Kapiram da ne trazhish ovaj odgovor, ali ajde. Napravio skok proshle godine sa 22.5 na 34 UW, progledao. IMHO, shto vetje - to bolje, josh ako je UW, milina.Je l' neko od vas u skorije vreme napravio skok sa 24" na 27", i koji su vam utisci?
Prvo sa 24 na 27, utisak odličan, pa sam onda prešao na 31. Super je što veće za gaming, ali za rad mi je sweet spot 27 1440p jer su pixeli zgusnuti koliko treba, nema krzavog fonta kao što ga ima na 31Je l' neko od vas u skorije vreme napravio skok sa 24" na 27", i koji su vam utisci?
Sto vece to bolje, samo gadjaj da je rezolucija adekvatna dijagonali da bi PPI bio pristojan npr :Mogu i ostali da se uključe sa utiscima prelaska sa manje dijagonale na veću. Opišite utisak, nebitno koliki je skok i namena.
30cm od monitora, ima i te kako razlike kada gledas na mekovom monitoru i onda se prebacis na eksterni monitor, ali to je toliko minorno da moze da udje u kategoriju ekstremnog cepidlacenja, plus ima i do kvaliteta izrade ekrana bla bla blaBtw 1440p na 32" ne vidim nikakva krzava slova ? Sa koje vi daljine gledate to ?Tek na sub 20cm mogu da primetim kao nesto, al dobro mozda sam ja samo previse corav.