Snake1989
Well-known member
Jok. Pogledaj koliko je na Ipon-u , pretvori forinte u evre i pomnozi sa 0.9... 1368e malo si se preracunaoZa te pare uzmem 65" oled od Mađara...

Jok. Pogledaj koliko je na Ipon-u , pretvori forinte u evre i pomnozi sa 0.9... 1368e malo si se preracunaoZa te pare uzmem 65" oled od Mađara...
Tako i racunam, nego mislim na ovaj LG B4 OLED, 120Hz
![]()
LG OLED65B43LA OLED B4 65"
LG OLED65B43LA OLED B4 65" - Reliable choice • Easy ordering • Fast delivery • We help you choose.iponcomp.com
Ispadne 1095 evra na KP, ubedljivo najbolji best buy... jeste nesto skuplji od onog sa prosle strane, ali taj je samo 48"...
Jos sad krajem marta kad izadje novi LG modeli, ovim starima ce jos cena otici dole, tek onda ce biti no brainer...
Vidi se da nisi uopste upucen, sto pricas tako kad ne znas, uzmi pogledaj par klipova, review-a, i tamo gde ih porede, ja sam pogledao gomilu, razlika je MIZERNA, i apsolutno se ne isplati tolike doplate za C4...
Znaci imas 120Hz umesto 144HZ, jaka jebana stvar... i C4 je malchice svetliji, TO JE SVE, smesno.
Ili će se stari modeli prodavati po (približno) starim cijenama do isteka zaliha.Jos sad krajem marta kad izadju novi LG modeli, ovim starima ce jos cena otici dole, tek onda ce biti no brainer...
Tako i racunam, nego mislim na ovaj LG B4 OLED, 120Hz
![]()
LG OLED65B43LA OLED B4 65"
LG OLED65B43LA OLED B4 65" - Reliable choice • Easy ordering • Fast delivery • We help you choose.iponcomp.com
Ispadne 1095 evra na KP, ubedljivo najbolji best buy... jeste nesto skuplji od onog sa prosle strane, ali taj je samo 48"...
Jos sad krajem marta kad izadju novi LG modeli, ovim starima ce jos cena otici dole, tek onda ce biti no brainer...
Ili će se stari modeli prodavati po (približno) starim cijenama do isteka zaliha.
Cene padaju već zadnjih par nedelja, i za lg c4, a i b4 nikad nije bio ovako povoljan... Kulminacija će biti kad izađu novi modeli i u periodu mesec dana posle toga, ali pošto je već dosta pala cena, sigurno neće još puno padati, ni 100e nije za baciti.Ili će se stari modeli prodavati po (približno) starim cijenama do isteka zaliha.
Koji je pritom samo bleda slika onog što je nekada bio.Da, cisto bacanje para... placas samo brend...