• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koncerti

hello-gifs.gif

Hahah, propao Beer Fest...
Tacnije to ce im se desiti, jer niko nece doci... pocinju da naplacuju, prva dva dana po 2.000, posle po 3.000... i imas neograniceno pivo 😅
i uveli fan pit za 5.000 din aahahhahahah, za iste krsh bendove

edit

Uz svaku kupljenu ulaznicu – neograničeno pivo, potpuno besplatno. Zato – izaberi svoj dan. Izaberi svoju zonu. I nazdravi uz najglasniju muziku i najhladnije pivo“, navodi se na sajtu.

Kada su u pitanju cene karata, regularne, uz neograničenu konzumaciju piva, iznosiće 1.990 dinara za 28. i 29. avgust, odnosno 2.990 dinara za 30. avgust, dok se cena karte i program za 31. avgust za sada nisu navedeni.

Od ove godine, Beer Fest uvodi i fan pit, za koji će karte iznositi po 2.990 dinara za prvo veče, 3.490 dinara za drugo veče i 4.990 za treće festivalsko veče.

Moguće je nabaviti i karte u kategorijama „Pivski sto regular“, „Pivski sto fan pit“, „VIP barski“, „Gold VIP barski“, „Premium VIP barski“, koje se kreću od 3.990 dinara, do 15.000 dinara.

Prve večeri festivala, 28. avgusta, od za sada najavljenih bendova će nastupiti Prljavo kazalište, Letu štuke, Valentino i Orthodox Celts, dan kasnije Riblja čorba, Brkovi i Nipplepeople, a trećeg dana Bijelo dugme, Atomsko sklonište i Vlatko Stefanovski.
Bre, nije neka cifra za i vise nego dobre bendove. Ja bi verovatno platio toliko da slusam veliki broj bendova iz lineup-a solo, a za one koji piju, free beer ti je usteda od minimum ~1000 din(kolko te inace kostaju 2-3 piva na koncertu).

Last edited:
Zna li se koje se to pivo moze konzumirati u neogranicenim kolicinama? Pre bih pisao sebi u usta nego pio Jelen i slicno.

Po @nelex sajtu ima ok sastojke. Ne znam kakav mu je ukus, ne sećam se da li sam ga pio nekad.

Tako je, Nektar ce biti besplatno pivo, vidi se na njihovom sajtu, evo i mojih utisaka ovde -
https://forum.secretlevel.org/threads/secret-level-klub-ljubitelja-piva.984/post-121230

Bre, nije neka cifra za i vise nego dobre bendove. Ja bi verovatno platio toliko da slusam veliki broj bendova iz lineup-a solo, a za one koji piju, free beer ti je usteda od minimum ~1000 din(kolko te inace kostaju 2-3 piva na koncertu).
Pa slazem se... ja doduse nikad nisam trosio na BF-u, jer sam klosar, ali zivo me zanima koliko ce ljudi doci.

Treba imati na umu samo da tocena piva na festivalima neretko budu "razvodnjena", u smislu koliko puta mi se desilo da neka piva koja znam kakva su u flasi, znam kakva su iz bureta (tocenje), kada odem na neki festival/veliki koncert, budu bukvalno kao voda.

Tako da iako je ovo banjalučka pivara vrlo verovatno je da to neće biti na očekivanom nivou.

Što se tiče te pivare, meni je banjalučko možda za nijansu prijatnije nego Nektar. Mada oba su mi odlična.

Lav Premium mi je i dalje omiljeno od ovih "naših", a Carsblerg od uvoznih. Mada šta je tu uvozno, šta je naše, više se ne može pričati jer je tanka linija.

Od Lava boli mnogo glava. Kancer pivo.
Od običnog Lava da, katastrofa pivo. kao što je eufrat napisao iznad, ali Lav Premium je stvarno drugačije pivo. Možete da primetite to kada sipate i kako izgleda pena, kremastija je sa manje onih balončića (ne podseća na penu od sredstva za pranje posudja :) ), i duže se zadržava na čaši. I sam ukus piva je puniji i jači nego neko drugo pivo, recimo Tuborg (sinoć sam baš imao Tuborg da uporedim i ogromna je razlika).

Mala digresija:

To sa penom kako izgleda, koliko se zadržava u čaši i korelacija sa kvalitetom piva sam primetio prvo u ovom klipu, preporuka za pivopije da pogledaju (slažem se 100% da austrijska piva su užasna, a koštaju 5 6e svuda):

Prošle godine sam cimao ovog lika Darka, organizovao nam je turu, pa sam išao sa njim do Češke i obilazili pivnice, pokazao mi je njihova ta domaća pilsner kraft piva, stvarno su odlična. Ako je neko nekad u Beču i ima više dana da ubije, iscimajte ga, odlično isksutvo je obilazak tih pivnica u južnoj Češkoj, tipa mali gradići Znojmo i Bitov.

Takođe ako ste u Beču, preporučujem voz do Brna, milina koliko udobna vožnja, a u Brnu imate dosta lokalnih pivnica koje imaju super piva.

E sada, iako volim ta češka piva, stvarno su super, mom srcu su najdraži nemački hell i lageri. Evo od pre mesec dva kada sam bio na malo duži period, preporuka za sva ova piva (imate u Fristo shopu sve ovo):

1755882396242.webp1755882379693.webp
1755882578080.webp

Da se osvrnem na Static X-a, gledao sam storije, a posle i ja gledao njihov nastup u Rumuniji. Kakav koncert, sve zajedno sa koreografijom, bas mocna atmosfera. Greota da bude u zatvorenom i nizem prostoru. Ne mogu da verujem da su nasi ovakav spektakl uspeli da bukiraju, bas odudara od svega sto smo doveli a i ovako imaju dobre slotove na festivalima. Jeste da generalno pesme nisu nesto bas upecatljivo i nisu jedna od glavnih asocijacija kada cujes rec nu metal, ali ceo paket koji ide sa njima je bas dobar da mi je bas nerealno da je dosao i do nas. Kvalitetno utroseno vreme.

šteta što je kod nas bilo malo ljudi, ali svi su bili raspoloženi, još prvi koncert na turneji, ultra sveži. sve na mestu, iako nisam neki veliki fan.

Hahah, propao Beer Fest...
Tacnije to ce im se desiti, jer niko nece doci... pocinju da naplacuju, prva dva dana po 2.000, posle po 3.000... i imas neograniceno pivo 😅
i uveli fan pit za 5.000 din aahahhahahah, za iste krsh bendove
Kao sto rekoh da ce propasti beer fest jer su uveli naplatu i to poprilicno veliku, upravo to se i desilo:

Connected Agency predstavlja: Autechre live — prvi put ikada u Srbiji, 1. oktobra 2026.
Autechre je legendarni engleski elektronski duo koji čine Rob Brown i Sean Booth. Osnovani 1987. godine, smatraju se jednim od najuticajnijih i najinovativnijih aktera eksperimentalne elektronske muzike. Tokom gotovo četiri decenije, njihov zvuk se razvijao od ranih techno, electro i hip-hop temelja ka radikalnoj, žanrovski neukrotivoj zvučnoj arhitekturi.
Njihov live nastup je potpuno mračno i imerzivno audio iskustvo — jedinstven nastup koji je poslednjih godina stekao ogroman međunarodni momentum i redovno rasprodaje velike koncertne prostore unapred. Jednostavno, ne postoji niko ko radi nešto slično.
Njihova biografija obavijena je misterijom: bez društvenih mreža, sa nastupima koji protiču u potpunom mraku i kultnim statusom u IDM svetu, obožavani su od strane posvećene zajednice slušalaca inteligentne i avangardne elektronske muzike širom sveta.
Debi nastup u Srbiji biće održan u Ložionici — jedinom prostoru u Srbiji koji ispunjava tehničke zahteve za Autechreov 2026 tour show, zahvaljujući black-box postavci.
Ulaznice su u prodaji od 4. decembra u 12:00 CET na tickets.rs, ra.co i na odabranim fizičkim lokacijama u Beogradu, bez provizije i sa posebnim kolekcionarskim dizajnom: Škart (Kneginje Ljubice 26) i Fomin Bar (Sinđelićeva 3a)

Samo da se pohvalim da sam subotom u sklopu Taksirat festivala u Skoplju bio na Lacuna Coil. Uobicaeno smo nebitni posto smo premalena publika, ali evo, ovi se smilovali pa dosli da odsviru par pesama :p
Mozda ih ja percepiram kao bitan faktor na metal sceni ali su mi stvarno drazi jer sam odrastao sa Comalies a i ovaj novi album, Sleepless Empire, im je stvarno dobar

Back
Top Bottom