stanovi su rupine, onde mora da se uloži bar još 10k samo "miris" da se istera iz njih. sa slike se vidi.e pa sad... ne bih se slozio da su rupe, 32 i 35 su, nisam daleko, svakako do 35 imas da ih biras kolko oces... i to sam jos izabrao karaburmu, da sam izabrao neko dalje mesto tipa vidikovac, zarkovo, cena bi bila osetno niza.
karaburma rupina? ok... ako je za tebe da si na 10 - 15 od centra sranje, onda ok... najbolje da si rekao moze samo strogi centar, nbg i beograd na vodi... i da bude deluxe stan...
na karaburmi ja izdajem za 160 evra mesecno garsonjeru, vec 15 godina je izdajem, mora da ima dosta ludaka...
karaburma je rupina, očajna je gradnja i otprilike jednom ulicom je spojena sa ostatkom grada, ne bih tamo živeo ni da mi platiš.
u žarkovu i na vidikovcu prosečna cena nekretnine 1600€ po kvadratu, ne znam kad si poslednji put gledao...
ne pričamo o deluxe stanovanju, već o nekim normalnim stvarima, npr da mi zgrada ne bude na klizištu, da postoji grejanje, da nije pored nehigijenskog naselja i da se ne oseća memla u zgradi.