a zasto gledas monitor sa 30cm razdaljine?30cm od monitora
Ne znam otkud ti to, ja na 34" uw nikad ne pomeram glavu levo desno, jedino ako gledaš monitor sa 30cm rastojanja, ko timemaster...Nije tako jednostavno da je veće apsolutno bolje kod monitora, na 32" već mora malo da se pomera i glava levo desno
Steta sto ih nece praviti ja furam 38'' non Oled, 21:10 je aspect ratio bukv savrseno. Oled verzije nece postojati posto su odlucili da idu na 34/39/45 21:9 varijante za oled nazalost.Samo 65" oled kao monitor sve ispod je za pezante
Ja da imam love isao bi na 38" UW Oled. To mi je def savrseno. 34" mi je nize od ove 32" sto bi me nerviralo, 38" je sweet spot. Imho ofc.
Taj koristim od proshle godine, meni je odlichan, ali znaj da nemam iskustva, niti sam mogao porediti sa drugim.Sta je dobro od UW 34' monitora za gaming/posao do 500-600e? Zapao mi za oko ovaj
![]()
Gigabyte M34WQ Review
The Gigabyte M34WQ is a 34 inch ultrawide monitor with a fast 144Hz refresh rate. It's part of Gigabyte's M Series gaming monitors, designed with both productivi...www.rtings.com
Planiram u nekoj blizoj buducnosti za posao kupiti UW monitor pa da znam sta da gledam? 60hz ne bih nikako bez obzira sto bi ga za posao koristio
Nemam ni ja iskustva pa zato i pitam, UW nikad u zivotu nisam imao. Ovaj mi deluje da je best buy. Znaci valjaTaj koristim od proshle godine, meni je odlichan, ali znaj da nemam iskustva, niti sam mogao porediti sa drugim.
Imaj na umu da ume biti chudno u FPS igrama. Ako igrash profi, onda zna se, 4:3 sa black barovima sa straneNemam ni ja iskustva pa zato i pitam, UW nikad u zivotu nisam imao. Ovaj mi deluje da je best buy. Znaci valja![]()
samo ako nije curvedImaj na umu da ume biti chudno u FPS igrama.
a zasto gledas monitor sa 30cm razdaljine?
arm length je pravilno
Ni to nije optimalno za profi FPS igranjesamo ako nije curved![]()
a ti si mi jak profiNi to nije optimalno za profi FPS igranje![]()
Izgleda moram da trazhim mail za Overwatch World Cup 2016a ti si mi jak profi![]()