Mislis hranu ili račune xDSamo za hranu i račune, ništa drugo mi ne treba.
Nije život ni stresirati se svaki dan na poslu.
Svako gleda da živi kako želi ili mora, meni je raznovrsno, osetio sam obe strane medalje.
@2CR4ZY A gde ode ostatak plate kad ostane samo 20 soma za hranu i račune?
Evo juce sam bio u ruskom marketu Svetifor, najeftiniji marketi kod nas, sve je duplo, pa i vise jeftinije od ostalih radnji...Šta jedeš za 300 dinara dnevno?
Kao sto je pametno zakljucio Snake, ne radim vec 2 meseca.A gde ode ostatak plate kad ostane samo 20 soma za hranu i račune?
Pametno. Zašto bi radio kad možeš da živiš sa 20.000 din. mesečno i je'š mast i 'leba.Evo juce sam bio u ruskom marketu Svetifor, najeftiniji marketi kod nas, sve je duplo, pa i vise jeftinije od ostalih radnji...
Nakupovao sam se za 6.000, jedva sam poneo, imam dovoljno za ceo mesec...
Pa evo lupam, kanta od 5kg masti koliko moze da ti traje...
Kao sto je pametno zakljucio Snake, ne radim vec 2 meseca.
@Snake kablovska 3.800, mobilni 1.200, stuja zimi 5.000 (van zime oko 2.000), komunalije 1.200
Ja da jedem te specije imao bih jetru goru nego alkoholicar , znajuci sebe XDSvetofor je kul ali većina hrane odatle je veće djubre od lidla. Kupovao, konzumirao, u većini slučajeva bio žešće odbijen ili čak i zgrožen.
Svaka čast na mikromenadžmentu. 10k za hranu je baš efikasno. Samo je pitanje gde plaćaš cenu te efikasnosti.
Struja 2000 jedino ako nemas zamrzivac, peres ves i sudove na ruke hladnom vodom(jer bojler palis samo nocu) i ne koristis rernu.Pametno. Zašto bi radio kad možeš da živiš sa 20.000 din. mesečno i je'š mast i 'leba.
A što se računa tiče, nikad mi nije bilo jasno kako račun za struju može da bude svega par hiljada din. (manje od 5k), ono tipa 2-3 hiljade. Mislim može ako ne koristiš ništa od električnih uređaja ili veći deo dana nema nikog u stanu, pa ni nema utroška struje.
Od solidnog broja ljudi sam čuo da im je račun za struju tako nizak, pa mi to nikako nije jasno. Meni je npr. račun za struju za februar 11.700.