• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Šteta otpadoše i oni, i sad se bezbedno može reći da nikad nismo imali slabiji sastav.

Udarne snage će nam biti Bogdanović i Nikola Jović?
Milutinov i Topić? iz prikrajka...

Pobedili smo Brazil (koji je pobedio Australiju) i to bez Bogdanovica i Milutinova, tako da je to obecavajuce.
Jovic kao plej jako lepo organizuje igru, dok Avram koji igra drugog pleja, nema to, ali kida odbranu, veoma je energican i borben i ume da pogodi za tri, ukrade loptu, polozi.
Simanic ne moze da se sastavi sa loptom u napadu, sve masi, mozda je ok u odbrani, pa ga zato drzi.
Radanov nije uopste igrao ni protiv Kine, ni protiv Brazila i meni to govori da ce on biti 13-ti igrac koji je visak.
Petrusev je bio dobar i najefikasniji kod nas, mislim da mu fali jos mase i da u napadu treba vise da pridje koshu, ali nema masu za to, no drzi se ok.

Ovaj naš trener može da dobije otkaz pre nego što krene da radi. Kakav šupak ako je uradio stvarn ovo...

"Darko Rajaković is a Serbian professional basketball coach who is the head coach for the Toronto Raptors"

"The Knicks named the employee, Ikechukwu Azotam, as well as the Raptors organization, parent company Maple Leaf Sports, Raptors head coach Darko Rajakovic, player development coach Noah Lewis and 10 unnamed John Does in a lawsuit filed in the United States District Court in the Southern District of New York on Monday. "

"The New York Knicks have sued the Toronto Raptors and several members of their organization, including a former Knicks employee, after the former employee illegally took thousands of proprietary files with him to his new position with the Toronto Raptors,” the Knicks told The Post in a statement."

Detaljnije:
https://nypost.com/2023/08/21/knicks-sue-ex-staffer-for-allegedly-bringing-files-to-raptors/

71846826364e4b94c82461682607731_orig.jpg

Otpao Radanov.

Prvenstvo pocinje 25-og, a mi prvu utakmicu igramo 26-og protiv Kine (oko 14h ako se ne varam i uglavnom su ti termini).
Prenosi RTS koliko sam shvatio samo nase utakmice, ne znam dal ce i Arena prenositi.

Moja ocekivanja su da cemo bez problema proci grupu, zatim se ukrstamo sa A grupom gde ce Italija biti prva i pretpostavljam i Dominikanska Republika druga (Karl-Anthony Towns), tu ocekujem da cemo konacno pobediti Italiju i obezbediti prvo mesto i u toj grupi i tako izbeci Amerikance u cetvrtfinalu, pa bi isli na Grcku i verujem da bi i njih prosli bez problema, jer im ne igra Janis i jos par bitnih kosarkasa.

Tako da nas vidim u polufinalu, ali to je to, ne vidim da bi uzeli medalju, mislim da cemo zavrsiti na cetvrtom mestu, sto bi bio uspeh ja bih rekao, obzirom na to kakav tim imamo i obzirom da bi tako obezbedili vizu za Olimpijske igre, ako se ne varam prvih 7 ce je obezbediti.

Gledam malo team USA... Edwards je baš nekako u formi, koliko lagano se kreće i poentira

a evo iz NBA

Edvards je još u plejofu ubijao Denver, niko ih nije toliko ubio, biće top 5 igrač.

Imamo mnogo dobar žreb, izbegavamo skoro pa sve favorite pre 1/4 i mečeva na ispadanje. Tek u polufinalu idemo na nekog baš jakog. Tako da, polako se diže hype :D A rekao sam sebi da neću da očekujem ništa :D

Baš tako. Podrazumeva se da budemo prvi u prvoj i drugoj grupi :ROFLMAO:
A videćemo, možda i USA podbaci i ne bude prva... Ali jedva čekam, uželeo sam se reprezentativne košarke.

Sutra u 14h je prenos na RTS, jedino je bedak sto ce prenositi samo utakmice koje mi igramo, ne znam dal ce prenositi makar polufinale i finale, ako mi ne budemo igrali...

Sutra u 14h je prenos na RTS, jedino je bedak sto ce prenositi samo utakmice koje mi igramo, ne znam dal ce prenositi makar polufinale i finale, ako mi ne budemo igrali...
Ja uzeo fiba stream, 19e celo prvenstvo, sve tekme, 1080p dobar bitrate.

Imaš na sport klubu sve.

Back
Top Bottom