Kod mene je 03.21.18 jel ima neke veze sa regijom jer sam ja stavio srbiju? Meni dalje od ovog ne vidi za update bar za sada...trenutni je 3.21.21
Nema veze sa kojom si stavio regiju.Ima veze odakle je Tv kupljen tj napravljen "svaki" FW ima svoj region,.Ne znam da li mozes instalirati FW iz drugih regiona tipa ako je napravljen za US trzisteKod mene je 03.21.18 jel ima neke veze sa regijom jer sam ja stavio srbiju? Meni dalje od ovog ne vidi za update bar za sada...
Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka
Onda opušteno i polako, tv je uvezen iz madjarske kao i 90% televizora kod nas [emoji16] Inalč ne patim od tih tv updejtova, evo jedan retro šhot [emoji846]Nema veze sa kojom si stavio regiju.Ima veze odakle je Tv kupljen tj napravljen "svaki" FW ima svoj region,.Ne znam da li mozes instalirati FW iz drugih regiona tipa ako je napravljen za US trziste
Sljaka VRR sredili su kroz updejtove.Vidim da je LGCX55 sada kod nas 1320eur sa 5 godina garancije, to je osetno manje od 1400eur koliko je bio do skoro.
Možda je vreme da konačno prelomim, C1 ko zna kad će kod nas a biće sigurno solidno skuplji.
Je l' na njemu Freesync provereno radi? Pošto vidim da je to trebalo da bude dodato kroz update.
može sa rtx20+ kartom, iz prve ruke.I 4K 120Hz je sređeno kroz update?
U smislu može i 4K i 120Hz u isto vreme?
Sa 5 god garancije. Videcu kad se vratim sa odmora ako bude na akciji jos uvek mozda i uzmem.ko je planirao oled da kupuje sad je pravo vreme.
55C1 u Srbiji se može naći za ~1400€, uzimajte dok su ovi popusti![]()