neke stvari koje ga izdvajaju, iako svi nastavci previse recikliraju, ali Gear of War nema nista... meni deluje da je ta igra vise marketing, nego da je neko zaista bas nesto voli, jer ne razumem kome ovako nesto moze biti zanimljivo...

11. Sonic - voleo sam ga kao klinac na Segi, a sad ne mogu da ga smislim...

12. Upravljacke Simulacije, ma bilo kakve simulacije... ista prica kao gore, sa tim sto bih dodao, da otkad sam omatorio, zaista nemam volje i energije da se posvetim tako nekoj igri, koju treba uciti sad nesto posebno... eto recimo Dark Souls je bio izuzetak, jer mi je neverovatno zanimljiva igra, dok ove simulacije... obozavao sam ih kao klinac, ali sad da se ja tome posvetim, da naucim, pa onako spor gameplay... nema se vremena i volje... i jednostavno mi vise nije zanimljivo... neke zanrove sam jednostavno prerastao...

Da dodam:

13. sve menadzerske igre... to sam mogao da igram samo kao klinac, jer tada sam imao vremena, strpljenja i volje za te igre, jer one to iziskuju

14. sve tabacine osim Mortal Kombat serijala

15. Torment i slicni RPG-ovi gde ima previse texta da se cita

16. Ico, Shadow of the Colossus - veliko smaranje od igara (serijala), nikako mi ne lezi i ne vidim sta je tu toliko zanimljivo... prazno totalno

17. Oddworld - generalno ceo serijal mi se ne svidja, ni lik, ni gameplay, ni setting

18. Nioh i slicne lose kopije Dark Souls igara

19. Civilization serijal - ovo sam vec pokrio u stavci 12.

Ja mora da sam jedini koji nikad nije ni probao Heroje.

Inače mi stvarno ništa ne pada na pamet, u skoro svakoj popularnoj igri ili serijalu koje ne volim mogu da vidim razlog zbog kojeg se nekome sviđaju i popularni su, a iz naslova mi se čini da tema nije zamišljena da bude "overrated igre po vašem mišljenju", mada je većina tako koristi.

Najbliže tome su mi verovatno Guitar Hero, Rockband i slične igre. I to mogu donekle da razumem jer sam igrao na jednom od emuglx okupa, to je nešto slično karaoke žurci sa dodatim instrumentima, ali eto, meni nije bilo toliko zabavno da tapkam plastičnu gitaru.

Mortal Kombat jako hejtujem, jer ima ubedljivo najgoru borbenu mehaniku od popularnih fightera. Pretpostavljam da je bilo kul među edgy omladinom zbog nasilja, a verovatno je i lore interesantan, pa ga to nosi i danas.

Da dodam:

13. sve menadzerske igre... to sam mogao da igram samo kao klinac, jer tada sam imao vremena, strpljenja i volje za te igre, jer one to iziskuju

16. Ico, Shadow of the Colossus - veliko smaranje od igara (serijala), nikako mi ne lezi i ne vidim sta je tu toliko zanimljivo... prazno totalno

17. Oddworld - generalno ceo serijal mi se ne svidja, ni lik, ni gameplay, ni setting

Pogrešan si hobi onda izabrao kad te igre vise iritiraju I nerviraju nego što u njima uživaš.

Ima li neko na forumu da uživa u digitalnim novelama i dating sim-ovima? 🤣

Svako ko je igrao Persona igre mora da čekira ovo drugo :p

A što se tiče digitalnih novela, u najgorem slučaju u pitanju su digitalne verzije "izaberi svoju avanturu" knjiga i ima stvarno vrednih igranja. Naravno 99.9% su hetai đubre ali igre poput VA-11 Hall-A, 999, Divi Dead (koji jeste hentai ali je i dobra horor priča) ili čak i igre tipa Kentucky Road zero.

Ozbiljno, ko ima Nintendo DS stvarno treba da proba 999

Pogrešan si hobi onda izabrao kad te igre vise iritiraju I nerviraju nego što u njima uživaš.
To sto sam naveo svakako i ne igram, igram igre koje mi se svidjaju i u kojima uzivam, iako su takve sve redje, sto je i logicno zbog brojnih faktora.

Da dodam:

Poenta teme je igre koje su inače legendarne i poznate a ne leže nekome, ne navođenje svega što se nekome ne sviđa uključujući igre koja su polu niša.

Back
Top Bottom