• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

Updateovi se ne salju odjednom svima, nego ide u talasima. Sticice kod tebe kad tad.

[a mozes updateovati preko USB-a ako bas neces da cekas]

Kod mene je 03.21.18 jel ima neke veze sa regijom jer sam ja stavio srbiju? Meni dalje od ovog ne vidi za update bar za sada...

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka
Nema veze sa kojom si stavio regiju.Ima veze odakle je Tv kupljen tj napravljen "svaki" FW ima svoj region,.Ne znam da li mozes instalirati FW iz drugih regiona tipa ako je napravljen za US trziste

Nema veze sa kojom si stavio regiju.Ima veze odakle je Tv kupljen tj napravljen "svaki" FW ima svoj region,.Ne znam da li mozes instalirati FW iz drugih regiona tipa ako je napravljen za US trziste
Onda opušteno i polako, tv je uvezen iz madjarske kao i 90% televizora kod nas [emoji16] Inalč ne patim od tih tv updejtova, evo jedan retro šhot [emoji846]
Baš se vidi razlika u bojama i u samom panelu. Crnom i nisam nešto toliko imprwsioniran koliko sa bojama... Inače ćle dole ima neku plazmu pa možda zato, možda sam i navikao na dibru crnu mada sam uglavnom imao ips televizore a ne va i uglovi gledanja su ok to mi kod va baš smeta pogotovo ako je mala dijagonala...
9fb3f6fabcc61d0602723a7227ac490f.jpg
3321f686b7a32007637cea73576858d6.jpg
7d22d4552e6e5ab59db38867659f74c0.jpg
826451e404b88436be08a9be22299ab8.jpg

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Vidim da je LGCX55 sada kod nas 1320eur sa 5 godina garancije, to je osetno manje od 1400eur koliko je bio do skoro.
Možda je vreme da konačno prelomim, C1 ko zna kad će kod nas a biće sigurno solidno skuplji.

Je l' na njemu Freesync provereno radi? Pošto vidim da je to trebalo da bude dodato kroz update.

Vidim da je LGCX55 sada kod nas 1320eur sa 5 godina garancije, to je osetno manje od 1400eur koliko je bio do skoro.
Možda je vreme da konačno prelomim, C1 ko zna kad će kod nas a biće sigurno solidno skuplji.

Je l' na njemu Freesync provereno radi? Pošto vidim da je to trebalo da bude dodato kroz update.
Sljaka VRR sredili su kroz updejtove.

Back
Top Bottom