• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

tu nema nikakvih podešavanja :S

znam onu foru sa zelenim dugmetom.

tu nema nikakvih podešavanja :S

znam onu foru sa zelenim dugmetom.
Evo novi.
Premotaj na 3 minuta i 10 sekundi i odatle pogledaj video.

Nije nešto bitno to meni samo pitam jel neko od vas čačkao to...

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Imam neku šemu da uzmem tv po ovim cenama pa me interesuje konkretno vaše mišljenje jer ja kao neki kažual papan ne verujem ni da ću iskoristiti sva 4 hdmi 2.1 ali rto čisto po vama dal vresi tih 150E više (nije mi problem toliko lova tj ta razlika od 150€ koliko to što ne mogu uzeti 65") :D

CX ima i prednost sto znas da ce updejtovati software za njega u doglednoj buducnosti; kod B serija, imaju podrsku neko (relativno kratko) vreme, i vise ne updejtuju.

Jako retko bude vise od 2 godine garancije, moj je isto 2.
Mislim da je shin skoro slao da se fazon u prethodnih par godina jednom ili dva puta desilo da su dali 5 godina kao neki promo.

Bilo je kod nas promo za 5 godina garancije pre par meseci, kacio sam linkove na proslom forumu. 55 CX je bio malo iznad 1400e sa tom 5Y promocijom.

Bilo je kod nas promo za 5 godina garancije pre par meseci, kacio sam linkove na proslom forumu. 55 CX je bio malo iznad 1400e sa tom 5Y promocijom.
Imaš i sada preko bc groupa produženu garanciju do 5 god ako se registruješ na linku sajta ali primo je do 30 avgusta..
Ja tv kupujem od preprodavaca koji uvoze iz madjarske.

Secam se kad si ranije kukao oko para itd na starom forumu, sad kupujes tv od 1200e, fino za videti👍

Grmi tv!
Prezadovoljan sam, konačno redovna slika :)

Cestitke Grujsone, da te dugo sluzi.

Evo ti par sajtova sa podesavanjima i iskustvima, pa lagano. Ako nesto treba dodatno cimaj slobodno.

Cestitke Grujsone, da te dugo sluzi.

Evo ti par sajtova sa podesavanjima i iskustvima, pa lagano. Ako nesto treba dodatno cimaj slobodno.

Znam onog azijata dole dobar je kalibrator,gejmovao sam malo gow3 na ps3 i ono je skroz druga dimenzija. Kakav crni quled i pičke materine, nije čak ni crna toliko da kažem olita sa tim zonama ali boje su puno prirodnije i potpunije tako da kažem.
79b02b4c2904242ec2f752ab8f3011a5.jpg

Znam onog azijata dole dobar je kalibrator,gejmovao sam malo gow3 na ps3 i ono je skroz druga dimenzija. Kakav crni quled i pičke materine, nije čak ni crna toliko da kažem olita sa tim zonama ali boje su puno prirodnije i potpunije tako da kažem.
79b02b4c2904242ec2f752ab8f3011a5.jpg

Inače ovo je asentions sad sam slikao tek koju sliku, jako je tanak tv, prelepo izgleda i skroz je metalni samo je aluminijumsko prednje postolje dole.
Ma šta da kažem, koliko para toliko muzike...

Secam se kad si ranije kukao oko para itd na starom forumu, sad kupujes tv od 1200e, fino za videti[emoji106]
Promenio mi se život tj sam sa ga promenio na sasvim neobičan način, napraviću okup negde na jesen pa ste svi pozvani, mislim svi koji možete da dodjete na okup [emoji846]

Prvi fim koji moram pogledati u hdru je peter džekson king kong!
Čitavih 87gb sam skidao 2 dana ali eto isplatilo se, inače za filmove je odličan tv nema sta :)
b1b5709847fa7f3d4686750cb47dc61b.jpg

Grats Grujo!
Nek te krenulo, trebalo je mnogo ranije!

No, pokushaj sledetji put da editujesh postove, ne morash bash 4 za redom. :p

To grujo, drago mi je što si nas poslušao i što si zadovoljan :)
Sada uživaj.

ja sam updateovao jutros, nisam primetio probleme, vredi svakako jer ko zna koliko ti je star trenutni fw...

Back
Top Bottom