• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

Tako i racunam, nego mislim na ovaj LG B4 OLED, 120Hz

Ispadne 1095 evra na KP, ubedljivo najbolji best buy... jeste nesto skuplji od onog sa prosle strane, ali taj je samo 48"...
Jos sad krajem marta kad izadju novi LG modeli, ovim starima ce jos cena otici dole, tek onda ce biti no brainer...

Ispadne 1095 evra na KP, ubedljivo najbolji best buy... jeste nesto skuplji od onog sa prosle strane, ali taj je samo 48"...
Jos sad krajem marta kad izadje novi LG modeli, ovim starima ce jos cena otici dole, tek onda ce biti no brainer...

Aaa pa nemoj mesati sad babe i zabe, C je tata klasa :) Ja reko da mislis na C4 65, mada zavrsava posao i B4, daleko od toga da je to lose.

Vidi se da nisi uopste upucen, sto pricas tako kad ne znas, uzmi pogledaj par klipova, review-a, i tamo gde ih porede, ja sam pogledao gomilu, razlika je MIZERNA, i apsolutno se ne isplati tolike doplate za C4...
Znaci imas 120Hz umesto 144HZ, jaka jebana stvar... i C4 je malchice svetliji, TO JE SVE, smesno.

EDIT

Izvoli

Nema na cemu

Vidi se da nisi uopste upucen, sto pricas tako kad ne znas, uzmi pogledaj par klipova, review-a, i tamo gde ih porede, ja sam pogledao gomilu, razlika je MIZERNA, i apsolutno se ne isplati tolike doplate za C4...
Znaci imas 120Hz umesto 144HZ, jaka jebana stvar... i C4 je malchice svetliji, TO JE SVE, smesno.

Dzabe citas i gledas review-ove kad znas i sam da neces kupiti, cekas do nekog C15 :))

Jos sad krajem marta kad izadju novi LG modeli, ovim starima ce jos cena otici dole, tek onda ce biti no brainer...
Ili će se stari modeli prodavati po (približno) starim cijenama do isteka zaliha.

Pa možeš da daš još više para i kupiš TCL 115" X955...

Ili će se stari modeli prodavati po (približno) starim cijenama do isteka zaliha.

Ako potražnja ne bude nestala cene neće pasti. A mislim da potražnje neće mnogo manjkati. Max 100e ima da padne.

Cene padaju već zadnjih par nedelja, i za lg c4, a i b4 nikad nije bio ovako povoljan... Kulminacija će biti kad izađu novi modeli i u periodu mesec dana posle toga, ali pošto je već dosta pala cena, sigurno neće još puno padati, ni 100e nije za baciti.

Da, slazem se, cudo kako ih jos uvek imaju... sva sreca imam cetiri opcije, neka ce biti...
ali ne cekam ja da padne cena iz hira, vec sad nemam dovoljno koliko je trenutno, moracu najverovatnije da prodam monitor i jos neke stvari.

Nije li ovo baš povoljno za ovaj TV? Kako funkcioniše ova dvogodišnja garancija? Koliko su sigurni ovi prodavci i kupovina online preko njih? Da ipak idem kolima u Novi Sad ili je relativno sigurno da naručim poštom? Da li ste nekada nešto ovoliko skupo i veliko kupovali poštom preko KP? Ništa skuplje preko oglasa nisam kupovao od Nintendo Switch-a preko kolege na ovom forumu, nije malo ovo para ali sam mnogo istraživao i rešio sam da moram da kupim ovaj Sony OLED TV?

Ako nisi ranije koristio Android na Sony TV-u onda se spremi na razne frustracije po pitanju OS-a. Dupla cijena u odnosu na 55C4 je za 'no comment' rubriku.

I did my own research!

Shoppster S90D 65" 167.000 RSD (~1424 evra) sa dostavom. Isti panel kao taj Sony (QD-OLED), 2+3 godine garancije. Najniza cena do sada ako je verovati eponudi.

Ima i od 77" za ~2100 evra kod Madjara, ali je WOLED ako se ne varam (zajedno sa modelima od 48" i 55", Samsungovi S90D modeli su WOLED u Evropi zbog nekog glupog razloga osim modela od 65" koji je QD-OLED)...

Da, Samsung S90D je najbolji za te pare, ali moras da pazis dal je woled ili qd oled

Back
Top Bottom