• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Pa da, celu tekmu ga cekas da mu proradi sut, da veze nekoliko trojki i onda ga vadis kad mu mozda konacno krene, kad si vec krenuo da igras na taj nacin, onda igraj do kraja, ovako je ispalo najgore moguce, mada mislim da ne bi nista promenilo, jer tad smo vec bili duboko u dubiozi, ali opet ako nece on resavati, ko ce? Guduric koji ne sme ni da sutne na kos, cak i kad je sam... situacija nam je vrlo prosta - live by Bogi, die by Bogi.

Onaj poslednji nas napad je bio uzas jebeni, potrosili smo poslednjih 7-8 sekundi da bismo dosli jedva preko pola i sutnuli pretezak sut. Pre toga vadis Bogdana, koji je suter i koji nam je potreban u poslednjom napadu, bez obzira na los dan.

Covek dao onu tesku trojku iz okreta pred poluvreme, a pre nego sto ga je Pesic na kraju zamenio, pogodio je dva slobodna bacanja, bar trunku nekog samopouzdanja, osecaja, vere dobio. Ne kazem da bi 100% bio u boljoj poziciji ili 100% pogodio sut, ali si njegovim izlaskom prilicno smanjio sanse da se to dogodi.

Secam se Nedovic u Zvezdi, protiv Partizana u EL prosle sezone u Areni, ocajno je sutirao za tri, ali je na samom kraju pogodio trojku za pobedu. Imao je 0/6 do tog trenutka za tri. Ne izbacujes u poslednjem napadu glavnog/dobrog sutera, kakav god ucinak do tada da ima.

Last edited:
Onaj poslednji nas napad je bio uzas jebeni, potrosili smo poslednjih 7-8 sekundi da bismo dosli jedva preko pola i sutnuli pretezak sut.
Gledao sam kako se katastrofa desava, prvo je Stefan Jovic jako kilavo krenuo na protivnikov kos, ko da imamo pun napad, a ne 7 - 8 sekundi, onda je dobacio Nikoli Jovicu da resi sutem, a ovaj mali se jbg usrao, nije zeleo da on kao neko ko je "ruki" resava utakmicu, te je brze bolje vratio loptu Stefanu Jovicu, a Stefan Jovic nije suter i male su bile sanse da ce on pogoditi, trebao je Nikola Jovic da sutne, ali jbg... obzirom kako se to sve odigralo, deluje ko da im trener nije ni rekao sta da rade...

Last edited:
Totalno prolupao, do sad se i drzao jedva, ali sad prica o nekim ribama i pecanju, sacuvaj me boze... dajte mu ljudi vise penziju, vidite da covek ne moze da radi...

Литванија нам никад није лежала. Мада опет, боље и oни него Амери. У сваком случају биће зезнуто...

Last edited:
Jezivo, apsolutno jezivo da se od jednog onakvog udarca to desi, cak sumnjam i u kvalitet te bolnice.

Gde je krejzi? Nije valjda da još spava i propušta sve ovo?

Nazalost, imao sam neke bitne obaveze ceo dan i sad uvece kad sam dosao kuci, pustio sam na premotavanje da odgledam i uzivao, a ceo dan sam pazio da mi neko ne spoiluje rezultat i sva sreca nije se to desilo, nisam ni palio internet na mobilnom ceo dan, jer tu mi odmah iskoci rezultat :D

Odlicna tekma, sta reci, nisam ocekivao da cemo ovako lako i ubedljivo slaviti, ali bili smo max ozbiljni i nismo padali, nismo pravili sranja.

Bogi savrsen, bez promasaja, konacno odlicna tekma za njega, znaci ce mu, racionalan, raznovrstan, bas onako kako treba.

Milutinov standardno siguran, stamen, konacno imamo ozbiljnog centra osim Jokica.

Stefan Jovic igrao kako treba razigravao, Marinkovic veoma efikasan, precizan... i to je to, jedino ko me je nervirao je standardno Guduric, nesto bez cega ne mozes, ali izgleda uvek mora jedan takav da bude u ekipi, sva sreca makar ga je Pesic pomerio, pa nije vise starter, mnogo bolja startna petorka sa Marinkovicem umesto njega...

Nikola Jovic, ponovo ocajna partija, uplasio se protiv Italije i sad igra bez samopouzdanja cak i protiv Dominikane, do sad je dominirao makar protiv slabijih ekipa, sada vise ni to, pod hitno da pocne da igra kako treba vec u sledecoj.

Petrusev isto ocajan, nakupio nesto poena kad je tekma vec bila gotova, mora to mnogo bolje i agresivnije, mada njemu fali i dosta mase.

Avramovic odlican kao i uvek.

Dobric i Davidovac standardno svoje uloge, veoma korisni i zahvalni igraci.

Daklem, Litvanci pobedise Amere i sad idemo na Litvance, nesto sto smo i zeleli, sad koliko je to pametno, videcemo, bice tesko pobediti Litvance, a neki pricaju i da su Ameri namerno izgubili kako bi izbegli nas u cetvrtfinalu :D

Aj da vidimo sta ce Ameri uraditi Italijanima, to me bas zanima i generalno svaki cetvrtfinalni duel mi je mega zanimljiv, sve cu to drage volje odgledati...

Spanci odose kuci, to mi je uvek drago, Nemci potopili Slovence 30 razlike, dal je to stvarno bio odnos ili Slovenci nesto taktiziraju, ne znam, ali nema logike, jer idu na Kanadu :D

i tako vrlo zanimljivo, sad ide najbolji deo... mi se borimo za OI, odgovara nam da izgube sve evropske zemlje, jer ima samo jos dva mesta iz Evrope za sigurne ucesnike OI, a ko tu ne upadne, igra kvalifikacije, za koje smo vec kvalifikovani ovim ulaskom u cetvrfinale... dakle odgovara nam da ameri dobiju italijane, da kanada dobije slovence, mi obavezno i moramo litvance, a nemci i letonci ce se vec makljati izmedju sebe.

Sta da kazem, nadam se da su se litvanci ispucali i da su se psiho-fizicki izmorili i da im nece ici dobro protiv nas, a da cemo mi odigrati maximalno i da ce nam ulaziti u kos, ali videcemo... mi tesko igramo protiv jake i organizovane odbrane, videlo se to i protiv italijana, gde smo doduse imali +16 i da smo tad zvali tajmaut, mozda bi i bolje odradili ono sto je potom usledilo... vreme je da prestanemo da radimo gluposti.

Last edited:
Sve bih se složio osim za Avramovića. Kada on igra pleja jedva prelazimo pola. Ali dobro, dečko se trudi i time nadomeštava svoje intelektualne mane.

Bogi odličan samo protiv ekipa trećeg sveta, videćemo protiv Litvanije, voleo bih da grešim.

Sve bih se složio osim za Avramovića. Kada on igra pleja jedva prelazimo pola. Ali dobro, dečko se trudi i time nadomeštava svoje intelektualne mane.
Zna se da je slab u organizaciji igre, ali mislim da to nadomescuje neverovatnom energijom i vrhunskom odbranom, i koliko je samo imao ukradenih lopti na ovom prvenstvu, ume i da ubode trojku, ulaz itd...
Kad smo vec kod organizacije igre, meni je tu Guduric horor, davi loptu, prodje ceo napad i na kraju nista ne uradi, ali dobro, to nije njegova pozicija, pa mu prastam, tako gresnom i konfliktnom.
Bogi odličan samo protiv ekipa trećeg sveta, videćemo protiv Litvanije, voleo bih da grešim.
Pa samo protiv Italije smo i igrali do sad od tih jacih (na ovom prvenstvu), nadam se da ce protiv Litvanije biti dobar, a generalno ako pricamo, itekako je on umeo da reseta jake ekipe, eto recimo zadnji primer kako je izresetao Amere na proslom prvenstvu gde je bio najbolji igrac celog prvenstva.

Back
Top Bottom