• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Nameran udarac, jasno kao dan, sudije gledaju usporeni snimak i kažu ništa, sve čisto... Da pošiziš sa ovim sudijama amaterima, zapravo mislim da je ovo namerno, jer gledali su snimak, nisu mogli da ne vide faul, aj da nisu gledali, pa i da pomisliš da im je promaklo...

De nije izgledalo strašno, mlatnuo ga svom silom špicastim laktom, kad se nije nadao, ja sam mislio da mu je rebro stradalo... Trebao bi da dobije kaznu sudanac, a i sudije.

Uh koliko sam razocaran. Ponovo te dobija Italija na isti nacin kao prethodna 3 puta. Pa jel imas mozga Pesicu drtino?! Umesto da eksploatisemo Mikutinova u pik'n'rol igri mi nonsalantno na +16 pucamo trojke. Onda je usledio zestoki pad koncentracije gde ti Fontekio svaki napad prodaje istu foru. Pa usmeri ga u desnu stranu jebem ti seme i pleme. Nismo ih faulirali uopste. Tuzno je kako smo opet uspeli sebe da dobijemo. U pozicionoj igri resenja 0. Pesicev poraz ponovo!

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Raspad sistema, nismo zasluzili da pobedimo ovu utakmicu, posle ovako lose igre, svi su podbacili, a najvise Bogdanovic, koji se ispromasivao za tri, da je to sve pogodio, pobedili bi 30 razlike, bukvalno.

Opet smo imali 16 razlike i to tokom trece cetvrtine, ali ponovo smo se odmah potom raspali i dozvolili Italiji da se expresno vrati nazad.

Ovo je italijanima bilo biti ili ne biti, a mi sad igramo protiv Dominikane, ako pobedimo mozemo da budemo prvi u grupi, bar to je bila informacija do sad, ali ta Dominikana je pobedila Italiju, tako da videcemo sta ce biti.

Veoma los ucinak i Nikole Jovica, Petrusev se nije ni video i tako dalje, generalno svi su podbacili debelo, nas najbolji igrac, ovako bez gledanja statistike, delovalo mi je da nam je Dobric bio najbolji igrac i to ubedljivo.

To je to, nemamo vise prava na gresku i prava na poraz, moramo da pobedimo Dominikanu da bi isli dalje.

Sto se tice Bogija, meni je sve jasno, on je tip igraca kao Doncic, dakle ispucavaj se do besvesti, dok ne nadjes svoj sut i zna se da Bogdan to ima, kad mu udje jedna trojka, da moze da veze deset narednih, ali nikako da mu udje trojka i tu treba imati neku granicu, imao je 1/11... trebao je ranije da pocne da trazi druga resenja, kao sto radi u NBA, kao sto je prodor ka koshu ili shut za dva poena ili asistencija...

Takodje, mi nemamo rezervni plan, sta ako Bogija ne idu trojke, mi nemamo igru za takav scenario.

Last edited:
Raspad sistema, nismo zasluzili da pobedimo ovu utakmicu, posle ovako lose igre, svi su podbacili, a najvise Bogdanovic, koji se ispromasivao za tri, da je to sve pogodio, pobedili bi 30 razlike, bukvalno.

Opet smo imali 16 razlike i to tokom trece cetvrtine, ali ponovo smo se odmah potom raspali i dozvolili Italiji da se expresno vrati nazad.

Ovo je italijanima bilo biti ili ne biti, a mi sad igramo protiv Dominikane, ako pobedimo mozemo da budemo prvi u grupi, bar to je bila informacija do sad, ali ta Dominikana je pobedila Italiju, tako da videcemo sta ce biti.

Veoma los ucinak i Nikole Jovica, Petrusev se nije ni video i tako dalje, generalno svi su podbacili debelo, nas najbolji igrac, ovako bez gledanja statistike, delovalo mi je da nam je Dobric bio najbolji igrac i to ubedljivo.

To je to, nemamo vise prava na gresku i prava na poraz, moramo da pobedimo Dominikanu da bi isli dalje.

Sto se tice Bogija, meni je sve jasno, on je tip igraca kao Doncic, dakle ispucavaj se do besvesti, dok ne nadjes svoj sut i zna se da Bogdan to ima, kad mu udje jedna trojka, da moze da veze deset narednih, ali nikako da mu udje trojka i tu treba imati neku granicu, imao je 1/11... trebao je ranije da pocne da trazi druga resenja, kao sto radi u NBA, kao sto je prodor ka koshu ili shut za dva poena ili asistencija...

Takodje, mi nemamo rezervni plan, sta ako Bogija ne idu trojke, mi nemamo igru za takav scenario.
Obožavam da čitam ove tvoje izveštaje. Danas sam čak batalio gledanje, reko čitaću Krejzija posle.
Jedino se ne bih složio sa ovim, Bogiju nikako da uđe...

Well neka sam proklet, Spanci izgubili od Letonaca 69:74, a Ameri se pomucili sa Crnogorcima 85:73 (Crna Gora vodila na poluvremenu).

Sad Spanci ako ne pobede i to Kanadu, ispadaju sa turnira!

Sad kad bi Portoriko pobedio Dominikanu, a vode trenutno 7 razlike, leglo bi nam ko budali Bogiju samar...

Last edited:
Well neka sam proklet, Spanci izgubili od Letonaca 69:74, a Ameri se pomucili sa Crnogorcima 85:73 (Crna Gora vodila na poluvremenu).

Sad kad bi Portoriko pobedio Dominikanu, a vode trenutno 7 razlike, leglo bi nam ko budali Bogiju samar...
Pa ne sme Portoriko da dobije.

My bad, ipak nam ne bi odgovaralo da Portoriko pobedi Dominikanu, mislim nista mi nije jasno, gledam tabelu i nista mi nije jasno sta se gleda, ali tako kazu svi, tako da verujem.

Sva sreca Dominikana je okrenula i trenutno vodi 10 razlike.

Ako dominikana pobedi danas a mi njih onda se stvara krug i gleda se koliko je ko dao koseva. Posto su oni pobedili Italiju sa 5 razlike(valjda) nas italijani sa 2 poena, Da bi bili prvi moramo ih tuci preko 5 koseva razlike da bi u tom krugu bili najbolji. Al o tom po tom.

Takodje, mi nemamo rezervni plan, ....

Mi nemamo ni glavni A plan, a kamoli rezervni. Do sada na turniru nismo nijednom pokazali šta je ono šta mi radimo i znamo da uradimo, i defanzivno i ofanzivno. Svaki meč je neka inspiracija igrača i sve varira od meča do meč, nema se nikakva forma. A kada naleli malo ozbiljniji protivnik, od kog igrači imaju PTSD, naravno da će se desiti ovakva šuterska katastrofa i defanzivna demonstracija kako ne treba raditi stvari.

Zaboravih, prvi i glavni krivac je Pešić. Čovek je tu izgleda jer neće niko drugi da radi poso, plus ima dealove sa Danilovićem i tom mafijom u savezu. U košarkaškim podcastima možete da čujete kako mnogi ne vole Pešića i Danilovića jer su sujetni i zadrti. Ja se samo nadam da nas neće koštati olimpijske vize Pešić.

Last edited:
Ajmo Dominikana, jbote kako nam see sve otvara, mogli bi na Letonce u semi final

Izgubila Dominikana od Portorika, sad ce biti svasta...

Zaboravih, prvi i glavni krivac je Pešić. Čovek je tu izgleda jer neće niko drugi da radi poso, plus ima dealove sa Danilovićem i tom mafijom u savezu. U košarkaškim podcastima možete da čujete kako mnogi ne vole Pešića i Danilovića jer su sujetni i zadrti. Ja se samo nadam da nas neće koštati olimpijske vize Pešić.
Da, ja nikad nisam voleo Pesica, nisam zeleo da bude trener nase zemlje, to je trener kojeg nijedan klub vise nije hteo, jer im je jasno da je za penziju, on pobogu covek vise ne zna ni da prica, slusam one konferencije, ne zna dve reci da sastavi, na tajmout-u ne zna sta igracima da kaze, prica on nesto, ali niko ga nista ne razume... a najveci razlog zasto ga nikad nisam voleo je taj sto se covek ponasa ko da je najpametniji na svetu, ego probija krov, ne smes nista da mu kazes, postave mu novinari normalno pitanje, a on onako bezobrazno i umisljeno odgovara, kao tipa kad Sasa Popovic iz Granda, na onim audicijama ponizava narod "svojim ogromnim intelektom"...

Pa onda posle proslog takmicenja sto nije dao nikakvu izjavu o neuspehu, vec covek pobego u Nemacku i nista, nikakvo objasnjenje... ne moze to tako.

Moram reci da i Jokicu malo zameram, ne zato sto ne igra, jer znam da nije mogao i da ne bi doprineo, vec sto jednostavno ko covek nije lepo izasao pred kamere i to rekao, ta komunikacija sa narodom, a ovako deluje ko da cak ni ne prati repku na TV-u.

Last edited:
Screenshot_1.png

Sad je sve otvoreno, bilo ko moze dalje, svi imaju skor 3:1

Ako sam dobro shvatio i ako se gleda prvo medjusobni susreti, pa tek onda kos razlika, onda ako Italija pobedi Portoriko u sledecoj utakmici, onda je ona sigurno prva sta god mi uradili protiv Dominikane...

Dakle nama treba pobeda nad Dominikanom, kao i to da Portoriko pobedi i Italiju, kako bi mi bili prvi u grupi.

Mozda nekim cudom i izbegnemo Amere, ali obzirom da su Litvanci odrali Grke, nece ni oni biti macji kasalj, pogotovo ne sa ovakvom igrom.

Jos jedno veliko iznenadjenje, ne kapiram sta se desava, toliko mi neverovatno deluju porazi Spanije i Kanade, da pomislim da su namerni i da nesto kalkulisu, ali mislim da jednostavno nema logike, jer sledecu igraju Kanada i Spanija i ko izgubi - ide kuci, tako brzo cemo ostati bez glavnog kandidata za zlatnu medelju sto je svakako bila Kanada, ili kandidata za bronzu, sto je bila Spanija... sve se lepo otvara, ali dzaba kad je pitanje za nas dal cemo i grupu proci... a naivno je reci da nam se otvara, jer ti timovi koji su pobedili favorite, sigurno nisu naivni.

Takodje ne mozemo ni biti sigurni da nam je ovo bio samo los dan... Bogiju svakako jeste, ali kad pogledate proslo prvenstvo, prvo nas je u grupi rasturila Spanija, pa smo rekli ok, shok terapija, bice bolje u sledecoj, a u toj sledecoj nas je Italija poslala kuci... tako da, videcemo sta ce biti, aj da se nadamo da Italijani znaju da igraju samo protiv nas, obzirom da ih je pobedila Dominikana i da se nadamo da cemo pobediti Dominikanu, koja je izgubila od Portorika, kojeg smo mi uz manje problema, pobedili...

Nezahvalno je prognozirati, ali eto, bacam prognozu da cemo pobediti Dominikanu i da cemo zatim izgubiti u cetvrtfinalu od SAD ili Litvanije, svejedno, ali mislim da to gubimo.

Voleo bih da nasi sto dalje doguraju, jer cim ispadnemo, ja gubim volju za daljim pracem turnira, a RTS pocinje da prenosi sve meceve tek od cetvrtfinala :D

Last edited:
Back
Top Bottom