• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Ja uzeo fiba stream, 19e celo prvenstvo, sve tekme, 1080p dobar bitrate.

Jel ima mob app ili tv app? Ili je u browseru sve?

Ako te ne mrzi, jel možeš sutra da uradiš neki screenshot, baš me zanima kvalitet, možda bih uzeo i ja.

edit*
To je verovatno ovo? https://www.courtside1891.basketball/

Ima i free snimaka (pregledi uglavnom)

znači koliko glupo ime za sajt i domen i sve... ko normalan će poverovati da je to official app. Bože gospode

Last edited:

Ako te ne mrzi, jel možeš sutra da uradiš neki screenshot, baš me zanima kvalitet, možda bih uzeo i ja.

edit*

znači koliko glupo ime za sajt i domen i sve... ko normalan će poverovati da je to official app. Bože gospode
To je to. Ne mrzi me, probacu ujutru ako stignem. Nisam stigao da pogledam za app, ali ako da sam video negde da pise da ima.
Ima dva paketa, godisnji i ovaj za prvenstvo. Ja uzeo samo taj do 10og septembra.

Dobismo Kinu lagano, ubedljivije nego u pripremnoj, bilo je oko 40 razlike...
Svi su dobro odigrali i raspodelili poene, najefikasniji Bogi i Marinkovic sa po 14, jedini bedak je sto se Petrusev povredio, izokrenuo je zglob, ali izgleda da ce biti dobro... (kad izigrava beka, krenuo na neki ludacki ulaz i takve stvari se onda desavaju)...
Ono sto je zanimljivo je da trenutno imamo najbolju kos razliku na turniru +42, prati nas Brazil sa +41, ostali daleko ispod, ali dobro, nije to jos nesto merodavno.

Od iznenadjenja, Kanada je razbila Francusku, ja sam ocekivao da Kanada pobedi, jer je jaca, ali sa onolikom razlikom, to vec jeste iznenadjenje i to je to, nije vise bilo iznenadjenja...

Na RTS-u su rekli da ce prenositi samo nase utakmice, ali da ce od cetvrtfinala prenositi sve utakmice, tako da je to extra :)

Last edited:
U grupi sa kojom se ukrstamo se upravo zaprzila corba, Dominikanska Republika (Karl-Anthony Towns) je pobedila Italiju, tako da ce ona izgleda biti prva u grupi... razbio ih Karl-Anthony Towns.

Nemci su pobedili Australiju i potvrdili da ce svima biti nezgodan protivnik.

Kanada i dalje dere sve redom, ogromnom razlikom i bez sumnje su prvi favorit za zlato, drugi su Ameri, treci Spanci.

Trener Italije opet imao svoj "show":

Dominikana je pojačala odbranu, Italijani su se sve više bunili zbog sudijskih odluk, a onda je su usledile i tehničke greške.

Prvo klupi, a potom i selektoru Poceku, koji je ponovo imao svoj šou pored terena.

Šutirao je stolicu, bacao sako i krvatu, a takvo ponašanje veoma brzo mu je donelo i drugu tehničku, pa Italijan nije dočekao kraj prvog poluvremena, a već je morao da napusti klupu.

Svoj cirkus je nastavio u tunelu, gde je reagovalo i FIBA obezbeđenje, koje mu je objasnilo dokle je granica do koje može da dođe kao isključeni trener.

Ovaj put Pocekov cirkus nije pozivitivno uticao na Italiju, kao što je bio slučaj na Evrobasketu protiv Srbije, jer su od tog trenutka kola krenula nizbrdo.

...Međutim, kako javlja Petar Tadić, naš izveštač iz Manile, Petrušev ima zavoj na nozi i propustio je trening, koji je na programu od 15 d0 17 sati.

On prenosi reči selektora Pešića da Petrušev ima bandažu, nije trenirao iz predostrožnosti, ali je pitanje hoće li biti na parketu u ponedeljak od 14.00.

Francuska ispala sa šampionata!
Pobedila ih Latvia...

Last edited:

edit*

Evo screena, imaju i app video sam, ali nisam skidao. Gledam u brows.

eyo1mXE.png

Bas teska utakmica, vodismo 30 poena u prvom poluvremenu (koje smo odlicno odigrali) i onda totalni raspad u trecoj cetvrtini (standardno), gde smo dozvolili da pridju na samo 10 poena razlike i da se cak i pitamo dal cemo pobediti...

Sudije standardno OCAJNE... em gomila pogresnih odluka (skoro po pravilu na nasu stetu), em sto su dozvolili portorikancima da nas pretuku na terenu, eno i Avramovic se povredio, a vec smo slabi na pleju... nema utakmice da se neko ne povredi, koliko sudije dozvoljavaju batinjanje... sad mozemo samo da se nadamo da Avramovic nije ozbiljnije povredjen...

Sto se nase igre tice, standardna dva problema, prvi (koji vec imamo neko vreme), ne umemo, ne mozemo da branimo protivnikov sut za tri poena... primili smo dosta trojki u drugom poluvremenu i protiv neke reprezentacije koja bolje sutira trojke, to nece valjati...
i drugi problem, od krsetnog pleja, imamo samo Stefana Jovica, koji nam odlicno organizuje napad, ali cim on ode na klupu i Avramovic ga zameni, to vec onda ne lici na nista, a ne daj boze kad Guduric silom prilike izigrava pleja, tek to je katastrofa i uvek su to minuti kad mi odemo debelo u minus...

Nasa jedina sreca u nesreci jeste ta sto imamo i prelaku grupu i prelaki zreb, ali sa ovakvom igrom, bice pitanje i protiv Italije i protiv Dominikanske Republike, a bogami i protiv Grcke, ako prodjemo...

Od ostalih stvari, Bogi nije na svom nivou, mogu i da ga razumem, jer igraju flastera na njemu i tuku ga, ali sigurno je da moze bolje i nadam se da ce proraditi protiv jacih ekipa, mozda je generalno problem motivacije protiv ovako slabih protivnika, ali ajde da ne trazimo alibi unapred, videce se sve kad se ukrtstimo u narednu grupu.

Nikola Jovic je odlican igrac i mislim da bi trebali vise da ga koristimo, Dobric takodje igra iznenadjujuce dobro, Milutinov standardno siguran.

Na kraju cemo najbolje da prodjemo sa najslabijim sastavom do sada.
Nisam gledao nijednu utakmicu koju smo igrali, ali vidim da fino prolazimo.
Sada cekamo neki malo veci izazov i ove ozbiljnije reprezentacije.

Puno hvala :) 🍻
Deluje mi da screenshot ne pokazuje kako je zapravo. Dobar je bitrate, to me iznenadilo, lepo i izgleda u 4k. U poslednje vreme koristim te nativne servise pre nego nase kanale i televiziju za gledanje, verovatno cu i el opet ove godine uplatititi da pratim.
Nema reklama, dobar stream, ok komentatori, mogu upaliti vise utakmica odjednom...

Još uvek se nije rešila situacija sa Darkom Rajakovićem - pisao sam ranije ovde o tome.
Zanimljivo da je u uži krug za poziciju glavnog trenera ušao bio i Jordi Fernandez, koji je nakon nedobijanja posla u Torontu, dobio ponudu da vodi reprezentaciju Kanade na Svetskom :)

I za sada, Kanada ima 3:0 u grupi, a možda su i prvi favoriti takmičenja.
Nije nemoguće zamisliti scenario u kome Kanada osvaja SP, Rajaković dobija otkaz zbog tužbe i da onda Fernandez uleti na njegovo mesto. Vidim da se i po medijama priča kako je Rajaković možda bio promašaj iako još čovek nije vodio nijedan meč u NBA, pre svega jer se digao veliki hype oko Kanade i kako dobro igraju.

Dobismo lagano Sudan, u nasem najefikasnijem mecu, dali smo 115 poena.
Nikola Jovic je dominirao i bio bez promasaja iz igre, 25 poena, pratio ga je Bogi sa 23 i Miliutinov je bio odlican sa 17, imali smo najbolje procente do sad na nekoj utakmici, u svakom segmentu, a pogotovo smo za tri bili odlicni.

Sudan kad su poceli da gube 30 razlike, krenuli da se biju, sudije nista, ne vide nameran faul cak ni kad pogledaju usporeni snimak...
Dobric se tako povredio, svaka utakmica, nova povreda, ali Dobric je sva sreca bio u stanju da nastavi mec i to veoma dobro, jer se iznervirao, ali videcemo kad se noga ohladi dal ce ostaviti neke posledice povreda.

Avram i Petrusev nisu ulazili, sto pozdravljam, nema razloga da se tako roviti ubacuju protiv ovih mesara i da obnove povredu, tim pre sto se znalo da cemo dobiti Sudan... osim ako oni zaista i dalje jesu povredjeni, a Pesic ne zeli to da otkrije, vec da protivnici misle da su i oni na raspolaganju...

To je to, mi smo prvi u grupi, drugi je Portoriko koji je razbio Kinu, sasvim zasluzeno, na kraju Sale bez ijedne pobede.

Ukrstamo se sa grupom A, tamo je Dominikana prva, a Italija druga, prvi mec igramo u petak protiv Italije, pa dva dana kasnije protiv Dominikane.

Obzirom da se prenose bodovi i da su Italijani u zaostatku, nama moze cak i da se desi da izgubimo od Italije, ali ako posle dobijemo Dominikanu, bili bi opet prvi u grupi, ali ajde da konacno pobedimo Italijane, krajnje je vreme, ali nama je glavna utakmica protiv Dominikane.

U eventualnom cetvrtfinalu, ako budemo prvi u grupi, kao sto rekosmo, izbegavamo Amere, i onda bi isli na Grcku, Litvaniju ili Crnu Goru.

Mislim da Grci i Crnogorci nisu problem, ali Litvanci standardno istorijski jesu problem i to veliki, i dobro igraju na ovom sampionatu, tako da nece biti lako, ali tradicionalno ih pobedjujemo, tako da se nadam da ce se to nastaviti i realno, ocekujem upravo njih da nam budu protivnik, jer mislim da su bolji i od Grka i od Crnogoraca.

Last edited:
Back
Top Bottom