Raspad sistema, nismo zasluzili da pobedimo ovu utakmicu, posle ovako lose igre, svi su podbacili, a najvise Bogdanovic, koji se ispromasivao za tri, da je to sve pogodio, pobedili bi 30 razlike, bukvalno.
Opet smo imali 16 razlike i to tokom trece cetvrtine, ali ponovo smo se odmah potom raspali i dozvolili Italiji da se expresno vrati nazad.
Ovo je italijanima bilo biti ili ne biti, a mi sad igramo protiv Dominikane, ako pobedimo mozemo da budemo prvi u grupi, bar to je bila informacija do sad, ali ta Dominikana je pobedila Italiju, tako da videcemo sta ce biti.
Veoma los ucinak i Nikole Jovica, Petrusev se nije ni video i tako dalje, generalno svi su podbacili debelo, nas najbolji igrac, ovako bez gledanja statistike, delovalo mi je da nam je Dobric bio najbolji igrac i to ubedljivo.
To je to, nemamo vise prava na gresku i prava na poraz, moramo da pobedimo Dominikanu da bi isli dalje.
Sto se tice Bogija, meni je sve jasno, on je tip igraca kao Doncic, dakle ispucavaj se do besvesti, dok ne nadjes svoj sut i zna se da Bogdan to ima, kad mu udje jedna trojka, da moze da veze deset narednih, ali nikako da mu udje trojka i tu treba imati neku granicu, imao je 1/11... trebao je ranije da pocne da trazi druga resenja, kao sto radi u NBA, kao sto je prodor ka koshu ili shut za dva poena ili asistencija...
Takodje, mi nemamo rezervni plan, sta ako Bogija ne idu trojke, mi nemamo igru za takav scenario.